8 primerjanih varnostnih dodatkov za WordPress (2020)

Najboljši varnostni vtičniki WordPress


Ali želite ohraniti svojo spletno stran WordPress varno? Odlična ideja! Ker je WordPress najbolj priljubljena spletna platforma, so pogosto tarča škodljivih hekerjev in neželene pošte.

Na žalost mnogi lastniki spletnih mest zapadejo v past razmišljalskih hekerjev, ki ciljajo le na velika podjetja ali priljubljene bloge, zato podcenjujejo pomen varovanja svoje spletne strani. V resnici pa hekerji napadajo spletna mesta ne le zaradi kraje osebnih podatkov in gradnje povratnih povezav, ampak tudi zgolj za zabavo.

Z drugimi besedami, majhno spletno mesto ne zagotavlja, da je vaše spletno mesto varno pred zlonamernimi napadi. Če ne sprejmete varnostnih ukrepov za preprečevanje napadov, dovolite negativcem, da uničijo vaše uvrstitve v iskanju in spletno poslovanje.

Najboljši način za varovanje vaše spletne strani je namestitev varnostnega vtičnika WordPress na vaše spletno mesto.

V tem članku bomo primerjali najbolj priljubljene varnostne vtičnike WordPress, da bomo lažje našli najboljše varnostne vtičnike WordPress za svoje spletno mesto.

Zakaj uporabljati varnostni vtičnik WordPress?

Zagotavljanje varnosti za vaše WordPress spletno mesto je lahko težavno, še posebej, če niste strokovnjak za WordPress. Toda s pravim varnostnim vtičnikom WordPress vam ni treba posegati v tehnične lastnosti varovanja spletnega mesta.

Dober WordPress varnostni vtičnik mora imeti naslednje funkcije:

 • Požarni zid: Požarni zidovi spremljajo ves promet na vašem spletnem mestu in odstranijo ranljive bote, preden dosežejo strežnik vašega spletnega mesta.
 • Optično branje: Priporočljivo je skeniranje vašega spletnega mesta za iskanje zlonamerne programske opreme ali drugih potencialnih groženj.
 • Popravki: Dober varnostni vtičnik mora jamčiti odstranitev zlonamerne programske opreme in popravke na spletnem mestu, če vas napadejo.

1. Sucuri

sucuri

Sucuri je celovita varnostna rešitev spletnega mesta in eden najboljših vtičnikov WordPress. Vaše spletno mesto ščiti pred zlonamerno programsko opremo, napadi grobe sile in drugimi možnimi ranljivostmi.

Ko aktivirate Sucuri, ves promet na vašem spletnem mestu poteka prek njihovih strežnikov CloudProxy in vsaka zahteva se skenira, da se odstranijo zlonamerne zahteve. Zaradi tega lahko Sucuri zmanjšajte obremenitev strežnika in izboljšate delovanje svojega spletnega mesta tako, da zlonamerni promet ne bo dosegel vašega strežnika.

Vaše spletno mesto ščiti pred SQL vbrizgi, XSS in vsemi znanimi napadi. Poleg tega proaktivno poročajo o možnih grožnjah varnosti osrednji ekipi WordPressa in tudi drugim vtičnikom..

Poleg blokiranja vseh napadov Sucuri ščiti vaše spletno mesto:

 • Njegov protivirusni paket spremlja vaše spletno mesto vsake 4 ure, da bi zagotovil, da vaše spletno mesto ne vsebuje morebitnih ranljivosti in zlonamerne programske opreme.
 • Spremlja vse, kar se dogaja na vašem spletnem mestu, vključno s spremembami datotek, zadnjo prijavo, neuspešnimi poskusi prijave in še več …
 • Omogoča vam skeniranje na strani strežnika, da zaščitite vaše spletno mesto pred ogroženimi okužbami in okužbami na ravni strežnika.

Začnite danes s Sucurijem.

Opomba: Sucuri uporabljamo za lastno spletno stran in toplo priporočamo.

2. StackPath

zaščita pred potjo

StackPath je poznan predvsem kot CDN (omrežje za pošiljanje vsebin), ki vam omogoča, da svoje spletno mesto pošiljate z vsega sveta s strele. Toda StackPath ponuja tudi popolno varnost za vaše spletno mesto, to je dejansko prva varna robna platforma na svetu.

StackPath ponuja zaščito DDoS na celotni platformi. Njihova napredna arhitektura prepozna in preusmeri napade DDoS v strateške vrtače, vse ponudbe StackPath imajo zaščito DDoS 3. in 3. stopnje, zaščita pa je geografsko porazdeljena.

Omrežje StackPath je zasnovano tudi za obrambo novih groženj, ki se pojavljajo z zagotavljanjem šifriranja na ravni omrežja, skeniranja omrežja in obrambe zlonamerne programske opreme. Toda varnost ni dodaten dodatek na StackPath, temveč je prednostna naloga prvega reda.

Vtičnik StackPath ne bo samo varoval vaše spletne strani in varovan pred napadi, temveč bo tudi drastično pospešil vaše spletno mesto.

Začnite danes s programom StackPath.

3. Zaklepanje strani

spletna stran

SiteLock je še ena priljubljena varnostna rešitev spletnega mesta, ki ponuja zaščito DDoS, pregled zlonamerne programske opreme in še več. Na voljo je z vsemi potrebnimi funkcijami, ki jih potrebujete za zaščito svojega spletnega mesta.

To je ena izmed najhitrejših rešitev za skeniranje na spletnem mestu, ki samodejno najde, odpravi in ​​prepreči ranljivosti, kar vam zagotavlja mir, ki si ga zaslužite.

Vsakodnevno SiteLock pregleda vaše WordPress teme, vtičnike in datoteke za morebitne ranljivosti, ki lahko povzročijo črne sezname spletnih mest ali slabo izkušnjo obiskovalcev..

Če se na vašem spletnem mestu najde zlonamerna programska oprema, jo SiteLock samodejno odpravi in ​​vas o tem obvesti. Na podlagi podrobnega poročila o skeniranju lahko takoj zaščitite spletno mesto.

Z zaščitnim zidom spletne aplikacije lahko razlikujete promet ljudi od prometa in zaščitite svoje spletno mesto pred boti in napadi, tako da jih blokirate, preden dosežejo vaše spletno mesto.

Začnite z SiteLock danes.

4. Jetpack Varnost

jet-pack-varnost

Jetpack je priljubljen vtičnik vse v enem za varnost, delovanje in upravljanje spletnega mesta z več kot 5 milijoni aktivnih namestitev. Ta dobro znani vtičnik Automattic vključuje tudi funkcije oblikovanja spletnih strani in avtomatizirana orodja za trženje.

Kljub temu, da se Jetpack osredotoča na varnost, vas spremlja za WordPress spletno mesto in vas opozori v trenutku, ko zazna, da je vaše spletno mesto propadlo in ščiti vaše spletno mesto pred napadi grobe sile, neželeno pošto in škodljivimi injekcijami zlonamerne programske opreme.

Druge varnostne funkcije vključujejo:

 • Varno preverjanje pristnosti: Omogoča varno preverjanje pristnosti prek računov WordPress.
 • Posodobljeni vtičniki: Vse vtičnike samodejno posodablja in omogoča skupno upravljanje.
 • Dejavnost spletnega mesta: Z lahkoto si oglejte vse dejavnosti svojega spletnega mesta na organiziranem, kronološkem seznamu dogodkov.

S premijsko različico vtičnika dobite tudi varnostne kopije spletnega mesta, obnovitev z enim klikom, pregledovanje zlonamerne programske opreme, samodejno filtriranje komentarjev in neželeno pošto pingback in še več.

Ker pa je Jetpack tako zasut s funkcijami od varnosti do trženja, mnogi ljudje ugotovijo, da lahko vtičnik dejansko upočasni vaše spletno mesto.

Začnite danes z Jetpackom.

5. Varnost Wordfence

besedna ograja

Wordfence je eden najbolj obsežnih varnostnih vtičnikov WordPress, ki so na voljo. V uradnem skladišču vtičnikov WordPress je na voljo brezplačna različica vtičnika. Brezplačni vtičnik vsebuje pomembne funkcije, kot so požarni zid spletne aplikacije, skener zlonamerne programske opreme in zaščita pred grobo napadi. Z 2+ milijoni aktivnih namestitev je najbolj priljubljen varnostni vtičnik za WordPress.

Wordfence spremlja napade silovitih napadov in zaklene vse poskuse po preveč poskusih prijave. Zaklenete lahko vsakogar, ki uporablja neveljavno uporabniško ime in celo omogočite dvo-faktorsko preverjanje pristnosti za boljšo varnost.

S funkcijo blokiranja države lahko zaustavite napade in kraje vsebine, ki izvirajo iz določenega geografskega območja. Na podlagi ujemajočih se vzorcev in obsegov IP lahko blokirate celotna zlonamerna omrežja in človeško aktivnost, ki izgleda sumljivo.

Omogoča vam, da preverite svoj ugled IP naslova, da zagotovite, da e-poštna sporočila strank niso označena kot neželena pošta.

Slaba stran Wordfencea je, da deluje na vašem strežniku, namesto da bi bil ponudnik v oblaku.

Morda boste želeli preveriti tudi iThemes Security vs. Wordfence.

Začnite z Wordfenceom že danes.

6. Varnost zaščite pred streho

Protipožarna varnost

BulletProof Security je še en priljubljen varnostni vtičnik WordPress, ki omogoča skeniranje vašega spletnega mesta glede zlonamerne programske opreme, nastavitev požarnih zidov, varnostno kopiranje baze podatkov in še več.

Priložen je čarovnik za samodejno nastavitev z enim klikom, ki olajša zagon vtičnika brez dolgočasne ročne nastavitve ali konfiguracije. Po nastavitvi vtičnik samodejno zazna in odpravi grožnje varnosti v realnem času.

Glede na to je priporočljivo, da po namestitvi pregledate vaše spletno mesto glede morebitnih že obstoječih hekerskih datotek ali kode. Vsi vtičniki ali teme, nameščene v prihodnjem času, bodo preverjene v realnem času.

Z zaščitnim zidom, ki temelji na IP-ju, lahko zaščitite vse vtičnike pred javnim dostopom in izkoriščanjem.

Varnost BulletProof je morda najboljša izbira za vas, če imate omejen proračun. Za enkratno plačilo 69,95 USD lahko vtičnik namestite na neomejeno spletno mesto. Po nakupu prejmete brezplačne nadgradnje in podporo za celotno življenjsko dobo izdelka.

Začnite z BulletProof Security Pro danes.

7. Varnost iThemes

iThems varnost

iThemes Varnost, prej znana kot Boljša varnost WP, vam omogoča več načinov za zaščito spletnega mesta WordPress.

Vaše spletno mesto ščiti pred napadi grobe sile z omejevanjem števila neuspelih poskusov prijave. Lahko dobite opozorila po e-pošti, da boste obveščeni o nedavnih posodobitvah datotek, tako da veste, ali je vaše spletno mesto vdrlo.

Na podlagi omejitev, ki jih določite, iThemes Security zaklene sumljiv IP, ki pregleda ranljivosti na vašem spletnem mestu. Za svoje spletno mesto lahko celo nastavite način odsotnosti, da bo vaša nadzorna plošča WordPress nedostopna glede na vaše nastavitve.

Poleg tega lahko načrtujete varnostno kopijo baz podatkov do želenih ciljev za shranjevanje zunaj mesta.

Nekatere druge funkcije, ki se vam bodo zdele koristne, so:

 • 2-faktorska avtentikacija, ki daje dodatno zaščito vašemu spletnemu mestu.
 • Preverjanje varnosti uporabnika za pregled posamezne uporabniške dejavnosti.
 • Obvesti vas, če obstajajo zastarele teme ali vtičniki in če obstajajo kritične težave, ki jih je treba odpraviti.

Začnite z iThemes Security danes.

8. Varnost v enem WP & Požarni zid

vse v enem wp varnost in požarni zid

Varnost v enem WP & Požarni zid je brezplačni varnostni vtičnik WordPress, ki varnost vašega spletnega mesta dvigne na povsem novo raven. Najboljše pri tem vtičniku je, da so vse njegove lastnosti razvrščene kot osnovne, vmesne ali napredne, kar vsem omogoča preprosto omogočanje skupine funkcij, ne da bi prekinili spletno mesto.

Merilnik varnosti lahko najdete desno na nadzorni plošči WordPress. Obvešča vas, kako varno je vaše spletno mesto, ki temelji na sistemu ocenjevanja varnostnih točk. Vtičnik je dobavljen tudi z drugim pripomočkom na nadzorni plošči, ki priporoča, da na svojih spletnih mestih omogočite določene funkcije, da dosežete minimalno sprejemljivo raven varnosti.

Začnite z Varnost WP All In One & Danes požarni zid.

Kateri je najboljši vtičnik za WordPress?

Po primerjavi primerjave najboljših varnostnih vtičnikov WordPress smo ugotovili, da je Sucuri najboljša varnostna rešitev WordPress za vaše spletno mesto. Na voljo je z vsemi funkcijami, ki jih boste kdaj potrebovali od varnostne rešitve spletnega mesta, vključno s skeniranjem spletnih mest, požarnimi zidovi ravni DNS in omrežjem za pošiljanje vsebine (CDN). Orodje, kot je varnostni skener spletnega mesta, bi bilo zelo priročno pri ugotavljanju vašega trenutnega stanja varnosti spletnega mesta.

Za več podrobnosti preberite zadnji varnostni vodnik za WordPress.

Bonus: Oglejte si najboljši vtičnik za WordPress.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše varnostne vtičnike WordPress za vaše spletno mesto.

Če ste uživali v tem članku, boste morda želeli prebrati tudi najboljše varnostne vtičnike WordPress za vaše spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map