8 najboljših WordPress Kliknite, če želite Tweet Vtičniki (v primerjavi in ​​mnenje)

najboljši wordpress klikni vtičnike tweet box


Želite v svoje objave in strani v programu WordPress dodati gumb »klikni na tvit«? Če dodate Twitter k svoji strategiji trženja družbenih medijev, je lahko čudovita ideja, da se obrnete na ogromno skupino ciljno občinstva.

Z dodajanjem gumba za klik na tvit lahko svojim bralcem olajšate delitev vsebine na Twitterju.

V današnjem članku vam bomo pokazali nekaj najbolj kul vtičnikov “klik-tvit”. Pa jih oglejmo.

1. Socialna vojna

socialna vojna, vtičniki

Social Warfare je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov WordPress za socialno izmenjavo, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate gumb za tvit. S Social Warfare lahko celo ustvarite čudovite citate, ki jih lahko objavite, tako da bodo ljudje lažje delili določen del vaše objave ali strani.

Svojim tvitom lahko dodate tudi veliko zbirno kartico slik in omogočite samodejno dodajanje možnosti via @ (uporabniško ime). Poleg gumba za klikanje na tvit lahko dodate tudi čudovite in lahke prilagodljive gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih. Omogoča vam tudi popoln nadzor nad vsebino, za katero želite, da jo delijo vaši obiskovalci.

Od spreminjanja barve do prilagoditve njegove velikosti lahko storite vse, da bo videti privlačno za vaše obiskovalce.

2. Monarh

Monarh, kliknite za tvit, vtičnike za družabne deleže

Monarch je sijajen vtičnik za skupno rabo, s katerim lahko ustvarite osupljiv gumb za klikanje in tvit. Ta vtičnik ima več kot 35 različnih možnosti socialnih omrežij. Izberete lahko tistega, ki vam je všeč in nato dodate njihove gumbe za skupno rabo v vaše objave in strani.

Monarch ponuja 5 različnih lokacij, kjer lahko dodate svoje gumbe. Lahko je nad ali pod vašo vsebino, v vaših predstavnostnih datotekah, kot pojavno okno ali vmesni dostop. Pojavna okna in vtičniki so v 6 različnih stilih, tako da lahko izberete tistega, ki vam je najbolj všeč.

Prav tako imate možnost prilagoditi velikost in obliko gumba. Če želite, lahko gumbom celo dodate učinke lebdenja. Poleg tega lahko poravnate svoje gumbe, prikažete imena omrežij in štetje socialnih omrežij, gumbe postavite na področje pripomočkov. Monarch je tudi med najboljšimi vtičniki WordPress Pinterest.

3. Družbeni delež & Locker Pro

Družbeni delež in omarica

Družbeni delež & Vtičnik Locker je popolnoma odziven in vse v enem vtičnik za skupno rabo, ki olajša skupno rabo vaše vsebine. Na voljo je s 60 različnimi možnostmi socialne platforme. To pomeni, da ima skoraj vsako možnost, ki si jo omislite.

Vtičnik ponuja tudi odlične funkcije za lažje pretvorbe s funkcijo socialne omarice. Na voljo imate več možnosti, da prikažete gumbe za skupno rabo, na primer običajen gumb za tvit, možnost »tvit« in druge. Gumba sta v dveh različnih slogih: navpični in vodoravni.

Skladatelj Visual, ki je priložen vtičniku, olajša izdelavo gumba. Poleg tega imate CSS3 lebdeče učinke, realno štetje deležev, generator kode kode socialne omarice in še veliko več. Na splošno je ta vtičnik odličen za povečanje socialnih deležev.

4. Mashshare

Mashshare, vtičniki, ki jih želite klikniti na tvit

MashShare je še en neverjeten WordPress socialni vtičnik, zasnovan posebej za dodajanje gumbov za skupno rabo na vaše spletno mesto. Z uporabo tega vtičnika lahko vsebino delite na družabnih platformah, kot so Twitter, Facebook, Pinterest itd.

Mashshare ponuja neverjetne možnosti prilagajanja, tako da jih lahko uporabite za oblikovanje gumbov tako, kot želite. Če spremenite privzete barve, pisave, obliko in velikost, lahko naredite veliko, da bodo videti privlačne.

Če želite prikazati število prejetih delnic, je tudi to mogoče. Če želite prilagoditi različne velikosti zaslona, ​​lahko s pomočjo ločenih položajev postavite gumbe.

5. Socialni molilec

Social Pug, vtičniki »klikni in tvit«

Družbeni moček je še en dodatek za skupno rabo v družabnih omrežjih. Ta vtičnik, ki podpira več kot 14 platform za socialna omrežja, vsebuje vse, kar potrebujete, da obiskovalce spodbudite k skupni rabi vaše vsebine.

Če želite dodati gumbe, lahko uporabite 5 različnih slogov, ki jih vtičnik ponuja. To so lahko vgrajeni gumbi, plavajoči gumbi za skupno rabo, pojavna okna ali lepljivi gumb za mobilne naprave. Prav tako imate možnost, da skrijete ali pokažete svoje socialne vrednosti.

Vtičnik vam omogoča, da nastavite določeno številko in ko doseže, bo samodejno začel prikazovati štetje delnic. Če kdaj izgubite svoje štetje zaradi tehnične napake, vam vtičnik omogoča, da jih obnovite, ne da bi pri tem manjkali niti en odštevni števec.

6. Enostavni gumbi za skupno rabo

Gumbi Easy Social Share, Pinterest Vtičniki

Easy Social Share Buttons je še en neverjeten dodatek za družabni delež, ki je bil naložen z neverjetnimi funkcijami. S tem vtičnikom lahko ljudem ne samo omogočite skupno rabo vaše vsebine, ampak tudi dodate števec družabnih deležev in spremljate število prejetih delnic..

Izberete lahko tudi eno od 55 čudovitih predlog in uporabite osebni ustvarjalec predloge, da prilagodite videz. Vtičnik ponuja več kot 50 možnosti socialnih omrežij. Tako lahko izberete svojo najljubšo platformo in dodate njen gumb na vašo spletno stran.

Z zadnjo posodobitvijo so gumbi Easy Social Share postali združljivi z GDPR in novim Gutenbergovim urejevalnikom blokov. Uporabljate ga lahko tudi z drugimi naprednimi vtičniki in večino priljubljenih tem, ne da bi se morali ukvarjati s težavo združljivosti.

7. WP Social Sharing

WP Social Sharing

WP Social Sharing je brezplačen vtičnik za skupno rabo, ki vam omogoča, da dodate nekaj zanimivih gumbov za skupno rabo v svoje objave in strani. Vtičnik trenutno ponuja gumbe za skupno rabo Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, Reddit in Pinterest, ki jih lahko dodate v svoje objave, strani in poljubne vrste objav po meri..

Ta vtičnik uporablja CSS 3 za ustvarjanje gumbov brez slik. Vsi ti gumbi so super odzivni, kar pomeni, da izgledajo odlično na vseh napravah.

Ko dodate gumbe na svoje spletno mesto, jih lahko enostavno spremenite, če želite. Najboljše je, da gumbe lahko na spletnem mestu dodate kamor koli želite. Ima tudi možnosti, da besedilo dodate pred gumbe.

8. Bolje kliknite za Tweet

bolje klikni na tvit

Bolje kliknite za Tweet je še en neverjetni brezplačni vtičnik WordPress, ki omogoča preprosto deljenje vsebine na Twitterju. Tako kot že ime pove, lahko s tem vtičnikom vsebino tvitnete s samo enim klikom.

Vsebino, ki jo je mogoče tweetirati, lahko ustvarite s pomočjo kratke kode, ki jo ustvari vtičnik ali prek urejevalnika Gutenberg. Z gumbi lahko svojim obiskovalcem omogočite, da objavijo povezavo do ene od vaših vsebin, ali pa jih spodbudite, da objavijo delček vsebine.

Vstavite gumb tvita v razdelek, za katerega menite, da si zasluži tvit in bo vaša vsebina pripravljena za skupno rabo. Svoje gumbe lahko oblikujete tudi s tipko premium dodatki na voljo za vtičnik.

To je nekaj najboljših vtičnikov, ki jih lahko kliknete na tvit, ki jih lahko uporabite na svojem spletnem mestu. Morda bi vas zanimalo tudi učenje kako dodati klik v tweet polja v vaši objavi v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me