9 najboljših rezervnih vtičnikov WordPress v primerjavi (2020)

Najboljši vtičniki za varnostno kopiranje WordPress v primerjavi


Vas preplavijo vsi različni rezervni vtičniki WordPress na trgu? Se sprašujete, katera je najboljša rešitev za vaše potrebe?

V tem članku vam bomo pomagali izbrati najboljši rezervni vtičnik WordPress za vaše potrebe s primerjanjem najbolj priljubljenih rezervnih vtičnikov WordPress na trgu.

Izbira vtičnika za varnostno kopiranje za WordPress

Ne glede na velikost vašega podjetja je vlaganje v pravilen rezervni vtičnik WordPress popolnoma vredno, saj je najdražja varnostna kopija tista, ki je še niste storili!

Ker je na voljo več deset rezervnih vtičnikov WordPress, je težko izbrati pravega, ki ustreza vašim potrebam. Spodaj je nekaj stvari, ki jih boste morali iskati v rezervnem vtičniku WordPress:

Varnostne kopije:

 • Varnostno kopiranje baze podatkov: Nekateri vtičniki omogočajo samo varnostno kopiranje baze podatkov WordPress.
 • Popolna varnostna kopija: Nekateri vtičniki omogočajo varnostno kopiranje celotnega spletnega mesta, vključno z vašo bazo podatkov in vse datoteke WordPress.
 • Načrtovano varnostno kopiranje: S to možnostjo lahko načrtujete samodejno kopiranje varnostnih kopij, kar vam zagotavlja mir.

Rezervno mesto:

Čez dan, večina rezervnih vtičnikov WordPress omogoča shranjevanje datotek varnostnih kopij samo na svoj strežnik. Zdaj, da bi izboljšali varnost, vsi dobri varnostni vtičniki WordPress podpirajo pošiljanje varnostnih kopij datotek na oddaljene lokacije, kot so Dropbox, Google Drive ali Amazon S3. Tako lahko datoteke preprosto obnovite, tudi če se celotno spletno mesto zlomi.

Zdaj je čas, da si ogledate najboljše rezervne vtičnike WordPress na trgu!

1. UpdraftPlus

dvig plus

UpdraftPlus je eden najboljših rezervnih vtičnikov WordPress na trgu. Ocenjena je kot najbolj priljubljena varnostna rešitev za WordPress z več kot milijonom aktivnih namestitev.

Tudi z brezplačno različico vtičnika lahko enostavno nastavite popolne, ročne ali načrtovane varnostne kopije vseh datotek spletnega mesta, vključno z vašo bazo podatkov, vtičniki in temami. Obnovitev datotek je preprosta in to lahko storite z minimalnim tehničnim znanjem.

Najboljše od vsega je, da podpira več možnosti za shranjevanje v oblaku, vključno s storitvijo Google Drive, Dropbox in Amazon S3.

Medtem ko je brezplačna različica v celoti napolnjena z vsemi bistvenimi lastnostmi, lahko preprosto izboljšate osnovne funkcije z njihovo premijsko različico.

Začnite z UpdraftPlus danes.

2. BackupBuddy

backupbuddy

BackupBuddy deluje že od začetka leta 2010 in ščiti pol milijona spletnih mest WordPress.

Z le nekaj kliki vam omogoča varnostno kopiranje celotnega spletnega mesta s svoje nadzorne plošče WordPress. Lahko načrtujete samodejne varnostne kopije, pošljete varnostne kopije na varno oddaljeno mesto in hitro obnovite datoteke.

Sposobnost popravljanja in optimizacije vaše baze podatkov je ena izmed edinstvenih funkcij, ki jih ponuja BackupBuddy. Z vsakim nakupom vtičnika dobite 1 GB brezplačnega pomnilnika Stash Live. Stash Live nenehno ustvarja varnostne kopije sprememb v bazi, kot so nove ali spremenjene objave, kar vam olajša um. Najboljše od vsega je, da Stash Live deluje odlično, tudi če vaše spletno mesto gosti na poceni skupnem gostovanju.

Začnite z BackupBuddy danes.

3. VaultPress (z Jetpackom)

trezor

VaultPress je eden močnih dodatkov za varnostno kopiranje in varnost za WordPress podjetja Automattic, ekipe, ki stoji za WordPress.com.

Z VaultPress lahko z vsakodnevno ali sprotno sinhronizacijo vzdržujete posodobljeno varnostno kopijo spletnega mesta. Poleg tega redno preverja varnost, tako da lahko preprosto prepoznati potencialne grožnje in jih odpraviti. Če odkrijete zlonamerno programsko opremo ali viruse, jih lahko z enim klikom izključite.

VaultPress je zdaj del programa Jetpack, zato boste morali na svoje spletno mesto namestiti Jetpack, spletno mesto povezati z WordPress.com in izbrati (vsaj) osebni načrt za začetek.

Začnite z VaultPress by Jetpack danes.

4. NazajWPUp

backwpup

BackWPUp je še en rezervni vtičnik, ki varnostno kopira popolno namestitev WordPress-a in jih shrani na oddaljeno mesto po vaših željah, kot sta Dropbox ali Amazon S3.

Premijska različica vam omogoča shranjevanje varnostnih kopij datotek v Google Drive in Amazon Glacier.

Nekatere edinstvene lastnosti premium različice so:

 • Varnostno kopirajte na več ciljev na delovno mesto.
 • Sinhronizirajte datoteke na oddaljenem mestu varnostne kopije, kot so Google Drive, Dropbox.
 • Varnostno kopirajte določeno pot do vašega spletnega mesta glede na vaše potrebe.

Začnite z BackWPUp danes.

5. BackUpWordPress

rezervni WordPress

BackUpWordPress je varnostni vtičnik, ki je preprost za uporabo, saj ne potrebuje nastavitev konfiguracije na vašem koncu. Po aktiviranju varnostno kopira datoteke neposredno iz škatle.

Datoteke varnostne kopije so privzeto shranjene na / wp-content / backup strani vašega spletnega mesta, vendar lahko pot enostavno spremenite, če želite. Ker bodo vse datoteke, vključno z datotekami, ki niso WordPress, varnostno kopirane v korenu spletnega mesta, močno priporočamo, da spremenite pot, tako da je varna.

Vtičnik lahko deluje podobno kot na strežnikih Linux in Windows. Omogoča tudi izključitev datotek, ki jih ne želite varnostno kopirati.

Začnite z BackUpWordPress danes.

6. Razmnoževalec

razmnoževalec

Duplicator olajša varnostno kopiranje vseh datotek WordPress v obliki zip, tako da jih lahko prenašate brez povezave in se premikate prek istih ali različnih strežnikov.

Ena od edinstvenih prednosti uporabe Duplicatorja je njegova sposobnost kloniranja predhodno konfiguriranih spletnih mest. Namesto da ročno konfigurirate svoje najljubše teme ali vtičnike, vam Duplicator omogoča, da konfigurirate eno mesto in ga povežete. Na ta način lahko prestavite svoja predhodno konfigurirana spletna mesta WordPress na različne lokacije in tako odstranite potrebo po ponovnem predelavi.

Kot številne druge priljubljene varnostne kopije rešitev WordPress, tudi Duplicator omogoča načrtovanje varnostnih kopij, pošiljanje v shrambo v oblaku in pošiljanje e-poštnih obvestil.

Začnite z Duplicatorjem že danes.

7. Časovna kapsula WP

wp časovna kapsula

Časovna kapsula WP je odlična rešitev za vas, če želite varnostno kopirati samo svoje nedavne datoteke in ne celotnega spletnega mesta WordPress. Z WP Time Capsule lahko varnostno kopirate spletno mesto na priljubljena spletna mesta za shranjevanje v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox ali Amazon S3.

Glavna prednost Time Capsule WP je, da porabi znatno manj virov strežnika, saj ne stisne in ne zadržuje varnostnih kopij datotek.

Če želite uporabljati WP Time Capsule na svojem spletnem mestu, se registrirajte za račun na WP Time Capsule, namestite brezplačni vtičnik in nato povežite aplikacijo v oblaku s svojim vtičnikom, tako da lahko pošljete varnostne datoteke WordPress na želeno mesto. Po zaključku popolne varnostne kopije lahko določite čas za varnostno kopijo nedavno spremenjenih datotek.

Začnite z WP Time Capsule danes.

8. Varnostno kopiranje WP-DB

wp-db-backup

Varnostno kopiranje WP-DB vam omogoča varnostno kopiranje baze podatkov WordPress in jo pošljete po elektronski pošti na naslov, ki ga določite. Kot označuje ime, varnostno kopira samo bazo podatkov WordPress, kar pomeni, da boste morali varnostno kopirati svoje predstavnostne datoteke.

Varnostno kopiranje WP-DB je lahko prava rešitev za vas, če svojega spletnega mesta WordPress ne posodabljate prepogosto ali ne želite varnostno kopirati slik. Prav tako pričakuje, da boste tehnično nagnjeni, tako da za novince to ni najbolje. Morali boste sami varnostno kopirati in obnoviti bazo podatkov WordPress.

Če ne želite tvegati sami z obdelavo datotek, potem to ni prava rešitev za vas.

Začnite z WP-DB-Backup danes.

9. Varnostno kopiranje zbirke podatkov WP

wp varnostno kopijo baze podatkov

Varnostno kopiranje zbirke podatkov WP je še en brezplačen vtičnik za varnostno kopiranje baz podatkov.

Z varnostno kopijo zbirke podatkov WP lahko ustvarite in obnovite varnostne kopije v samo enem kliku. Ponuja nekoliko več funkcij kot WP-DB-Backup, vendar je na splošno zelo podoben.

Nekatere ključne funkcije, ki se vam bodo zdele koristne, so:

 • Enostavna konfiguracija.
 • Varnostno kopijo baze podatkov shranite na oddaljeno mesto.
 • Podpira več ciljev za shranjevanje.
 • Razvrstite in poiščite varnostno kopijo s seznama.
 • Ponuja obsežno dokumentacijo, ki vam pomaga skozi postopek.

Začnite z rezervno bazo podatkov WP danes.

Kateri je najboljši dodatek za varnostno kopiranje za WordPress?

Brez dvoma je UpdraftPlus najboljši WordPress rezervni vtičnik za vaše spletno mesto. UpdraftPlus je celovita rešitev za varnostno kopiranje, ki je na voljo z vsemi bistvenimi lastnostmi, takoj izven škatle. Najboljše od vsega je, da tudi brezplačna različica ponuja obilico funkcij, tudi v primerjavi z drugimi premium vtičniki.

Če pa se odločite, da boste izbrali vrhunski rezervni vtičnik, ki ponuja varnostno kopiranje v živo, ko se datoteke spremenijo, lahko uporabite BackupBuddy. Omogoča tudi skeniranje in popravilo pogostih težav, kar je velik plus. S svojo funkcijo skrivanja vtičnik prihrani tudi veliko virov vašega strežnika.

Upamo, da vam je ta članek pomagal poiskati najboljše rezervne vtičnike WordPress za vaše potrebe.

Za dodatno zaščito svojega spletnega mesta boste morda želeli preveriti tudi najboljše varnostne vtičnike WordPress in končni varnostni vodnik za WordPress..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map