9 najboljših vtičnikov WordPress za vsebino, ki jo ustvari uporabnik

najboljši vtičniki za vsebino, ki jo ustvari uporabnik


Iščete vtičnik, ki bo na vašem spletnem mestu WordPress omogočil uporabniško ustvarjeno vsebino?

Z uporabo takega vtičnika lahko obiskovalci in sledilci pošiljajo vsebino na vašem spletnem mestu neposredno s svojega sprednjega dela. Lahko je v obliki pisnih člankov, slik, video posnetkov, zvočnih datotek, digitalnih slik itd.

Vsebine, ki jih ustvarijo uporabniki, so lahko odličen način trženja vašega podjetja, saj ta vsebina prihaja večinoma od vaših strank in za to običajno niso plačani. Vsebine lahko uporabniki spodbudijo kot del oglaševalskih akcij, prispevkov o objavah gostov itd.

Eden najuspešnejših primerov takšne kampanje je bil Začetek tekmovanja Beli pokal Starbucks. Stranke Starbucks so bile pozvane, da se pridružijo natečaju in kot vnos predložijo sliko svoje doodirane skodelice Starbucks. Doodle zmagovalca bo nastopal na omejenih izdajah Starbucks skodelic. V treh tednih je več kot 4000 strank poslalo svoje prijave.

Tekmovanje je imelo velik uspeh. Pomagala jim je zaslužiti brezplačno oglaševanje in zvestobo strank, tako da je uporabnikom pokazala, koliko cenijo odzive svojih strank.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov WordPress za spletna mesta z vsebinami, ki jih ustvarijo uporabniki.

1. WPForms

wpforms, vtičniki, ki jih ustvari uporabnik

WPForms je zelo močan vtičnik za ustvarjanje obrazcev povleci in spusti, ki omogoča sprejemanje prispevkov o vsebini uporabnikov, kot so objave gostov, pričevanja, pregledi itd., ne da bi morali uporabnikom zagotoviti dostop do wp-administratorja. Vtičnik je na voljo s privlačnimi predlogi obrazcev, kar vam olajša ustvarjanje poljubnih oblik obrazcev. Zelo prilagodljiv je tudi v smislu prilagajanja, zahvaljujoč se graditelju povleci in spusti, ki ga označi.

Ta vtičnik vam pomaga tudi pri integraciji možnosti plačila s svojim uporabniškim obrazcem. To je koristno, če na svoje spletno mesto sprejmete sponzorirane članke. Združljiv je z najnovejšo različico WordPress-a in čudovito deluje v brskalnikih.

2. AccessPress Anonymous Post Pro

Teme AccessPress, uporabniški vsebinski dodatek

AccessPress Anonymous Post Pro je še en močan vtičnik, ki je lahko odličen dodatek k spletnemu mestu, ki ga ustvarijo uporabniki. S tem vtičnikom lahko od uporabnikov sprejmete standardne objave gostov WordPress, skupaj s predstavljeno sliko. Celo ob vsaki novi prijavi vas celo obvesti.

Ko je ta vtičnik aktiviran, lahko vsakdo pošlje objavo na vašem spletnem mestu. Lahko imate urejene obrazce, namige orodij / predloge besedila, kategorizirate in naredite še veliko več. Ta vtičnik vsebuje tudi polje po meri, ki določa ime avtorja in URL. Vtičnik se nenehno vzdržuje in podpira.

3. NextGen Gallery

NextGen Gallery je še en neverjeten vtičnik, ki vam pomaga sprejeti vsebino, ki jo ustvari uporabnik na vašem spletnem mestu. S tem dodatkom lahko vaši uporabniki predložijo predstavnostne galerije že od spredaj naprej. Ponuja čudovite galerije za prikaz vaših slik v različnih modnih slogih.

Za razširitev funkcij lahko imate tudi veliko premijskih razširitev. Nekaj ​​funkcionalnosti, ki jih lahko omogočite s premijskimi razširitvami, je zaščita slike, vključitev gumbov za skupno rabo družabnih omrežij, zaslon za celozaslonski program, možnost digitalnih prenosov in še več. Zaradi odzivnega oblikovanja so vaše slike na vseh napravah videti osupljive.

4. Uporabniški WP Frontend Pro

WP User Front end Pro, uporabniški vtičnik

WP User Frontend Pro je neverjeten vtičnik za sprejemanje vseh vrst vsebin, ki jih ustvari uporabnik. Z WP USer Frontend Pro lahko ustvarite čudovit imenik & spletna mesta za članstvo, obrazci za registracijo dogodkov, sprejem člankov za goste in drugo. Uporabnikom je dovoljeno celo nalaganje izdelkov s čelne strani.

Ta vtičnik je najbolj primeren za članska mesta, ki želijo objaviti osupljivo območje vsebine za prijavljene uporabnike.
Vtičnik celo omogoča, da svojim uporabnikom ponudite posamezne nadzorne plošče, do katerih lahko dostopate s samega sprednjega dela. S svojo briljantno podporo na polju po meri lahko ustvarite poljubno obliko, ki jo želite.

5. Frontend Publishing Pro

Frontend Publishing Pro je še en vtičnik, ki ga je vredno preizkusiti. To je popolnoma odziven, prilagodljiv in uporabniku prijazen vtičnik WordPress, ki ustvarja prijazna uporabniška spletna mesta veliko lažje.

Ustvarite lahko neomejeno število obrazcev, vrste objav po meri, polja po meri, omogočite preverjalnike in naredite še veliko več. Ima celo možnost, da uporabnikom pošljete zahvalno sporočilo vsakič, ko pošljejo objavo. Poleg tega podpira tudi sprejemanje medijskih datotek v različnih oblikah.

6. Newsmaker za WordPress

Newsmaker za WrdPress, vtičnike, ki jih ustvari uporabnik
Newsmaker za WordPress je čudovit vtičnik, ki vsekakor zasluži vašo pozornost. S tem vtičnikom lahko svojim obiskovalcem in sledilcem omogočite, da objavljajo objave, slike, povezave, videoposnetke, celo ankete že od spredaj.

Vaši uporabniki lahko oddajo vsebino, ne da bi se morali celo registrirati na vašem spletnem mestu. Vtičnik uporabnikom omogoča tudi urejanje prispelih objav. Sprednji in zadnji del sta pripravljena na prevod.

7. Vsebina, ki jo je poslal uporabnik Prometheus

Prometej, uporabniško ustvarjena vsebina

Prometheus je nov dodatek na trgu WordPress. Vtičnik je bil naložen z odličnimi funkcijami, tako da boste lahko z najmanj truda ustvarili spletno mesto, ki ga ustvari uporabnik. Obrazec za oddajo lahko dodate kjer koli na svojem spletnem mestu. Lahko je v vašem pripomočku, na določeni strani ali objavi itd. Če želite preprečiti zmedo, lahko za uporabnike nastavite pravila za oddajo in jih prikažete kamor koli želite.

Prav tako vam ponuja možnost, da prepovete uporabnikom, ki kršijo pravila, ki ste jih postavili. Možnost Google ReCaptcha zagotavlja, da je vaše spletno mesto varno in zaščiteno pred nezaželeno pošto. Vtičnik vam pošilja tudi obvestila po e-pošti vsakič, ko je na vašem spletnem mestu nova oddaja. Če želite ohraniti čisto mesto, lahko filtrirate prekletniške besede in cenzurirate neželeno vsebino.

8. Objave uporabnikov

Uporabnik je prispeval objavo

Uporabnik prispevkov je brezplačen vtičnik WordPress za sprejemanje in objavljanje vsebin, ki jih pošlje uporabnik. Trenutno ima ta vtičnik 30K aktivnih namestitev. Priložen je napredni obrazec za oddajo prispevkov, s katerim lahko uporabniki oddajo obrazec takoj od spredaj naprej.

Kot drugi napredni vtičniki vam tudi ta vtičnik omogoča prikaz obrazca kjerkoli na vašem spletnem mestu s pomočjo kode, ki jo ponuja. Vtičnik vam omogoča tudi prevajanje objav v več kot 20 različnih jezikih. Prav tako samodejno zazna že prijavljene uporabnike, podpira več e-poštnih sporočil z e-poštnimi opozorili, omogoča dodeljevanje poslanih objav vsem registriranim uporabnikom in veliko več.

Sorodno: Kako rastejo vaš e-poštni seznam

9. Nalagalnik spredaj

Frontend Uploader, vtičnik, ki ga je ustvaril uporabnik

Pošiljatelj sprednjega dela je še en odličen vtičnik WordPress, ki ga lahko uporabite za sprejemanje vsebine, ki jo ustvari uporabnik na vašem spletnem mestu. S pomočjo vtičnika lahko ustvarite zelo prilagodljive obrazce in jih dodate v svoje objave in strani. Vtičnik bo predloženo vsebino hranil v zmerne namene in je ne bo prikazal na vašem spletnem mestu, dokler je ne odobrite.

Ker vtičnik trenutno nima oblikovalca obrazcev, boste morali za prikaz obrazcev uporabiti kratko kodo. Funkciji Akismet in Recaptcha lahko omogočite zaščito pred neželeno pošto. Vtičnik vas tudi po privzeti e-pošti obvesti o vsaki novi oddaji.

Oglejte si najboljši vtičnik za WordPress.

To je nekaj vtičnikov, ki vam lahko pomagajo ustvariti oglaševalsko akcijo o vsebini na vašem spletnem mestu. Za več podrobnosti si oglejte ta vodič na Kako uporabiti vsebino, ki jo ustvari uporabnik v programu WordPress, za rast vašega podjetja da bi vedel več.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map