9 najboljših in poceni alternativ ClickFunnels za leto 2020 (v primerjavi)


Se sprašujete, ali obstaja cenejša alternativa ClickFunnels?

ClickFunnels je ustvarjalec prodajnih tokov, ki vam omogoča trženje, prodajo in dostavo izdelkov v spletu. To je drag (ali previsoka cena?) Komplet za vse v enem, ki vsebuje vsa orodja, ki jih potrebujete za izdelavo prodajnega lijaka, na primer spletno gostovanje, program za izdelavo povleci in spusti, orodje za trženje e-pošte in še več.

ClickFunnels se agresivno trži kot edina zanesljiva rešitev za gradnjo prodajnega lijaka. Vendar ima svoje slabosti.

 1. Cena: 297 USD / mesec. Če sem iskren, je to veliko denarja, še posebej ko začnete
 2. Platforma Buggy: Številni uporabniki ClickFunnel pravijo, da je platforma napačna in da podpora ni enaka.
 3. Posredne lastnosti: Tako kot vse platforme vse v enem tudi ClickFunnels poskuša ponuditi osnovne funkcije vsega. Za napredne funkcije se boste morali integrirati s storitvijo drugih proizvajalcev.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših možnosti ClickFunnels in vam pokazali, kako z lahkoto ustvariti neomejene prodajne tokove za svoje blagovne znamke.

In ceneje je!!

Poskrbite, da te izdelke v celoti uporabite za izdelavo prodajnega lijaka.

Uporaba možnosti ClickFunnels za gradnjo prodajnega toka

Tu je seznam stvari, ki jih boste potrebovali, da ustvarite alternativo ClickFunnels s programom WordPress. V naslednjem razdelku vam bomo ponudili najboljše možnosti za to.

 1. Bluehost: Pridobite brezplačno ime domene in spletno gostovanje.
 2. Divi: Oblikujte prodajni lijak z orodjem za ustvarjanje povleci in spusti.
 3. WooCommerce: Celovita rešitev e-trgovine, ki vam omogoča prodajo izdelkov in storitev iz vašega prodajnega lijaka.
 4. CartFlow: Če želite ustvariti tok, potrebujete vtičnik za ustvarjanje tokov.
 5. WPForms: Enostaven vtičnik za obrazec za tok
 6. Stalni stik: Vključite storitev trženja e-pošte.
 7. OptinMonster: Obiskovalce spremenite v potencialne stranke in stranke.
 8. MonsterInsights: Sledite uspešnosti svojega spletnega mesta z Google Analytics.

Zdaj, ko veste, katere alternative ClickFunnels potrebujete, pojdite in si oglejte, kako sestaviti prodajni tok z njimi, korak za korakom.

1. korak: Prijavite se za Bluehost in začnite prodajni tok

Koda za popust Bluehost, spletno gostovanje bluehost

Prva stvar, ki jo potrebujete za vzpostavitev prodajnega lijaka, je, da se prijavite na Bluehost za spletno gostovanje. Bluehost je uradno priporočen ponudnik gostovanja s strani WordPress.org.

Po prijavi izberite ime domene za prodajni tok, ki ga nameravate ustvariti. Nato nanj namestite WordPress, da začnete ustvarjati prodajni tok. Ponuja brezplačno ime domene, brezplačen SSL, neomejen prostor na disku, zagotovljeno čas delovanja, briljantno podporo in namestitev WordPress z enim klikom.

Tukaj je korak za korakom navodila za izdelavo spletnega mesta iz nič ali prodajnega lijaka z Bluehostom.

Bluehost cena: 2,75 USD / mesec

Oglejte si celoten pregled Bluehosta.

2. korak: Namestitev Divi, teme Drag and Drop Builder

divi builder, graditelj spletnih strani

Po namestitvi WordPress-a boste morali izbrati dobro temo za svoje spletno mesto s prodajnim lijakom. Divi je odlična možnost za vas, saj omogoča izbiro med stotimi spletnimi paketi. Namestite enega od paketov spletnih strani in ga prilagodite svojim potrebam s pomočjo vgrajenega ustvarjalca spletnih strani za povleci in spusti.

Divi-jev vizualni ustvarjalec vam omogoča enostavno ustvarjanje prodajnega lijaka. Omogoča vam ogled predogleda zasnove v realnem času, ko ga prilagodite.

Builder je zelo prilagodljiv in vam omogoča, da dodate različne module v svojo zasnovo. Lahko ga preprosto uporabite za oblikovanje svojega spletnega mesta tudi brez predhodnih izkušenj. Tukaj je več o Divi.

Divi cena: 89 USD na leto (kar pomeni, da plačujete le 7,41 USD na mesec)

3. korak: Namestite WooCommerce za prodajo svojih izdelkov

WooCommerce

Naslednji korak je namestitev in aktiviranje vtičnika WooCommerce. Ta vtičnik vam omogoča pretvorbo vašega spletnega mesta v spletno trgovino. S pomočjo vtičnika lahko prodajate digitalno ali fizično blago in celo naročnino za članstvo. Nastavite lahko pošiljanje, obdelavo plačil, upravljanje zalog in še veliko več.

Ko je vtičnik aktiviran, lahko greste skozi čarovnika za nastavitev. Ko je končano, lahko nadaljujete in dodate svoje izdelke, nastavite prehod za plačila in začnete prodajati svoje izdelke.

WooCommerce cena: prost

4. korak: Dodajanje izdelkov v WooCommerce

Če želite dodati svoje izdelke, pojdite na WooCommerce »Izdelki» Dodaj novo. Zdaj boste videli nov vmesnik, kamor lahko dodate svoje izdelke. Samo dodajte ime in opis izdelka.

woocommerce

Zdaj se pomaknite navzdol, da dodate polja podatkov o izdelku. Če prodajate spletne tečaje in ne fizične dobrine, izberite Navidezni potrditveno polje. Če ponujate naložljiv izdelek, kot je e-knjiga, ne pozabite izbrati Naložljivo tudi.

podrobnosti o izdelku woocommerce

Zdaj lahko odprete vsak zavihek pod Podatki o izdelku in dodajte svoje podatke. Ko se drsite naprej po zaslonu, boste videli možnosti za dodajanje opisa izdelka, slik in celo mnenj, če jih imate.

Isti postopek lahko ponovite, da dodate več izdelkov.

Opis izdelka

Ko je vse dodano, morate shraniti nastavitve s pomočjo Shrani gumb na desni strani.

5. korak: Nastavitev tokov s programom CartFlow

Cartflows

Čas je, da začnete ustvarjati tokove. Za to bomo uporabili CartFlow vključiti. To je brezplačni vtičnik, ki ga lahko prenesete iz skladišča WordPress.

Ko je vtičnik nameščen in aktiviran, se na vrhu zaslona prikaže obvestilo z vprašanjem, ali želite zagnati čarovnika za nastavitev. Zaženite čarovnika s klikom na to obvestilo. Na zaslonu boste zdaj videli naslednje.

Čarovnik CartFlows

Kliknite na Pojdimo zavihek. Tukaj boste morali izbrati ustvarjalca strani, da boste oblikovali tokove. Za to imate štiri možnosti:

 1. Elementor
 2. Beaver Builder
 3. Divi
 4. Drugo

Kot smo že namestili Divi (2. korak), izberite Divi. Če potrebujete brezplačno možnost, izberite Beaver Builder lite. Vendar je izbira popolnoma vaša. Če pa ste dobri z dizajni, lahko ta korak preskočite.

Izdelava strani CartFlows

V naslednjem koraku morate izbrati, ali želite možnost odjave. Kliknite na Da če želite. Nato vas bomo vprašali, ali želite pridobiti dostop do tečaja usposabljanja. Ta korak boste morda želeli preskočiti in nadaljevati naprej.

V zadnjem koraku ste pripravljeni ustvariti svoj prvi tok. Torej kliknite na Ustvari tok zavihek.

CartFlows končni korak nastavitve

Cena zakupov: prost

6. korak: Ustvarjanje prvega toka

Preden nadaljujete, boste morali najprej aktivirati ustvarjalca strani. V ta namen smo že namestili in aktivirali Divi.

Če ga še niste aktivirali, uporabite povezavo na zaslonu.

Aktivirajte Divi

Zdaj boste na zaslonu videli številne že pripravljene predloge. Glede na vaše želje izberite enega od njih in kliknite na Uvoz.

Predloge tokovnih kartic

Zdaj boste preusmerjeni na nov zaslon, na katerem lahko poimenujete svoj tok.

tokovi toka

Zdaj lahko uredite svojo ciljno stran, stran za odjava in zahvalo stran s klikom na Uredi ikono ob vsaki od teh strani. Te strani lahko tudi preuredite tako, da jih povlečete in spustite v vrstnem redu, v katerem želite, da se pojavijo.

S klikom na ikono za urejanje se bo sprožilo Divi Builder kjer lahko začnete oblikovati svojo stran. Lahko preprosto kliknete razdelek, ki ga želite urediti, in ga začnete prilagajati.

Divi builder, vozički

Ko končate, lahko Objavi svoj tok in ga oživite.

Čeprav je vaša alternativa Clickfunnels pripravljena za uporabo, morate opraviti še nekaj korakov, da zagotovite, da deluje najbolje za vaše podjetje.

7. korak: Dodajanje obrazca za stik z WPForms

wpforms-form-builder

WPForms je vtičnik za oblikovanje obrazcev, ki vam pomaga dodati obrazec za stik v prodajni tok. Pravzaprav vam omogoča, da zgradite poljubno obliko, ki jo želite. Gradnik povleci in spusti, ki ga vtičnik ponuja, je izredno uporabniku prijazen.

Z njim lahko zbirate donacije, plačila, celo integrirate ga s storitvijo e-poštnega trženja. Tukaj je opisano, kako dodati obrazec z WPForms. Vtičnik ima brezplačno različico, ki je dovolj, da sestavite preprost kontaktni obrazec za svoje spletno mesto. Če pa želite napredne funkcije, jo boste morali nadgraditi na premijski načrt.

Cena obrazcev WP: prost

Korak 8: E-poštni seznam vključite v prodajni tok

Nenehni stiki, trženje po e-pošti

Če želite seznam e-poštnih sporočil vključiti v svoj prodajni tok, izberite storitev trženja po pošti, kot je Constant Contact. Daleč je najboljša storitev trženja e-pošte na trgu za začetnike.

S stalnim stikom je razširjanje seznama e-pošte enostavno. Lahko nastavite samodejne e-poštne sporočila, segmentirate seznam na podlagi njihovega posla in naredite še veliko več. Veš več o stalnem stiku tukaj.

Stalna kontaktna cena: 20 USD / mesec

9. korak: Skyrocket vaš seznam e-poštnih sporočil z OptinMonster

OptinMonster, generacija svinca, marketinško orodje, izdelava e-poštnih seznamov

OptinMonster je močan vtičnik za generiranje in privabljanje kupcev, ki vaše podjetje eksponentno raste. Ne glede na to, ali želite razširiti svoj e-poštni seznam, svoje obiskovalce spremeniti v kupce ali povečati ogled strani, je OptinMonster najboljša možnost za vas.

V našem toku uporabimo OptinMonster za pripravo seznama e-poštnih sporočil.

Tu je podroben pregled na OptinMonster. In tukaj je opisano, kako lahko z OptinMonster ustvarite osupljive kampanje za ustvarjanje potencialnih strank za svoje spletno mesto.

Cena OptinMonster: 9 USD / mesec

10. korak: sledite uspešnosti prodajnega toka

pošastne vpoglede, orodja za avtomatizacijo trženja, vtičniki za prijavo in registracijo

MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za WordPress, ki vam omogoča preverjanje uspešnosti prodajnega lijaka neposredno na nadzorni plošči WordPress.

S pomočjo tega vtičnika lahko spremljate svoje uporabnike, klike, prijave, prodajo in še veliko več. Več o Monsterinsights tukaj.

Cena MonsterInsights: 79,60 USD / leto (kar pomeni, da plačate le 6,63 USD / mesec)

To je to. Upamo, da ste našli naš članek o najboljših alternativah ClickFunnels. Če sledite zgornjim korakom, lahko sestavite prodajni tok za samo 54,4 USD na mesec. To pomeni, da bi lahko prihranili skoraj 243 dolarjev vsak mesec.

Če želite na svoje spletno mesto dodati več funkcij, je tu še nekaj vtičnikov, ki jih lahko preverite.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map