8 najboljših vtičnikov za dražbe WordPress za izgradnjo naslednjega eBaya

najboljši vtičniki za WordPress dražbe


Iščete najboljše WordPress vtičnike? Prišli ste na pravo mesto S pravim vtičnikom lahko svojo skromno spletno mesto spremenite v denar za zaslužek. Ne glede na to, ali želite ustvariti majhno spletno mesto za dražbe ali želite eBayu ponuditi neko konkurenco v pošasti, vam lahko popoln vtičnik pomaga.

V tem članku bomo na trgu delili naš izbrani seznam 9 najboljših dražb vtičnikov za WordPress.

Kako začeti avkcijsko mesto

Preden lahko prenesete in namestite najboljše WordPress vtičnike, potrebujete spletno mesto WordPress.

Obstajata dve vrsti WordPress spletnih mest: WordPress.com, gostovana platforma; in WordPress.org, samoplačniška platforma. Za svoje potrebe boste potrebovali slednje. Če pa imate še vprašanja, preverite naš članek o vseh razlikah med WordPress.com in WordPress.org.

Če želite zagnati ustrezno spletno mesto na dražbi, boste potrebovali ime domene, spletno gostovanje in SSL potrdilo.

Ime domene je naslov vašega spletnega mesta v spletu, na primer Google.com ali IsItWP.com; znan tudi kot vaš URL. Spletno gostovanje je način shranjevanja datotek v spletu. Če je vaše ime domene naslov vaše hiše, je spletno gostovanje vaša hiša.

SSL certifikat je tisto, kar vaše ime domene varno omogoča in samozavestno sprejemate spletna plačila.

Ko na svoje spletno mesto namestite certifikat SSL (Secure Sockets Layer), bo URL vašega spletnega mesta predpono https namesto http. Poleg tega bo pred https-om prikazana majhna zelena ikona za ključavnico, ki obiskovalcem sporoči, da so na varni povezavi. To jim bo zagotovilo zaupanje, ki ga potrebujejo za ponudbe na vaših dražbah in predložitev plačil.

Mislite, da vas bodo stroški domenskega imena, spletnega gostovanja in SSL potrdila stali lep peni? Pomisli še enkrat! Ustvarili smo pogodbo z Bluehostom, ki bralcem IsItWP pridobi BREZPLAČNO ime domene, BREZPLAČEN SSL certifikat in MASIVNI popust pri spletnem gostovanju!

Kliknite tukaj, če želite uveljaviti to ekskluzivno ponudbo Bluehost »

Ko pridobite vse, kar potrebujete, vas prosimo, da preberete naš korak za korakom vodnik o tem, kako sestaviti spletno mesto za dražbe na WordPressu.

Ustvarili smo tudi seznam najboljših vtičnikov WordPress, ki jih ne morete zamuditi pri dodajanju na svojem spletnem mestu.

Vse nastavljeno? Potem je čas, da preverite 9 najboljših vtičnikov za WordPress!

1. YITH WooCommerce dražbe

TAKO

Ko razmišljate o dražbah, verjetno razmišljate o najbolj znani spletni strani dražbe doslej: eBay. Ali ne bi bilo lepo, če bi moči avkcij eBay predstavili na osebnem spletnem mestu? No, zdaj lahko!

YITH WooCommerce Auctions je vtičnik, ki ga lahko brez težav dodate na svoje spletno mesto. To orodje ima številne odlične funkcije, ki omogočajo eBayu, da zasluži za svoj denar. Ne samo, da lahko s svojim katalogom izdelkov nastavite lastne dražbe, ampak lahko prodajalci, ki so povezani z vašim spletnim mestom, izdelke dodajo v svojo spletno dražbeno hišo.

Kot rezultat, boste zmanjšali denar, ki ga dobijo vaši prodajalci, ko izdelek prodajo. Prav tako je mogoče vsakemu izdelku dodati gumb »Nakup«. Preprosto določite ceno, naj se izvede dražba in če nekdo želi izdelek, ga lahko kupi takoj.

Za spletna mesta WooCommerce si oglejte naš strokovni izbor najboljših WooCommerce gostovalnih podjetij.

Začnite z YITH WooCommerce dražbami danes!

2. WP dražbe

Dražbe WP

WP Auctions je v celoti podprt dražbeni program, ki ga lahko preprosto dodate na katero koli spletno mesto WordPress. Ustvarjalci se hvalijo, da lahko to preprosto datoteko zip dodate na svojo stran v 2 minutah ali manj. Ko dodate vtičnik, ga lahko prilagodite po želji in začnete dodajati izdelke.

Če iščete dobiček, ne iščite več. Ni vam treba dati uspešne prodaje tretji osebi. Zadržite 100% svojega dobička!

Vrste izdelkov, ki jih lahko prodajate na dražbah WP, je zelo malo. Avtomobile ali motocikle lahko postavite na prodajo, prodajate zemljišča ali nepremičnine, pustite ljudem, da licitirajo za starine ali redke zbirke. Nebo je meja!

Začnite danes z WP dražbami!

3. Ultimate WordPress dražba

Končna dražba

Ultimate WordPress dražbeni vtičnik je kupcu in prodajalcu prijazno orodje, ki je na voljo vsem, ki želijo postaviti dražbeno hišo, vendar o kodiranju ne vedo veliko..

Prenos in namestitev tega vtičnika traja le nekaj minut. Ko je pripravljen za začetek, lahko začnete objavljati predmete, za katere lahko ljudje oddajo ponudbo. V brezplačno različico lahko naložite več izdelkov, dodate podroben opis, do 4 slike in ljudem omogočite, da začnejo s ponudbami.

Kupčev konec je enostaven za krmarjenje in razumevanje. Stranke lahko oddajo ponudbe s svojo kreditno kartico, debetno kartico ali računom PayPal. Ko ponujajo izdelke, lahko vklopijo obvestila po e-pošti, tako da vedo, ali je njihova ponudba še vedno na vrhu. Obvestila olajšajo začetek zabavnega, konkurenčnega okolja, kjer bodo ljudje zabavali ponudbe za vaše izdelke.

Začnite z Ultimate WordPress dražbo danes!

4. WooCommerce Enostavne dražbe

preproste dražbe

Ali iščete vtičnik za dražbe, ki ga je mogoče enostavno nastaviti in popolnoma prilagodljiv? Preproste dražbe z WooCommerce vam lahko pomagajo, da na svoje spletno mesto dodate edinstveno in enostavno uporabo dražbene hiše, ne glede na to, katere izdelke imate na prodaj.

Podjetje se ponosno ponaša, da lahko ta vtičnik dodate, prilagodite in je pripravljen za uporabo v približno pol ure. Ima vrsto funkcij, zaradi katerih je pravi e-konkurent v eBayu. Ko je nameščen, lahko greste v predloge in ustvarite temo po meri, ki se dobro ujema z vašim spletnim mestom.

Prav tako boste lahko nastavili povišanje cen za ponudbo, začetne čase, končne čase in celo kupili zdaj gumbe. Ko bodo stranke prišle na vaše dražbe, se bodo lahko registrirale tako, da bodo vnesle svoje podatke o plačilu in vse bodo pripravljene. Če zmagajo na dražbi, se njihovo plačilo obdela in izdelek pošljete. To je tako enostavno.

Začnite z enostavnimi dražbami WooCommerce danes!

5. WordPress samodejni vtičnik

wordpress samodejni vtičnik

Ogledali smo si kar nekaj vtičnikov, ki omogočajo ustvarjanje dražb od vsepovsod. Morda se sprašujete, ali lahko na eBayu na svojem spletnem mestu postavite dražbe, ki ste jih že ustvarili. Odgovor je DA! Vse, kar potrebujete, je samodejni vtičnik WordPress.

Ta vtičnik je mogoče namestiti v nekaj sekundah. Omogoča vam uvoz celotne množice stvari z drugih spletnih mest, kot so YouTube, socialni mediji, vaš blog in (kar je najpomembneje) eBay. Ko namestite vtičnik na svoje spletno mesto, se prijavite s podatki o svojem računu eBay.

Nato lahko aktivne dražbe eBay povežete s svojo želeno stranjo na svojem spletnem mestu. Ko povežete spletno mesto, je dobro, da začnete delovati! Ta vtičnik se bo posodobil v realnem času. Če v svoj eBay profil dodate novo dražbo, se bo samodejno prikazala na vašem spletnem mestu.

Začnite danes s samodejnim vtičnikom WordPress!

6. Dražba na dražbi

Dražba Nudge

Ali želite na svoje spletno mesto dodati več elementov kot eBay? V tem primeru je Auction Nudge popoln vtičnik za vas.
Ta uporabniku prijazen vtičnik omogoča hitro dodajanje celotnega eBay profila na osebno spletno mesto. Ta vtičnik se vam bo morda zdel, če že imate ugleden račun eBay z dobro oceno povratnih informacij.

Če obiskovalec pride na vaše spletno mesto, si bo lahko ogledal izdelke, ki jih trenutno prodajate, vaš račun na eBayu in vaše ocene prodajalca. To je odličen vir, če želite, da se med spreminjanjem spletne dražbene hiše na poseben vtičnik zdi ugleden, vendar želite, da ljudje vedo, da niste novi prodajalec.

Začnite danes z dražbo Nudge!

7. WordPress WooCommerce Market plug Plugin

dražbeni vtičnik za WordPress woocommerce marketplace

Dražbeni dodatek za WordPress WooCommerce Marketplace Auction je orodje, bogato z lastnostmi funkcij, ki ga lahko uporabljate na skoraj vseh spletnih mestih, ki želijo vzpostaviti virtualni trg. Administratorji lahko ljudi dodajo na seznam posameznikov, ki izdelke dodajo na trg.

Ta članek ne zamudite na najboljših platformah e-trgovine za multivendor market.

Ta vtičnik omogoča ustvarjanje štirih različnih vrst dražb, vključno z; standardni, inkrementalni, samodejni in rezervni. Vsaka vrsta dražbe omogoča uporabniku, da prilagodi in prilagodi prenos tako, da ustreza njegovim potrebam.

Na koncu kupca je na voljo veliko odličnih funkcij, s pomočjo katerih bodo kupci na vaši strani ohranjeni v zanki. Nastavijo jo lahko tako, da samodejno oddajo ponudbo, če jih kdo preseže. Prav tako lahko zahtevajo samodejna e-poštna sporočila, ko jih kdo preseže ali se konča dražba, ki jo spremlja.

Začnite z vtičnikom za dražbe WordPress WooCommerce Marketplace danes!

8. Vtičnik za dražbe WordPress

Wordpress dražbeni vtičnik

Vtičnik WordPress Auctions je namenjen ljudem, ki želijo prodati predmete ali storitve. Je ena izmed najboljših možnosti za tiste, ki želijo svojim strankam ponuditi edinstveno paleto možnosti med nakupovanjem.

Gospodarstvo po meri lahko ustvarite tako, da ljudem omogočite trgovanje z gotovino za „kredite“, s katerimi lahko licitirajo na dražbah. Če ne želite uporabljati kreditov, ne skrbite. Omogočajo vam tudi, da takoj kupite PayPal in tradicionalne kreditne kartice.

Razvijalec se ponaša, da je bilo to orodje preizkušeno na različnih platformah WordPress z veliko različnimi temami. Svojo dražbeno stran boste lahko oblikovali tako, da se bo brez težav zlila s preostankom vašega spletnega mesta. Dražbe WordPress lahko tudi namestite in se začne izvajati v samo nekaj minutah. Dodatne nastavitve vam omogočajo, da se prijavite in prilagodite svoje dražbe, tako da svojim strankam omogočite edinstveno izkušnjo.

Začnite z vtičnikom za dražbe WordPress danes!

Bonus: Ne zamudite, da preverite naš vtičnik za WordPress.

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike WordPress za dražbe.

Če ste uživali v tej objavi, vam bo morda všeč tudi naš seznam 7 najboljših ustvarjalcev strani s povleci in spusti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map