9 najboljših SEO orodij za rast prometa na vašem spletnem mestu, HITRO!

najboljša seo orodja v primerjavi


Ali želite na svoje spletno mesto usmeriti bolj usmerjen promet iz spletnih iskalnikov? S pravimi orodji za SEO lahko nehate ugibati in začnete porabljati svoj čas in vire za tisto, kar dejansko deluje za več organskega prometa.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših orodij za SEO nadzor, ki bi jih moral imeti vsak tržnik v svojem naboru orodij.

Uporaba orodij SEO za povečanje prometa na spletnem mestu

Optimizacija iskalnikov je lahko težavna, še posebej zaradi nenehnih algoritmov iskalnikov.

S pravim naborom orodij za nadzor SEO lahko kljub stalnim spremembam algoritmov povečate promet na svoji spletni strani.

Pravilna orodja za SEO analize vam pomagajo:

 • odkrijte priložnosti za organsko rast prometa
 • odpravite ranljivosti na svojem spletnem mestu, ki bi lahko škodovale uvrstitvi pri iskanju
 • analizirati in optimizirati oglaševalske akcije
 • pospešite celoten postopek SEO

Oglejmo si nekaj najboljših orodij za SEO analize, ki vam pomagajo povečati promet na spletnem mestu.

1. SEMrush

polž

SEMrush je vsestransko orodje za SEO pregledovanje, ki vam omogoča, da pregledujete svoje SEO možnosti in zbirate vpoglede svojih konkurentov za rast prometa na svojem spletnem mestu..

S SEMrush lahko prepoznate pomembne organske ključne besede za vaše spletno mesto, po katerih je enostavno razvrščanje, spletna mesta, iz katerih lahko oblikujete povratne povezave, zbirate omembe blagovnih znamk za izkoriščanje promocijskih priložnosti in še veliko več.

Nekatere izmed najboljših funkcij SEMrush, ki se vam bodo zdele izjemno koristne, so:

 • Na strani SEO preveritelj
 • Orodja za revizijo povratne povezave
 • Orodje za ključne besede PPC
 • Analizator vsebine
 • In več…

Začnite z SEMrush danes.

2. Ahrefi

ahrefs

Ahrefs je še en paket SEO, ki je na voljo z različnimi orodji za analizo SEO za izboljšanje vaše uvrstitve v iskanju in povečanje organskega prometa. Z Ahrefsom dobite podrobno poročilo o organskem iskanju, ki vam pokaže natančne ključne besede, na katere se vaši konkurenti uvrščajo v rezultate iskanja. Prav tako vam ponuja ideje za ključne besede, na katere lahko ciljate, da povečate svoje iskanje in odkrivanje blagovne znamke.

Orodje za preverjanje povratnih povezav je pravi dragulj za vsakega strokovnjaka za SEO. Vstavite URL v njihovo orodje za raziskovanje spletnih mest in v povezavi boste našli dragocene meritve SEO.

Druge uporabne lastnosti Ahrefsovega orodja so orodje za raziskovanje vsebine in orodje za sledenje uvrstitev, s pomočjo katerega najdete visokozmogljiva vsebinska poročila in poročila o uvrstitvah, specifičnih za lokacijo..

Začnite danes z Ahrefsom.

3. Google Analytics

google analytics

Google Analytics se lahko uporablja kot orodje za spremljanje SEO, vendar je nujno, če želite kar najbolje izkoristiti svoje SEO prizadevanja. Google Analytics vam omogoča vpogled v pomembne podatke, kot so organski promet, viri prometa, stopnja obiskov strani, čas na spletnem mestu, hitrost strani in več.

Vse te informacije vam bodo omogočile, da boste lažje videli, kaj deluje na vašem spletnem mestu in kaj ne, ter dobili vpogled v to, kako izboljšati svoj SEO, pridobiti več prometa na svojem spletnem mestu in povečati število konverzij..

Google Analytics je popolnoma brezplačen in enostaven za povezavo s svojim spletnim mestom. Če svoj račun Google Analytics povežete z iskalno konzolo Google (številka 7 na tem seznamu), boste v poročilih Google Analytics dobili še več dragocenih informacij, kot so ključne besede, ki jih ljudje uporabljajo pri iskanju vašega spletnega mesta, prisotnost vašega spletnega mesta v Googlovih rezultati iskanja in še več.

Začnite z Google Analytics danes.

4. Yoast SEO

yoast seo

Yoast SEO je eden najboljših vtičnikov SEO, ki vam omogoča enostavno optimizacijo vašega spletnega mesta WordPress za boljše uvrstitve na iskalnikih..

Za razliko od drugih WordPress SEO vtičnikov vas Yoast SEO prisili, da izberete ključno besedo za svoj blog in nato poskrbite, da ste jo pravilno uporabili na strani. Yoast SEO vam v urejevalniku strani prikazuje delčke SEO. Tako lahko preprosto uredite meta opis in tako izboljšate svoje klikovne rezultate v rezultatih iskanja.

Na kratko, Yoast SEO skrbi za vso tehnično SEO optimizacijo za vašo spletno stran.

Začnite z Yoast SEO danes.

5. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo vam omogoča analizo, katera vrsta vsebine je najbolj učinkovita za katero koli temo in razčleni uspešnost po različnih metrikah na spletnih mestih, ključnih besedah ​​itd. Najprej začnete z vnosom ključne besede v iskalno polje in nato odkrijete, katera vsebina je zanjo najboljša.

Z BuzzSumo lahko najdete tudi ključne dejavnike, ki bodo promovirali vašo vsebino, tako da jim boste lahko posredovali elektronsko pošto..

Če želite najti zelo uspešen naslov, morate le vnesti temo, ki jo obravnavate. Priskrbel vam bo seznam vseh najbolj priljubljenih naslovov za to temo, razvrščenih po številu družbenih deležev.

Ustvarite lahko opozorila za katero koli ključno besedo, povezano z vašo blagovno znamko, s katero boste vedno na tekočem z novo in trendno vsebino.

Začnite z BuzzSumo danes.

6. Moz Pro

moz

Moz Pro je popoln SEO paket, ki je na voljo z različnimi orodji za revizijo SEO, ki vam pomagajo povečati uvrstitev pri iskanju.

Vsak Moz Pro načrt vključuje MozBar premijo, orodje za revizijo SEO za brskalnik Chrome. Orodna vrstica vam omogoča takojšnje meritve med ogledom katere koli strani ali SERP (strani z rezultati iskalnika).

Z uporabo Open Site Explorerja lahko odkrijete možnosti povratne povezave in prepoznate potencialno ranljive povratne povezave do svojega spletnega mesta, tako da jih lahko odstranite.

Prav tako pajka in pregleduje vaša spletna mesta zaradi težav z ranljivostjo, zaradi katerih obiskovalci ne pregledujejo vašega spletnega mesta, kar vam daje mir.

Začnite z Moz Pro danes.

7. Google Search Console

iskalna konzola google

Google Search Console je eno najboljših brezplačnih orodij za SEO, ki vam daje podroben vpogled v uspešnost vašega spletnega mesta v rezultatih iskanja Google. Z Google Search Console lahko določite, kako Google gleda na vaše spletno mesto in optimizirate njegovo uspešnost v rezultatih iskanja. Na primer, lahko določite:

 • iskalne poizvedbe, ki so sprožile prikaze in klike na Googlu
 • napravo, ki jo vaše stranke uporabljajo v Googlu, da odkrijejo vaše spletno mesto
 • geografska lokacija vaše stranke
 • ciljne strani, prek katerih so obiskovalci vstopili na vaše spletno mesto

Za nadaljnjo analizo lahko iskalno konzolo povežete z računom za Google Analytics. Tako lahko podatke Google Search Console uvozite v Google Analytics in za dobro analizirate in izboljšate svoje SEO kampanje.

Začnite z Google Search Console danes.

8. Odgovorite javnosti

odgovorite javnosti

Odgovorite javnosti je brezplačno orodje, ki vam pomaga prepoznati vprašanja, ki jih ciljna skupina išče v Googlu. Pri ustvarjanju vsebine lahko napišete odgovore na ta ustrezna vprašanja, tako da se bo vaša vsebina pri rezultatih prikazala, ko nekdo išče po spletu.

Odgovorite javnosti, ustvari na tone različnih vsebinskih predlogov na podlagi vnesene ključne besede. Ko dobite nekaj ustreznih predlogov za teme, lahko ožji manj konkurenčni.

Odgovorite javnosti je odlično orodje za razmišljanje o možganih, ki vam omogoča, da ustvarite vsebino, ki bo verjetno prebrana, deljena in, kar je najpomembneje, prinaša ciljni organski promet na vaše spletno mesto.

Začnite z odgovorom javnosti danes.

9. MonsterInsights

pošast

MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za WordPress, ki vam omogoča enostavno spremljanje uspešnosti vaših SEO kampanj. Pri MonsterInsights je povezovanje vašega spletnega mesta z Google Analytics vzvišeno preprosto. Do nastavite Google Analytics z WordPressom, vse kar morate storiti je, da aktivirate vtičnik in izvedete nekaj klikov, ne da bi se morali dotikati ene same vrstice kode.

Spodaj je nekaj načinov lahko uporabite MonsterInsights za sledenje uspešnosti SEO na vašem spletnem mestu.

 • Spremljajte spremembe v svojem organskem prometu, da lahko oblikujete strategije, kako ga povečati.
 • Sledite uspešnosti SEO glede na posamezne strani in ugotovite, kaj deluje in kaj ne.
 • Sledite iskalnim poizvedbam, da boste razumeli ustreznost teh ključnih besed na svojih straneh.
 • Izmerite interakcijo svojih strani in ugotovite, ali vaša vsebina pomaga rešiti težavo obiskovalcev.
 • Izmerite prijaznost svoje strani do mobilnih naprav
 • Izmerite hitrost mesta

MonsterInsights poleg sledenja uspešnosti SEO omogoča preprosto omogočanje različnih funkcij sledenja storitve Google Analytics, kot je Sledenje e-trgovini, sledenje obrazcem, sledenje oglasov, Poleg tega lahko na nadzorni plošči WordPress pregledate splošno uspešnost spletnega mesta, ne da bi se prijavili v svoj profil Analytics.

Začnite danes z MonsterInsights.

Želite namesto tega začeti z brezplačno različico? Poskusite MonsterInsights Lite.

Kako uporabiti najboljša orodja za povečanje prometa na spletnem mestu

Zdaj, ko smo si ogledali različna orodja za SEO analize, je čas, da se odločimo, katero naj uporabite za povečanje prometa.

SEMrush je najboljše orodje za poročanje SEO vse v enem ki vam pomaga najti priložnosti za gradnjo povezav, izvajanje revizije spletnega mesta, sledenje rangov in še več.

Ko gre za SEO optimizacija na kraju samem, Yoast SEO je najboljša rešitev za vaše spletno mesto. Z Yoast SEO se lahko nehate skrbeti za SEO tehničnosti in začnete z lahkoto optimizirati svoje strani.

Če iščete vtičnik za Google Analytics, na analizirajte svojo uspešnost SEO, ne glej naprej MonsterInsights. MonsterInsights olajša nastavitev Google Analytics za vaša spletna mesta WordPress.

Oglejte si tudi naš članek o uspešnosti in hitrosti WordPress-a ter za boljše rezultate preverite hitrost spletnega mesta.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljša orodja za povečanje prometa na vašem spletnem mestu.

Z najboljšimi vtičniki WordPress svinčene generacije lahko eksponentno razvijte svoj e-poštni seznam in kar najbolje izkoristite e-poštni marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map