8 najboljših vtičnikov za napake WordPress 404 (2020)

Najboljši vtičnik za napake WordPress 404


Želite ustvariti stran o napaki po meri WordPress 404?

Stran z napako 404 se pojavi, ko poskusite obiskati spletno stran, ki ni na voljo.

Privzeta stran z napakami 404 izgleda dolgočasna, zato je bolje, da stran prilagodite tako, da izboljšate uporabniško izkušnjo. Poleg tega boste morali poskrbeti tudi za pravilno preusmeritev strani za vse izbrisane strani, samo tako lahko zmanjšate število 404 napak na svojem spletnem mestu.

Najboljši vtičniki za napake WordPress 404

Ne glede na to, ali želite ustvariti stran po meri 404 ali nastaviti pravilno preusmeritev, boste potrebovali vtičnik za stran 404 z napako po meri. Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov strani Word 40 za napako 404

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder je najbolj priljubljen vtičnik WordPress za vlečenje in spuščanje strani. Na voljo je z vgrajeno predlogo strani z napakami 404, ki jo lahko prilagodite s pomočjo ustvarjalca strani.

Privzeta predloga strani 404 z napako vključuje glavni naslov, podnaslov, besedilo in gumb za poziv k dejanju. Podatke na strani lahko prilagodite po želji.

Napaka Builder 404 Napaka

Beaver Builder olajša prilagoditev predloge strani z napakami iz sprednje strani. S svojimi točkovnimi in kliknimi orodji lahko dodate uporabne podrobnosti na svojo stran z napako.

2. Divi

Tema Divi

Divi Builder ima popolnoma prilagodljivo predlogo strani z napakami 404, ki jo lahko uporabite za sodelovanje uporabnikov in zmanjšanje stopnje obiskov ene strani.

To je vtičnik, ki brezhibno deluje s katero koli temo.

Predloga strani Divi 404

Za spreminjanje predloge strani 404 z napako lahko uporabite ustvarjalnik strani Divi. Lahko preprosto prilagodite pisavo, barvo, ozadje, razmike, obrobe in več strani strani.

Vsebino strani 404 o napaki lahko preprosto prilagodite in celo dodate naročnino na glasilo in gumbe za poziv k dejanju.

3. Astra

Stran Astra 404

Astra je hitra in lahka večnamenska tema WordPress. Ponuja vrhunsko predlogo 404 strani z napakami, ki bo samodejno nadomestila privzeto vsebino strani z napakami 404.

Za uporabo predloge strani z napakami 404 boste morali na svoje mesto WordPress namestiti in aktivirati vtičnik Astra Pro Addon na svojem spletnem mestu WordPress. Nastavitve te predloge bodo na voljo v vašem skrbniškem mestu WordPress pod postavitvami po meri.

Stran z napako Astra 404

Astra prav tako brezhibno sodeluje s katerim koli ustvarjalcem strani WordPress. Omogoča vam, da onemogočite primarno glavo in nogo spletnega mesta, da uporabnikom prikazuje koristno vsebino.

4. Upravitelj preusmeritev

Vodja preusmeritve Yoast

Upravitelj preusmeritev je uporaben vtičnik WordPress, ki vam omogoča enostavno dodajanje preusmeritev strani na vaše spletno mesto. Izpuščajo jo isti ljudje za priljubljenim vtičnikom WordPress SEO, Yoast.

Kadar koli izbrišete spletno stran, vas bo vtičnik pozval, da nastavite preusmeritev.

Vtičnik odlično deluje z Google Search Console in vam omogoča hitro odpravljanje napak na spletnem mestu.

5. Preusmeritev

Preusmeritev

Preusmeritev je brezplačen vtičnik WordPress za upravljanje in odpravljanje napak na vašem spletnem mestu. Spremlja vaše napake 404 in vas poziva, da nastavite pravilno preusmeritev.

V programu WordPress lahko vidite dnevnik napak za spremljanje vseh preusmeritev. Izvažate dnevnike o napakah in poročila za nadaljnjo analizo.

6. 404 do 301

404 do 301

404 do 301 je pametni vtičnik za optimizacijo napak za WordPress 404. Omogoča vam, da svoje uporabnike s strani napak 404 preusmerite na druge strani spletnega mesta in povezave po meri.

Najboljši del je, da lahko s tem vtičnikom nastavite opozorila po e-pošti, kadar se uporabniki na strani z napako 404. Tako lahko pravočasno ukrepate, da odpravite stran z napako.

7. 301 Preusmeritve

301 Preusmeritve

301 Preusmeritve je vtičnik za preusmeritev WordPress, ki na svoje strani z napakami 404 doda preusmeritve 301 in 302. Uporabnike lahko preusmerite na strani, objave, povezave po meri in strani z arhivi.

Vtičnik prikazuje popolna spoznanja o preusmeritvah in omogoča hitro spremljanje strani z napakami. S pomočjo tega vtičnika lahko uporabnike vključite, tudi če pristanejo na dolgočasni strani z napakami 404.

8. Vtičnik za preusmeritev SEO

SEO vtičnik za preusmeritev

SEO vtičnik za preusmeritev pomaga enostavno popraviti 404 strani z napakami s Google Search Console. Omogoča vam dodajanje 301 preusmeritev na strani, ki niso na voljo, tako da lahko uporabniki vidijo drugo vsebino na vašem spletnem mestu.

Poleg tega odpravi napake pri pajkanju (404) & soft 404) v Google Search Console, tako da ste lahko prepričani, da za izbrisane strani ne boste kaznovani.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti nekaj najboljših strani napak v programu WordPress 404. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič, kako odpraviti napako pri vzpostavljanju povezave z bazo podatkov v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map