8 najboljših vtičnikov za preusmeritev za WordPress (2020)

Najboljši vtičniki za preusmeritev WordPress za upravljanje preusmeritev


Iščete najboljše vtičnike za preusmeritev WordPress?

Z vtičniki za preusmerjanje WordPress je enostavno ustvariti preusmeritve na nadzorni plošči WordPress, ne da bi morali imeti znanje o kodiranju ali dostop do FTP.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov za preusmeritev WordPress za upravljanje preusmeritev spletnega mesta.

Izbira najboljšega vtičnika za preusmeritev WordPress

WordPress repozitorij ponuja več vtičnikov za upravljanje preusmeritev na vašem spletnem mestu. Vsak od teh vtičnikov ponuja različne naloge in nastavitve funkcij, odvisno od vrste preusmeritve, ki jo želite izvesti na svojem spletnem mestu.

Tu je seznam nekaterih pogostih funkcij, ki jih boste videli v vtičniku za preusmeritev WordPress:

 • Enostavna 301 preusmeritev
 • Spremljajte 404 napake
 • Nastavite ciljni URL po meri

Za več priporočil vtičnikov si oglejte zgornje vtičnike WordPress, ki jih morate uporabiti na svojem spletnem mestu.

Poglejmo naš strokovni izbor najboljših vtičnikov za preusmeritev WordPress za upravljanje preusmeritev spletnega mesta.

1. Upravitelj preusmeritev

Vodja preusmeritve Yoast

Redirect Manager je priljubljen vtičnik za preusmeritev WordPress, ki ga izvaja Yoast SEO Premium. Omogoča vam enostavno preusmeritev strani na vašem spletnem mestu WordPress. Ko aktivirate ta vtičnik, vas bo vtičnik pozval, da se preusmerite na drug URL vsakič, ko izbrišete stran ali objavo s svojega spletnega mesta..

Popolnoma je integriran z Google Search Console, ki vam omogoča hitro in enostavno odpravljanje napak pri pajkanju. Redirect Manager ponuja več vrst modula za preusmeritve, med njimi 301 stalnih, 302 najdenih, 307 začasnih, 410 izbrisanih vsebin in 451 vsebine zaradi pravnih razlogov ni na voljo.

Njihova obsežna dokumentacija vam pomaga razumeti, katero vrsto preusmeritve morate izbrati, ko izbrišete stran.

Cena: Prihaja kot dodatek za vtičnik Yoast SEO Premium WordPress. Začetni stroški znašajo 89 USD na spletni strani z enoletno podporo in posodobitvami.

2. Preusmeritev

Preusmeritev

Preusmeritev je priljubljen vtičnik za preusmerjanje WordPress. Pomaga vam zmanjšati napake na svojem spletnem mestu z enostavnimi možnostmi za preusmeritev. Omogoča pogojne preusmeritve z več desetimi možnostmi, kot so preusmeritev statusa prijave, preusmeritev sposobnosti vlog, preusmeritev naslova IP, preusmeritev strežnika, preusmeritev vrste strani in še več.

Spremlja vse 404 napake in omogoča posodobitev preusmeritev glede na vaše potrebe. Napake lahko upravljate v skupini in jih preusmerite v velikem obsegu. Vtičnik Preusmeritev ima zmogljivo možnost beleženja, ki vam omogoča spremljanje vseh preusmeritev, napak in uporabniških informacij. Te dnevnike je mogoče izvoziti za zunanjo preiskavo.

Cena: BREZPLAČNO (brez premium različice)

3. Preproste 301 preusmeritve

Preproste 301 preusmeritve

Preproste 301 preusmeritve je močan vtičnik za preusmeritev WordPress 301. Omogoča vam, da na obstoječi URL dodate trajne preusmeritve iz izbrisanih strani.

Lahko preprosto nastavite 301 preusmeritev s starih strani na nove strani, kar je priročno med postopkom selitve spletnega mesta. Tudi če se stara struktura URL-jev ne ujema z novimi trajnimi povezavami, vtičnik poskrbi, da bodo vaše povezave potekale neopazno.

Cena: PROST

4. 404 do 301

404 do 301

404 do 301 je preprost vtičnik za preusmeritev WordPress. Omogoča vam, da 404 strani z napakami preusmerite na katero koli stran spletnega mesta ali povezavo po meri. Na svojem spletnem mestu lahko izbirate med več vrstami preusmeritev (301, 302, 307).

Omogoča vam spremljanje in beleženje vseh napak. Omogočite lahko tudi obvestila po e-pošti o vseh 404 napakah.

Cena: PROST

5. 301 Preusmeritve

301 Preusmeritve

301 Preusmeritve je brezplačen vtičnik za preusmeritev WordPress. Omogoča vam ustvarjanje preusmeritev 301 in 302 na vašem spletnem mestu. Vtičnik je koristen pri posodabljanju vsebine in poteku zastarelih strani. 301 Preusmeritve vam pomagajo preusmeriti uporabnike na strani, objave, vrste objav po meri, arhive in druge strani.

Poleg tega lahko nastavite tudi ciljni URL po meri za preusmeritev uporabnikov s strani 404 napak. S funkcijo statistike preusmeritve lahko ugotovite, koliko preusmeritve uporabimo.

Cena: PROST

6. Upravitelj varnih preusmeritev

Upravitelj varnih preusmeritev

Upravitelj varnih preusmeritev je vtičnik upravitelja preusmeritev za WordPress HTTP. Omogoča vam preproste nastavitve preusmeritve na vaši nadzorni plošči WordPress. Pravila za preusmeritev po meri lahko ustvarite in sami izberete vrsto preusmeritve. Vtičnik je enostaven za nastavitev in podporo večstranskemu omrežju WordPress.

Cena: PROST

7. Vtičnik za preusmeritev SEO

SEO vtičnik za preusmeritev

SEO preusmeritev je močan vtičnik za preusmeritev WordPress. Omogoča enostavno dodajanje in upravljanje 301 preusmeritev na svojem spletnem mestu WordPress. Vtičnik vam pomaga najti in odpraviti napake 404 in soft 404 z vključitvijo v Google Search Console.

Vtičnik za preusmeritev SEO samodejno doda preusmeritev 301 v objavo, ko spremenite URL. Ima napredno nadzorno ploščo za preusmerjanje map, ogled dnevnikov, dodajanje rednih izrazov, izbiro načinov preusmeritve in še več.

Cena: PROST

8. Preusmeritev strani prilog

Preusmeritev strani prilog

Preusmeritev strani prilog je vtičnik za preusmerjanje WordPress na osnovi scenarija. Nima strani z nastavitvami in deluje popolnoma s tremi pogoji.

Ko vaši uporabniki obiščejo stran s priponkami in,

 • na voljo je nadrejena stran, vtičnik doda preusmeritev 301, s katero se uporabniki samodejno odpeljejo na nadrejeno stran.
 • nadrejena objava se izbriše iz smetnjaka, nato pa bo vtičnik preusmeril uporabnike na domačo stran s preusmeritvijo 302.
 • nadrejena stran je v košu, zato vtičnik vrne kodo napake 404, da prepreči neskončno preusmeritveno zanko.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za preusmeritev WordPress za upravljanje preusmeritev spletnega mesta. Morda boste želeli preveriti tudi najboljše vtičnike vrstice WordPress za obveščanje, da povečate sodelovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map