9 najboljših prikazovalnikov za vaše WordPress spletno mesto (v primerjavi)

najboljši prikazovalniki


Ali iščete dober vtičnik za prikazovanje, če želite preizkusiti svoje poskuse, preden se začnejo izvajati?

Sestavljajoče se spletno mesto je replika vašega spletnega mesta, kjer lahko preizkusite nove funkcije, vtičnike in posodobitve, preden jih potisnete na svoje spletno mesto v živo. Tako lahko najdete in odpravite napake, ne da bi morali skrbeti, da bi poškodovali spletno mesto v živo in izgubili promet.

Preden pa se potopite in začnete uporabljati dodatek za uprizoritev WordPress, se dvakrat posvetujte s ponudnikom gostovanja in preverite, ali ponujajo funkcijo za prirejanje spletnega mesta.

To je zato, ker bo vtičnik za prirejanje le omejen nadzor nad vašim strežnikom gostovanja, zato verjetno ne bo prinesel najboljših možnih rezultatov. Poleg tega nekateri vtičniki gostijo vaše spletno mesto na lastnem strežniku. Če vas skrbi vaša zasebnost in varstvo podatkov, se bolje držite funkcije upodabljanja ponudnika gostovanja.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov za urejanje programa WordPress, ki olajšajo nastavitev spletnega mesta. Pred tem si oglejmo nekaj storitev spletnega gostovanja, ki ponujajo možnost uprizarjanja z enim klikom.

Storitve spletnega gostovanja z možnostjo uprizarjanja z enim klikom

Nekatere storitve spletnega gostovanja za svoje uporabnike ponujajo brezplačne možnosti uprizarjanja z enim klikom. Tukaj je nekaj takih, ki jih boste morda želeli preveriti.

1. Bluehost

Koda za popust Bluehost, spletno gostovanje bluehost

Bluehost je eden izmed najbolj priljubljenih ponudnikov storitev spletnega gostovanja, ki svojim uporabnikom ponuja odlične funkcije, vključno z možnostjo uprizarjanja z enim klikom. Z Bluehostom boste dobili tudi vse, kar potrebujete, da se vaše spletno mesto zažene in deluje, na primer brezplačno ime domene, brezplačen SSL in še veliko več.

Več o Bluehostu tukaj.

2. SiteGround

brezplačna selitev, spletno gostovanje SiteGround, brezplačen ssl, brezplačna uprizoritev z enim klikom

Siteground je še en neverjeten ponudnik storitev spletnega gostovanja, ki svojim uporabnikom ponuja možnost uprizarjanja z enim klikom. SiteGround je uradno priporočeno gostovanje podjetja WordPress.org in ponuja odlične funkcije, kot so vgrajeni predpomnilnik WP, vsakodnevno samodejno varnostno kopiranje, brezplačni SSL in še več.

Preberite celoten pregled na spletnem mestu SiteGround.

3. Dreamhost

DreamHost

Dreamhost je še en ponudnik storitev spletnega gostovanja, ki vam svojim uporabnikom ponuja možnost uprizarjanja z enim klikom. Dobili boste tudi brezplačno domeno, oblikovalca spletnih mest, namestitveni program WordPress z enim klikom, neomejen prostor na disku in še veliko več.

Oglejte si naš pregled o Dreamhostu tukaj.

Zdaj pa preglejmo najboljše vtičnike za uprizoritev, ki so na voljo za WordPress.

Izbira vtičnika za uprizoritev WordPress

Če nimate ponudnika ponudnika gostovanja, ki podpira možnost enostopenjskega uprizarjanja in vas ne zanima, da bi spletno mesto premaknili na enega od njih, potem boste morda želeli razmisliti o vtičniku WordPress za spremljanje.

1. UpdraftClone

UpdraftPlus

UpdraftClone je priljubljen prikazovalni vtičnik, ki ga ponuja priljubljeni rezervni vtičnik Updraftlus. Deluje na sistemu z žetoni, kjer stane žetone za ustvarjanje klona in ohranjanje klona v živo.

S tem vtičnikom lahko takoj in neposredno iz svojega vtičnika UpdraftPlus ustvarite peskovnik.

2. BlogVault

BlogVault

BlogVault je predvsem rezervni vtičnik, ki vam ponuja tudi možnost postavljanja. Ta vtičnik deluje na katerem koli gostitelju in je dovolj hiter, da prepozna svoje spremembe prek svojih dnevnikov sprememb.

Ustvarjanje poteka na njihovih lastnih strežnikih v oblaku in ponuja možnost z enim klikom, da svoje spremembe združite s spletnim mestom v živo. Oblikovanje spletnega mesta ne stane dodatnih stroškov. Namesto tega lahko uporabite tudi druge funkcije, kot so selitev spletnega mesta, varnostne kopije WooCommerce, obnovitve itd.

3. WP Staging Pro

WP staging pro, uprizoritev vtičnikov

WP uprizoritev Pro je močan vtičnik za kloniranje in selitev za WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje spletnega mesta s samo preprostim klikom. Ko eksperimentirate s svojimi spremembami, lahko vse spremembe brez pritiska potisnete na spletno mesto v živo.

Omogoča tudi preverjanje pristnosti uporabnikov, ki lahko delajo na spletnem mestu. To je odlična možnost, da ohranite varno spletno mesto v živo in zagotovite, da nihče ne bo potisnil svojih testov na spletno mesto v živo brez vašega soglasja.

4. Trener WP faze

WP Stagecoach

Trener WP faze omogoča ustvarjanje spletnega mesta s samo enim klikom. Med uvozom vaše baze podatkov ne prepiše. Vtičnik deluje na katerem koli spletnem gostitelju, tako da ste lahko prepričani, da je vaše spletno mesto v varnih rokah.

Prav tako vam omogoča, da z geslom zaščitite prikazovalne kopije, združite spremembe s svojim spletnim mestom v živo z enim klikom in še veliko več.

5. Podvajalnik Pro

podvajalnik, uprizoritveni vtičnik

Duplicator Pro je še ena odlična možnost, ki vam omogoča enostavno kloniranje spletnega mesta.

Poleg tega, da ustvarja spletna mesta za prirejanje, ponuja tudi več drugih funkcij, kot je samodejno ustvarjanje zbirke podatkov, omejevanje varnostnih kopij, e-poštna obvestila, da vas obvestimo o težavah s podvajanjem itd..

6. CodeGuard

Zaščitnik kode, postavljanje vtičnikov

CodeGuard je varnostna rešitev na enem mestu za vaše spletno mesto. S tem vtičnikom ne samo da lahko ustvarite spletno mesto za prirejanje, ampak ga uporabite tudi za zaščito svojega spletnega mesta pred zlonamerno programsko opremo in potencialno ranljivimi grožnjami.

Prav tako lahko na beli spletni strani označite vmesnik spletnega mesta, tako da, če ste agencija, ki upravlja več spletnih strani odjemalcev, boste morda želeli razmisliti o Codeguard.

7. Migracija vsega v enem WP

All_in_One_WP_Migration_

Migracija WP vse v enem je odličen uprizoritveni vtičnik, s katerim lahko izvozite svoje WordPress datoteke, vključno z bazo podatkov, ne da bi najeli razvijalca. Vtičnik je združljiv s skoraj vsemi ponudniki spletnih gostovanj.

Prav tako ne potrebuje nobenih PHP razširitev in deluje z vsemi različicami PHP od v5.2 naprej.

8. Sinhro z WP

WP_Synchro, uprizoritev vtičnikov

WP Synchro je še en brezplačni prikazovalni vtičnik, ki vam omogoča ohranjanje sinhronizacije vašega spletnega mesta in spletnega mesta. Sestavitveno mesto lahko enkrat nastavite in nato omogočite samodejni zagon postopka selitve.

Prav tako lahko svojo bazo podatkov povlečete ali potisnete z enega mesta na drugo brez kodiranja. Svoje datoteke lahko celo sinhronizirate, vključno z medijskimi datotekami, temami, vtičniki itd. In jih hranite v sinhronizaciji s svojim sekundarnim prizoriščem.

9. Varnostno kopiranje & Postopka WP Time Capsule

Backup_and_Staging, stagibg vtičniki

Varnostno kopiranje in urejanje z WP Time Capsule je odlična možnost, s katero lahko z enim klikom postavite svoje spletno mesto za prirejanje in obratovanje. Ta vtičnik ima dve glavni funkciji: varnostno kopiranje in urejanje.

Podvojeno spletno mesto lahko preprosto klonirate ali pa spletno mesto preselite na novo lokacijo. Vtičnik je zelo hiter in brezhibno deluje tudi z drugimi vtičniki.

To je to!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti nekaj najboljših prikazovalnikov na trgu. Če vam je bil ta članek všeč, boste morda radi izvedeli tudi o storitvah spletnega gostovanja, ki ponujajo brezplačne selitvene storitve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me