8 najboljših vtičnikov za Google Maps (v primerjavi in ​​mnenja)

Vtičniki Google Maps


Iščete hiter način za prikaz lokacije vašega podjetja na vašem spletnem mestu WordPress? Brez dvoma je uporaba vtičnika Google Maps najlažji način za prikaz lokacije vašega podjetja na vašem spletnem mestu.

V tem članku bomo govorili o nekaterih najboljših vtičnikih Google Maps na trgu. Pred tem pa si poglejmo, kako lahko na svojem spletnem mestu uporabite vtičnik Google Maps.

1. Izdelovalec zemljevidov

Maps Marker Pro, vtičnik google Maps

Google Marker je neverjeten vtičnik Google Maps za WordPress, ki ponuja najpreprostejši način za dodajanje lokacije podjetja na vaše spletno mesto. Njegovo briljantno upravljanje geo vsebine za WordPress vam omogoča, da dodate enega ali več zemljevidov skupaj, odvisno od vaše zahteve. S svojimi pametnimi ponudniki storitev geokodiranja brez ključa, kot je Algolia Places, vam za preslikavo sploh ni treba uporabljati ključa API..

Da bi brez težav našli svojo lokacijo za svoje obiskovalce, lahko uporabite njeno funkcijo sledenja GPX. S tem lahko svoje poti prikažete z neobveznimi metapodatki, kot so oddaljenost od trenutne lokacije vašega uporabnika, trajanje, ki je potrebno za dosego cilja, hitrost ali višina lokacije itd..

2. WP Google Maps Pro

WP Google Maps Pro je še en uporabniku prijazen in celovit WordPress vtičnik za Google Maps, ki je lahko odlična rešitev za preslikavo za vaše podjetje. S tem vtičnikom lahko ustvarite neomejeno zemljevide za svoje spletno mesto, ne da bi kodirali posamezno vrstico. Enostavno morate dodati kratko kodo, ki jo ustvari, in ste končali.

Vsi zemljevidi, ustvarjeni z WP Google Maps, so zelo odzivni, kar pomeni, da izgledajo odlično v kateri koli napravi. V svoje zemljevide lahko dodate tudi animacije, če jih želite narediti bolj privlačne. Vtičnik podpira več jezikov, tako da je tudi vaše zemljevide enostavno lokalizirati. Ta vtičnik je združljiv tudi z mnogimi drugimi naprednimi vtičniki in storitvami, kot je Cloudflare.

3. Zemljevidi herojev

vtičnik za google maps

Hero Maps je še en neverjeten vtičnik Google Maps za WordPress, ki vam omogoča, da ustvarite zemljevid v nobenem trenutku. Ta vtičnik ponuja neverjetne možnosti prilagajanja, tako da lahko preprosto izgledate tako, kot želite. Zaradi gradbenika povleci in spusti naredi oblikovanje zemljevida zelo preprosto. Za lažjo uporabo lahko tudi preklopite svoj zaslon na celozaslonski zaslon.

Ponuja več različnih označevalcev in barv med katerimi lahko izbirate. Na izhodnem zemljevidu lahko celo filtriranje z zavihki. Tako boste lahko hkrati prikazali več zemljevidov. Ponuja tudi več barv kože in lahko izberete tisto, ki vam je najbolj všeč.

4. Zemljevid napredka

vtičnik za google maps

Zemljevid Progress vam olajša seznam podjetij v Google Zemljevidih ​​z nekaj kliki ob namestitvi vtičnika. Ne glede na to, katero podjetje poslujete, lahko s programom Progress Map svoj zemljevid preprosto navedete na svojem mestu WordPress. Ponuja več kot 70 različnih slogov zemljevidov, ki so že pripravljeni na uporabo. Če imate boljši dizajn, lahko dodate tudi svoj lasten slog zemljevida.

Obiskovalcem spletnega mesta lahko omogočite samodejno določitev geolokacije vašega podjetja. Da bi bilo uporabniku prijazno, imate moč nadzora in prilagoditve vseh elementov uporabniškega vmesnika Google Maps, kot so nadzor zooma, nadzor vrste zemljevidov itd..

5. WP Google Map

WP Google Map

WP Google Map je brezplačen vtičnik WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje različnih kratkih kod Google Maps. S temi kratkimi kodami lahko na straneh svojega spletnega mesta, gradnike in predloge po meri prikažete odziven Google Zemljevid. S tem vtičnikom lahko na zemljevidih ​​tudi prikažete oznake po meri in nanje dodate povezave, ki prikažejo sporočilo ob kliku.

Prav tako lahko določite središčno širino in dolžino za vsak zemljevid posebej in uredite ali izbrišete funkcije zemljevida z nekaj kliki. Da bi bilo uporabnikom bolj priročno, lahko omogočite možnost za prikaz prometnih razmer in prekrivanj v realnem času s plastmi.

6. Pripomoček Maps za Google Map

vtičnik za google maps

Pripomoček Maps za Google Zemljevide je zelo hiter in odziven vtičnik WordPress, ki ponuja odlične možnosti za prikaz vašega zemljevida. To je lahko zemljevid poti, satelitski zemljevid, zemljevid terena, hibridni zemljevid ali celo izbira vrste zemljevida po meri. Če želite videti bolj osupljivo, imate na voljo tudi več živahnih barvnih možnosti.

Vtičnik je glede prilagoditve zelo prilagodljiv, tako da lahko imate popoln nadzor nad tem, kako izgleda. Izberete lahko obliko slike, ikono zatiča zemljevida, umestitev besedil itd. In naredite videz natanko tako, kot želite. Z več drugimi naprednimi funkcijami je ta vtičnik osupljiv, ko gre za uporabo vtičnika Google Maps na vašem spletnem mestu.

7. WP Google Maps

WP vtičnik za Google Maps

Če želite na svoje spletno mesto dodati google karte po meri, potem nič ne more biti boljše od WP Google Maps. To je zelo prilagodljiv in popolnoma prilagodljiv vtičnik, ki samodejno prepozna vašo lokacijo v Google Zemljevidih. Prav tako lahko preprosto dodate različne stopnje povečave, ocenjene od 1 do 5, tako da lahko uporabniki preprosto opazijo vašo lokacijo.

Vtičnik je združljiv z več drugimi naprednimi vtičniki in izgleda osupljivo v napravah različnih velikosti zaslona. Omogoča vam tudi dodajanje kratke kode za dodajanje zemljevidov kamor koli želite. Lahko je na vaših straneh, eni strani, enojni objavi, stranski vrstici, nogi itd.

8. Google Maps CP

Google Maps CP

Z Google Maps CP, lahko na svoje spletno mesto vstavite Google Zemljevide kamor koli želite. Lahko je znotraj objave ali v predlogi WordPress, ki prikazuje več objav.

Google Zemljevidi, vstavljeni v predlogo z več objav, lahko vsebujejo več označevalcev iz različnih objav s pripadajočimi geolokacijskimi informacijami. Če miško pokažete nad temi markerji, bo samodejno poudaril objavo, ki ji pripada. Uporabite lahko tudi široko paleto možnosti nastavitve, da jo naredite bolj vsestransko in prilagodljivo. Ta vtičnik je temeljito odziven in je popolnoma prilagodljiv, zato ga boste imeli odlično, če ga boste dodali zemljevidi.

To je to. To je nekaj neverjetnih vtičnikov za Google Zemljevide, za katere se lahko odločite za prikaz lokacije vašega podjetja na svojem spletnem mestu. Morda boste želeli preveriti tudi celoten pregled Google Builderja Google Maps.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map