9 najboljših vtičnikov za harmoniko WordPress (brezplačno in plačano)

najboljši plugi za WordPress harmoniko


Ali želite najboljše vtičnike za harmoniko WordPress? Za profesionalno prikaz vsebine lahko uporabite harmonike ali zložljive zavihke. S harmonikami lahko preprosto dodate več vsebine na svojem spletnem mestu in hkrati zavzamete manj prostora.

V tem članku bomo delili najboljše vtičnike za harmoniko WordPress.

Kaj je harmonika?

Harmonika je funkcija, s katero lahko lažje dodate veliko vsebine na svoje strani. Večinoma se harmonike uporabljajo za prikaz pogosto zastavljenih vprašanj (pogosta vprašanja).

V pogostih vprašanjih lahko vaši uporabniki kliknejo na katero koli vprašanje in razširijo jeziček za odgovor. Odgovori so privzeto skriti. Prihrani jim čas za branje samo potrebnih vprašanj. Uporabnikom tudi preprečuje nepotrebno drsenje po vašem spletnem mestu WordPress.

Zavihki za harmoniko

Poleg pogostih vprašanj lahko s harmonikami prikažete skoraj vse vrste vsebine, za katero želite, da je zgoščena. Zavihki za harmoniko so lahko navpični ali vodoravni. Na voljo so tudi v različnih stilih, odvisno od vtičnika, ki ga izberete.

Na trgu boste našli veliko vtičnikov za harmoniko WordPress, zaradi katerih se lahko izbira pravega zdi preveč. Zato smo za vas izbrali nekaj najboljših vtičnikov za harmoniko WordPress, tako da lahko izberete z zaupanjem in takoj začnete dodajati zavihke harmonike na svoje spletno mesto.

1. harmonika

Harmonika

Harmonika ima več vgrajenih predlog, barv, slogov in slik v ozadju. Harmonika omogoča prikaz večbarvne glave. Odlikuje jo možnost sortiranja povleci in spusti za enostavno upravljanje vsebine znotraj harmonik.

Pripravljen je za prevod in v celoti podpira kratke kode za prikazovanje harmonik na vaših straneh, v objavah, stranskih vrsticah in drugih območjih z vsebino. Napredne nastavitve harmonike omogočajo odpiranje zavihkov harmonike kot zunanjih povezav.

2. ShortCodes Ultimate

Kratke kode Ultimate

Shortcodes Ultimate je odličen WordPress vtičnik s številnimi kraticami, s katerimi lahko preprosto dodate funkcije na svoje spletno mesto. Omogoča vam, da na strani WordPress in kjer koli vstavite kratke kode za zavihke harmonike. Zavihke harmonike lahko dodate tudi na območja, pripravljena na gradnike, s kratkimi kodami.

Kratke kode Ultimate so na voljo s pripomočkom po meri, ki olajša prikazovanje harmonik v stranski vrstici ali drugih območjih. Je brezplačen vtičnik in odlično deluje z vsemi najbolj priljubljenimi vtičniki WordPress.

3. Tabele harmonike

Harmonike

Accordion Tables je vrhunski vtičnik za harmoniko WordPress. Na voljo je s 30 stilskimi prednastavitvami za enostavno ustvarjanje harmonik za vaš profil, sezname, izdelke, dogodke, beležke, pogosta vprašanja, izjave in drugo.

Ima možnosti barv, navigacijo po tipkovnici, več tem in demo namestitveni program z enim klikom. Vsebuje prednji urejevalnik v živo za hitro nastavitev zavihkov za harmoniko in ogled, kako se bodo prikazali uporabnikom.

4. Drsnik harmonike

Drsnik harmonike

Accordion Slider je odziven vtičnik za harmoniko WordPress. Na voljo je z zmogljivo funkcijo drsnika slike, ki v kombinaciji s harmoniko deluje brezhibno in ustvarja privlačno uporabniško izkušnjo.

Z lahkoto se integrira s vtičniki galerije slik in Flickr za nalaganje slik iz zunanjih virov. Vtičnik je začetnikom prijazen in ga je enostavno nastaviti brez pisanja ene vrstice kode.

5. Končni bloki

končni bloki

Ultimate Blocks je ključni vtičnik za Gutenbergov urejevalnik, ki vsebuje več kot 15 blokov po meri. Eden od blokov je vsebinsko preklapljanje (harmonika). Omogoča vam, da v katero koli objavo ali stran dodate harmoniko.

Uporabite ga lahko na skoraj kateri koli temi WordPressa in vam omogoča izbiro začetnega stanja, ali je strnjen ali ne. Prav tako lahko spremenite barvo posode in barvo naslovnega polja.

6. Enostavna harmonika

Enostavna harmonika

Kot že ime pove, je Easy Accordion vtičnik za harmoniko WordPress s preprostimi nastavitvami, ki omogoča prikaz neomejenih harmonik na vašem spletnem mestu. Zavihke za harmoniko lahko enostavno vstavite v svoje WordPress objave, strani in področja, pripravljena na gradnike.

Easy Accordion ima plačljivo različico, ki ponuja več možnosti, kot so barvne teme, kratke kode in drugo. Omogoča tudi ustvarjanje zavihkov harmonike iz vaših kategorij in drugih prilagojenih taksonomij.

7. Kartica – Harmonika, pogosta vprašanja

Kartica - Harmonika, pogosta vprašanja

Zavihek – Harmonika in pogosta vprašanja je brezplačen vtičnik za harmoniko WordPress. Odlikuje jo vodoravni in navpični jezički za harmoniko z odzivno postavitvijo. Na voljo je z animiranimi harmonikami, ki pritegnejo uporabnike in jih vključijo, ko so na vašem spletnem mestu.

Vtičnik je prijazen začetnikom in omogoča dodajanje zavihkov harmonike na vaše strani, objave, stransko vrstico, datoteke s predlogi in drugo. Ima več postavitev, razvrščanje harmonik s povlekom in spustom, učinke prehoda in lepo animirane predloge.

8. Pogosta vprašanja o harmoniki

Pogosta vprašanja o harmoniki

Pogosta vprašanja o harmoniki so 1 brezplačnih vtičnikov za harmoniko WordPress, ki temeljijo na kratkih kodah. Priložen je z enostavno nastavitvijo in omogoča, da harmonike povlečete navzgor ali navzdol, da spremenite njihovo razporeditev. Ima funkcijo za vlečenje in spuščanje, s katero lahko na straneh in objavah WordPress-a prikaže zavihke harmonike.

Pogosta vprašanja o harmoniji podpirajo izbiro barv, okvirje za zagon, vgrajene postavitve harmonike, ikone pisave Awesome in drugo. Popolnoma je optimiziran za SEO in harmonike se lepo prikazujejo v vseh napravah.

9. Arconixove kratke kode

Arconixove kratke kode

Arconix Shortcodes je vtičnik za harmoniko WordPress z neverjetnimi lastnostmi in funkcionalnostmi. Za prikaz zavihkov harmonike uporablja kratke kode. To je v celoti odziven in začetnikom prijazen vtičnik.

Omogoča vam, da na svoje objave in strani WordPress vstavite neomejene zavihke harmonike. Kartice za harmoniko izgledajo odlično v vseh velikostih zaslonov in naprav. Z načinom združljivosti se lahko izognete konfliktom kratkega koda in ustvarite edinstvene kratke kode za vse svoje harmonike.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal najti najboljše vtičnike za harmoniko WordPress.

Morda boste želeli preveriti tudi naš ročno izbran seznam najboljših vtičnikov za WordPress anketo, s katerimi lahko povečate sodelovanje na kraju samem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map