9 najboljših vtičnikov za nalaganje datotek za WordPress (v primerjavi)

Najboljši vtičniki za nalaganje datotek za WordPress


Iščete najboljši vtičnik za prenos datotek za WordPress?

S pravim vtičnikom za nalaganje datotek WordPress lahko svojim uporabnikom omogočite, da nalagajo datoteke iz sprednje strani ali zaledja.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov za prenos datotek za WordPress.

Izbira najboljšega vtičnika za prenos datotek za WordPress

Ker obstaja več deset WordPress vtičnikov za nalaganje datotek, je izbira najboljšega vtičnika za nalaganje datotek lahko zastrašujoča. Poiščite vtičnik, ki ustreza večini vaših zahtev in je enostaven za uporabo.

Pri izbiri vtičnika za nalaganje datotek je treba upoštevati nekaj dejavnikov:

  • Uporabnik naloži: Dovoli uporabnikom, da naložijo datoteke, ne da bi se prijavili na vaše spletno mesto.
  • Vrsta datoteke priloge: Podpirate več vrst datotek, vključno s skupnimi in naprednimi datotekami.
  • Velikost nalaganja datoteke: Izberite največjo dovoljeno velikost nalaganja datotek in omejite uporabnike v nalaganju velikih datotek.
  • Shranjevanje: Izberite mesto za shranjevanje, kot so gostovanje, aplikacije drugih proizvajalcev, kot je Google Drive .

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov za prenos datotek za WordPress.

1. WPForms: Najboljši vtičnik za nalaganje datotek

WPForms

WPForms je najbolj začetnikom prijazen vtičnik za obrazec WordPress, ki vam omogoča ustvarjanje obrazca za prenos datotek v WordPress. V WordPressu lahko ustvarite celo več obrazcev za nalaganje datotek.

Priložen je ustvarjalec obrazcev za povleci in spusti, ki vam omogoča dodajanje in upravljanje polj, gumbov in drugih možnosti na obrazcu za prenos datotek..

Začnite z WPForms danes!

2. Vrste datotek: Podpora dodatnim vrstam datotek

vrste nalaganja datotek

Vrste datotek je brezplačni vtičnik WPForms, ki vam omogoča nalaganje dodatnih vrst datotek na vaše WordPress spletno mesto. WordPress privzeto omogoča, da zaradi varnostnih razlogov naložite le omejeno število razširitev datotek.

S tem vtičnikom lahko v vašo medijsko knjižnico WordPress naložite poljubne razširitve brez omejitev. Vse, kar morate storiti, je, da dodate seznam razširitev v nastavitvah vtičnikov, ki jih želite naložiti na svoje spletno mesto.

2. Uporabniško sočelje WP: Najboljši program za nalaganje datotek za sorodne datoteke

Uporabniško sočelje WP

Uporabniško sočelje WP je brezplačen vtičnik WordPress, ki je priložen nadzorni plošči, urejevalniku frontend in datoteki za nalaganje frontend za vaše uporabnike. Uporabnikom omogoča posodabljanje svojih profilov in pošiljanje objav s sosednje strani.

Vtičnik omogoča vašim uporabnikom, da v svoje objave pritrjujejo datoteke in nalagajo slike. Priložen je tudi ustvarjalnik obrazcev za povleci in spusti in predogled v realnem času za enostavno nastavitev obrazcev za nalaganje datotek.

Začnite danes z uporabnikom WP Frontend!

3. Ninja Obrazci: še en vtičnik za nalaganje datoteke

NinjaForms

Ninja Forms je še en vtičnik za obrazec za WordPress, ki je na voljo za uporabnike prijazen in prilagodljiv obrazec za nalaganje datotek za vaše uporabnike.

Omogoča brezhibno integracijo s priljubljenimi storitvami za shranjevanje drugih proizvajalcev za shranjevanje naložljenih datotek. Tako vam za spletno gostovanje ne bo treba plačati več.

Začnite z obrazci Ninja danes!

4. Ajax Multi Upload: Za lažje nalaganje

Ajax Multi Upload

Ajax Multi Upload je premium dodatek za prenos datotek za WordPress. Na voljo je s filtri po meri, orodjem za spreminjanje velikosti slik, enim ali več datotekami in še več.

Uporabniki bodo s funkcijo Ajax dobili gladko izkušnjo pri nalaganju datotek brez nalaganja ali osveževanja strani.

Začnite z Ajax Multi Upload danes!

5. Nalaganje datoteke WordPress: Brezplačni vtičnik za nalaganje

Nalaganje datotek WP

Nalaganje datoteke WordPress je brezplačen in preprost vtičnik za nalaganje datotek. Ta vtičnik lahko uporabite za prejemanje prilog datotek od svojih uporabnikov.

Vtičnik uporabnikom omogoča nalaganje datotek s katere koli strani, objave ali stranske vrstice. Če želite prikazati gumb za nalaganje datoteke, morate samo uporabiti kratko kodo, kamor želite.

Začnite z nalaganjem datoteke WordPress danes!

6. Dodatne vrste datotek WP: Podpira več datotek

Vrsta dodatne datoteke WP

WP Dodatne vrste datotek je razširitev na privzeto možnost nalaganja datoteke WordPress. Podpira veliko različnih vrst razširitev datotek, tako da lahko uporabniki naložijo katero koli datoteko v medijsko knjižnico WordPress.

Deluje tudi z drugimi vtičniki za nalaganje datotek, da poveča funkcijo. Vtičnik lahko namestite in takoj začnete nalagati datoteke.

Začnite z WP Extra Types File danes!

7. WooCommerce Drag & Drop Uploader: Pošiljatelj za WooCommerce

WooCommerce Upload and Drop Uploader

WooCommerce Drag & Drop Uploader je uporaben vtičnik za prenos datotek WordPress za spletna mesta e-trgovine. To je koristno, če želite svojim uporabnikom dovoliti, da naložijo fotografije izdelkov, ki so bili dobavljeni pred kratkim. Tako lahko uporabniki poročajo o vseh težavah z dostavo.

Vtičnik uporablja Ajax za nalaganje datotek brez osveževanja strani. Vtičnik je preprost za uporabo in ne potrebuje nastavitve kodiranja.

Začnite z WooCommerce Drag & Spustite nalagalec danes!

8. WP Media File Manager: najboljši vtičnik za nalaganje map

WP Media File Manager

WP Media File Manager je močan vtičnik za nalaganje WordPress, ki omogoča nalaganje map na vaše spletno mesto in jih učinkovito upravlja. Vtičnik ustvari mape v vaši medijski knjižnici WordPress.

Z njegovo vgrajeno funkcijo razširitve datotek lahko v WordPress naložite tudi datoteke določenih razširitev.

Začnite danes z WP Media File Manager!

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši vtičnik za prenos datotek za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič, kako ustvariti obrazec za nalaganje datotek v WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me