9 najboljših vtičnikov WordPress za predvajanje (2020)

Najboljši vtičniki za predpomnjenje WordPressa


Ali želite povečati hitrost svojega spletnega mesta WordPress? Uporaba vtičnika za predpomnjenje na vašem spletnem mestu je eden najboljših načinov za hitrejše nalaganje spletnega mesta.

Statistično gledano skoraj polovica občinstva vašega spletnega mesta pričakuje, da se bo vaše spletno mesto naložilo v manj kot 3 sekundah. Tako ne preseneča, da Google še naprej poudarja hitrost spletnega mesta v svojem algoritmu iskanja. Večja kot je hitrost strani, boljše je vaše uvrstitev v iskanju in več organskega prometa, ki ga lahko pritegnete.

V tem članku bomo delili najboljše WordPress predpomnilne vtičnike za vaše spletno mesto.

Zakaj potrebujete vtičnik za predpomnjenje WordPress?

Vtičnik za predpomnjenje ustvari statične strani HTML na vašem spletnem mestu in jih shrani na vaš strežnik.

Vsakič, ko uporabnik poskuša dostopati do vašega spletnega mesta, vaš predpomnilniški vtičnik prikaže lažjo stran HTML, namesto da bi obdelal razmeroma težje skripte WordPress PHP. To omogoča, da vtičnik za predpomnjenje izjemno izboljša čas nalaganja strani.

9 najboljših vtičnikov za predpomnilnik WordPress

 1. Raketa WP: Najbolj priljubljen vtičnik Premium Cache
 2. WP-Optimizirajte: Vtičnik za optimizacijo WordPress vse v enem
 3. SG Optimizer: Brezplačni WordPress Plugin by SiteGround
 4. WP Super predpomnilnik: Vtičnik predpomnilnika iz WordPress.com
 5. W3 Skupaj predpomnilnik: Priročnik za predpomnilnike predpomnilnika WordPress
 6. WP najhitrejši predpomnilnik: Vtičnik za predpomnilnik WordPress z minimalno konfiguracijo
 7. Kometni predpomnilnik: Brezplačni vtičnik za predpomnjenje WordPress
 8. Predpomnilnik: Najboljši lahek vtičnik za predpomnilnik WordPress
 9. Hiper predpomnilnik: Še en brezplačen predpomnilnik WordPress

Oglejmo si najboljše vtičnike za predpomnjenje WordPress, ki so na voljo na trgu.

1. WP Rocket: Najbolj priljubljen vtičnik Premium Cache

wp raketa

WP Rocket je najbolj priljubljen premium predpomnilni vtičnik za WordPress. Enostavnost konfiguracije je tisto, kar WP Rocket loči od njegove konkurence. Ko aktivirate vtičnik, se bo takoj aktiviralo predpomnjenje strani.

Še nekaj prednosti uporabe WP Rocket je:

 • Indeksiranje vaše spletne strani na spletnih iskalnikih se bo izboljšalo.
 • Da bi izboljšali čas nalaganja strani, so datoteke HTML, JavaScript in CSS izpopolnjene.
 • Na vaše slike se uporablja leno nalaganje, kar pomeni, da se slike nalagajo le, če so vidne obiskovalcem v brskalniku.
 • Na voljo je s številnimi trnki, ki pomagajo razvijalcem, da lažje razširijo svoje funkcije.

Cena: Začne za 49 USD za licenco za eno spletno mesto.

Začnite z WP Rocket danes.

2. Optimizacija WP: Vtičnik za optimizacijo WordPress vse v enem

wp optimizirati

WP-Optimize je predpomnilniški vtičnik freemium, ki so ga ustvarili isti ljudje za legendarnim rezervnim vtičem, UpdraftPlus. Uporabljajo ga na skoraj milijonu spletnih strani po vsem svetu.

WP-Optimize pospeši vaše WordPress spletno mesto s čiščenjem baze podatkov, stiskanjem velikih slik in predpomnjenjem spletnega mesta.

 • Očistite bazo podatkov: Ta vtičnik izbriše vse nepotrebne podatke v vaši bazi podatkov, očisti vaše tabele in na koncu vaše spletno mesto hitro in učinkovito.
 • Stiskanje slik: Orodje za stiskanje slike znatno zmanjša vire strežnika s pretvorbo velikih slik v stisnjene datoteke in izboljša čas nalaganja strani.
 • Predvajanje: Na voljo je z vsemi osnovnimi lastnostmi katerega koli drugega predpomnilnega vtičnika z minimalno konfiguracijo nastavitve.

Začnite z WP-Optimize danes!

3. SG Optimizer: Brezplačni WordPress predpomnilni vtičnik po SiteGround

SG Optimizer

SG Optimizer je brezplačni predpomnilniški vtičnik SiteGround, ki je na voljo za prenos s strani WordPress.org. Zasnovan je za povezavo vašega spletnega mesta WordPress s storitvami SiteGround. Omeniti velja, da bo ta vtičnik deloval le, če ste na spletnem mestu gostili SiteGround in ne bo deloval z drugimi gostitelji.

Vtičnik pomaga izboljšati uspešnost vašega spletnega mesta z različnimi tehnikami optimizacije. Tu je nekaj funkcij, ki jih ponuja.

 • Omogoča konfiguriranje dinamičnega predpomnjenja in memcached. Lahko omogočite / onemogočite samodejno čiščenje predpomnilnika in izključite URL-je iz predpomnilnika. Prav tako imate možnost preizkusiti svoje strani, če so predpomnjene.
 • Omogoča vam, da prisilite HTTPS za svoje spletno mesto in preklapljate med različnimi različicami PHP. Lahko celo omogočite / onemogočite pravila Gzip Compression in predpomnjenje brskalnika za svoje spletno mesto.
 • Imate možnost omogočiti / onemogočiti miniranje vaših virov HTML, JS in CSS. Omogoča vam, da iz statičnih virov odstranite podporo Emoji in nizov poizvedb.
 • Svoje slike lahko tudi optimizirate posamično ali v razsutem stanju.

Cena: prost

Začnite z SG Optimizer danes!

4. WP Super predpomnilnik: Vtičnik predpomnilnika iz WordPress.com

WP Super predpomnilnik

WP Super Cache je še en priljubljen predpomnilni vtičnik za WordPress z več kot milijonom aktivnih namestitev. Vtičnik vodi Automattic, ista ekipa za WordPress.com.

WP Super Cache vam pomaga ustvariti statične datoteke HTML iz vašega dinamičnega bloga WordPress. Po obdelavi sorazmerno težjih WordPress PHP skriptov na vašem spletnem mestu WP Super Cache služi statično datoteko HTML veliki večini obiskovalcev vaše spletne strani.

WP Super Cache streži predpomnjene datoteke na 3 načine:

 • Preprosto: To je najbolj priporočljiv način predpomnjenja datotek, ker vam ni treba urejati datotek PHP, poleg tega .htaccess datoteke ni treba konfigurirati.
 • Strokovnjak: To je najhitrejši način predpomnjenja, ki uporabnikom lahko prikaže super predpomnjene datoteke HTML, vendar zahteva spremembo datotek .htaccess.
 • WP Super predvajanje: Ta metoda se uporablja za predpomnjenje strani za znane uporabnike (tiste, ki se prijavijo na vaše spletno mesto, pustijo komentarje itd.). Čeprav je najbolj fleksibilen način predpomnjenja, je v primerjavi z drugimi metodami nekoliko počasnejši.

Cena: Prost

Začnite z W3 Super Cache danes.

5. Skupni predpomnilnik W3: Priročnik za predpomnilnike predpomnilnika WordPress

W3 skupnega predpomnilnika

Z več kot milijonom aktivnih namestitev je W3 Total Cache eden najbolj priljubljenih predpomnilniških vtičnikov za WordPress. Izboljša delovanje vašega strežnika, tako da predpomni vsak vidik vašega spletnega mesta in ponuja tudi integracijo omrežja za pošiljanje vsebin.

Uporabljajo ga in priporočajo številna podjetja in publikacije, kot je AT&T, MattCutts.com, Mashable.com in mnogi drugi. Ne glede na to, ali vaše spletno mesto gostuje v omrežju za skupno gostovanje ali na namenskem strežniku, vam bo vtičnik koristen za izboljšanje delovanja spletnega strežnika in zmanjšanje časa nalaganja strani. Trenutno je edini vtičnik, zasnovan za optimizacijo vseh praktičnih gostovalnih okolij.

Ponuja podporo za Google Accelerated Mobile Pages (AMP) in Secure Socket Layer (SSL).

Razvijalci trdijo, da lahko vtičnik ponudi do 80% prihranka pasovne širine s pomočjo minifikacije, s čimer zmanjša velikost HTML, CSS, JavaScript in virov, ne da bi imel negativen vpliv.

Cena: Prost

Začnite z W3 Total Cache še danes.

6. Najhitrejši predpomnilnik WP: Vtičnik za predpomnilnik WordPress z minimalno konfiguracijo

WP najhitrejši predpomnilnik

Najhitrejši predpomnilnik WP ima manj nastavitvenih nastavitev za predpomnjenje WordPress, zaradi česar je eden najpreprostejših vtičnikov za predpomnjenje WordPress, ki je na voljo v uradnem skladišču vtičnikov WordPress.

Tako kot kateri koli drug predpomnilni vtičnik, tudi z dinamičnega spletnega mesta WordPress ustvarja statične datoteke HTML.

Če želite zmanjšati velikost datotek, vtičnik minimizira datoteke HTML in CSS. Omogoča tudi onemogočanje emojisov na vašem spletnem mestu. Učinkovito izvaja predpomnjenje brskalnika, s čimer skrajša čas nalaganja strani za večkratne obiskovalce in združuje veliko datotek CSS v eno, da zmanjša število krožnih potovanj HTTP.

Vrhunska različica vtičnika ima veliko edinstvenih funkcij za povečanje hitrosti strani, na primer optimizacijo slik, čiščenje baze podatkov, predpomnjenje mobilnih naprav in še veliko več.

Ko ste namestili brezplačni vtičnik WP Najhitrejše predpomnilnike, lahko premijsko različico kupite neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress.

Cena: Na voljo sta brezplačna in premium različica. Cena je skrita pred spletno stranjo in jo je mogoče videti, ko kliknete gumb za nakup, vdelan v vaš brezplačni vtičnik.

Začnite z najhitrejšim predpomnilnikom WP danes.

7. Kometni predpomnilnik: Brezplačni vtičnik za predpomnjenje WordPress

kometni predpomnilnik

Comet Cache je še en priljubljen predpomnilni vtičnik s 60.000 aktivnimi namestitvami. Comet Cache ima za razliko od drugih predpomnilnih vtičnikov tudi možnost predpomnjenja prijavljenih uporabnikov. To pomeni, da če imate spletno mesto za članstvo, spletno mesto za e-trgovino ali katero koli drugo spletno mesto, pri katerem se uporabniki potrebujejo za registracijo, je Comet Cache za vas obvezen vtičnik.

Vtičnik uporablja predpomnilnik brskalnika s strežnikom Apache, kar pomeni, da lahko povečate hitrost strani tako, da se izognete večkratnim povratnim strežnikom med strežnikom in brskalnikom..

Vse predpomnjene datoteke na vašem spletnem mestu lahko strežete tudi iz omrežja za prenos vsebine (CDN) po vaši izbiri. Podpira priljubljena omrežja CDN, kot so CloudFront, MaxCDN, in še več.

Če se želite izogniti ustvarjanju nove različice predpomnilnika, ko je vaš strežnik zaseden, vtičnik nadzira nalaganje strežnika in začasno onemogoči iztek predpomnilnika..

Vtičnik prikazuje tudi statistiko predpomnilnika, s pomočjo katere boste dobili vpogled v stanje predpomnilnika spletnega mesta.

Cena: Na voljo sta brezplačna in premium različica. Licenco za posamezno spletno mesto je mogoče kupiti za enkratno plačilo 39 USD.

Začnite z Comet Cachejem že danes.

8. Predvajalnik predpomnilnika: Najboljši lahek vtičnik za predpomnilnik WordPress

Vtičnik predpomnilnika

Cache Enabler je lahek predpomnilni vtičnik, ki ustvari statično datoteko HTML vašega spletnega mesta in jih na zahtevo služi veliki večini obiskovalcev vašega spletnega mesta. Potrebuje minimalno konfiguracijo in ima vse pomembne funkcije, ki jih boste kdaj potrebovali od predpomnilnika.

Za razliko od večine brezplačnih predpomnilnikov WordPress cache Enabler ponuja obsežno dokumentacijo, ki vam pomaga raziskovati različne funkcije vtičnikov. Z lepimi posnetki zaslona in videoposnetki vas bo dokumentacija vodila skozi različne vidike predpomnjenja WordPressa.

V vašem najboljšem interesu je, da skupaj z Cache Enablerjem ne uporabljate nobenih tematik ali vtičnikov, specifičnih za mobilne naprave, ki prikazujejo različne postavitve za uporabnike mobilnih in namiznih računalnikov, ker bo potem predpomnilnik zaobšel, zaradi česar bo neuporaben.

Cena: Prost

Začnite danes z Cache Enablerjem.

9. Hiper predpomnilnik: Še en brezplačen predpomnilnik WordPress

hiper predpomnilnik

Hyper Cache je predpomnilni vtičnik, ki je izključno napisan v PHP in ga lahko uporabljamo tako v poceni gostiteljskih okoljih kot tudi na višjih strežnikih.

Aktiviranje Hyper Cache je enostavno, saj deluje z naborom privzetih vrednosti.

Vtičnik je na voljo z možnostjo mobilnega preklopa tem, ki omogoča predpomnjenje, tudi če uporabljate različne postavitve za mobilne uporabnike in namizja. To je koristno, če na svojem spletnem mestu uporabljate odzivno temo ali potrebujete različne oblike oglasov za različne naprave.

Druga edinstvena prednost Hyper Cache-a je njegova sposobnost prikazovanja predpomnjenih strani za komentiranje avtorjev. Če želite, lahko tudi onemogočite prikazovanje predpomnjenih strani za komentiranje avtorjev.

To je tudi bbPress pripravljen vtičnik, tako da lahko omogočite predpomnilnik za svoje strani foruma bbPress.

Cena: Prost

Začnite z Hyper Cachejem že danes.

Izbira najboljšega vtičnika za predpomnjenje WordPress za vaše potrebe

Ko gre za izbiro vtičnika za predpomnjenje WordPress za vaše spletno mesto, ni rešitve, ki bi ustrezala vsem.

Če želite izbrati najboljši brezplačni vtičnik za predpomnjenje WordPress, ki opravi to opravilo, izberite eno od obeh W3 Skupaj predpomnilnik ali WP Super predpomnilnik. Oboje se nenehno posodablja in jih uporablja več kot milijon spletnih strani.

Če potrebujete vrhunsko rešitev za predpomnjenje WordPress, ki nudi izjemno podporo in zahteva minimalno konfiguracijo na vašem koncu, izberite WP Rocket. Je tudi del naših najboljših vtičnikov WordPress.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal izbrati najboljši predpomnilnik za vaše spletno mesto. Vso srečo s pospešitvijo vašega spletnega mesta!

Če želite tudi povečati svoj organski promet, si oglejte najboljša orodja WordPress SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map