9 najboljših vtičnikov za upravljanje oglasov WordPress za povečanje prihodka (v primerjavi)

najboljši vtičniki za upravljanje oglasov v wordpressu


Ali svoj blog zaslužite z oglasi? Niste prepričani, kateri vtičnik za upravljanje oglasov uporabiti? Uporaba vtičnika za upravljanje oglasov vam omogoča večji nadzor nad oglasi in vam pomaga povečati prihodek.

V tem članku vam bomo prikazali najboljše vtičnike za upravljanje oglasov WordPress za povečanje prihodka.

Uporaba vtičnika za upravljanje oglasov WordPress

Unovčevanje spletnega mesta z oglasi je eden najboljših načinov za zaslužek na spletu. Prikazovanje oglasov na vašem spletnem mestu se morda zdi neobvladljivo opravilo. Če pa nimate nadzora nad svojimi oglasi, potem verjetno pustite denar na mizi.

Vsak vtičnik za upravljanje oglasov je po lastnostih edinstven. Oglejmo si nekaj prednosti uporabe vtičnika za upravljanje oglasov na vašem spletnem mestu:

 • Prikažite oglase na najbolj optimalnih lokacijah za povečanje prihodka
 • Brez težav prodajajte neposredne oglase in omrežne oglase
 • Prihranite čas z samodejnim vrtenjem in načrtovanjem oglasov glede na vašo izbiro
 • Imejte več nadzora nad svojimi oglasi

1. AdSanity

adsanity-wordpress-vtičnik

AdSanity je enostaven za uporabo vtičnika za upravljanje oglasov za WordPress. AdSanity olajša prodajo neposrednih oglasov in oglasov v omrežju, kot je Google AdSense. Vtičnik je bil zasnovan tako, da je lahek in hiter. Core plugin ima vse bistvene funkcije, ki jih potrebujete za uspeh. Izboljšane funkcije lahko dodate z namestitvijo dodatkov.

Vtičnik AdSanity je opremljen z grafičnimi statistikami, ki omogočajo vpogled v uspešnost oglasov. Vtičnik omogoča tudi nastavitev začetnih in končnih datumov za posamezne oglase, tako da lahko nastavite in pozabite svoje oglase, ne da bi vam bilo treba skrbeti za pravočasno zamenjavo oglasov..

Preberite celoten pregled AdSanity!

2. AdRotate

adrotate

AdRotate je eden najboljših načinov za načrtovanje oglaševalskih akcij mesece vnaprej. Omogoča vam ustvarjanje naprednih časovnih tabel, kdaj se bodo prikazali vaši oglasi.

Z brezplačno različico vtičnika lahko ustvarite svoje oglase in spremljate prikaze oglasov.

Spodaj je nekaj naprednih funkcij, ki jih ponuja različica pro:

 • Geo ciljanje: Na svojem spletnem mestu lahko prikažete oglase glede na geografsko lokacijo vaših uporabnikov.
 • Mobilni oglasi: Oglase lahko prikažete na podlagi naprave uporabnikov.
 • Oglaševalske akcije: Prihranite lahko čas tako, da svojim sponzorjem omogočite ustvarjanje lastnih oglasov. Vse, kar morate storiti, je, da pregledate oglase, preden se začnejo objavljati.
 • Premium podpora: AdRotate nudi podporo prek e-poštnih sporočil.

3. Založnik OIO

založnik oio

OIO Publisher je še en vtičnik za upravljanje oglasov, ki je še posebej odličen za prodajo neposrednih oglasov brez posrednika. OIO Publisher omogoča oglaševalcem, da kupijo oglasno mesto in prikažejo svoje oglase brez sodelovanja založnikov. Vtičnik oglaševalcem pošilja tudi tedenska poročila o vtisih in klikne na prejeto pasico.

Založnika OIO lahko uporabite tudi za prikazovanje oglasov v omrežju drugih proizvajalcev, kot je Google AdSense, poleg vaših oglasov.

Vtičnik stane 47 dolarjev. Za uporabo OIO Publisherja na neomejenih spletnih mestih boste potrebovali samo eno licenco.

4. Vstavite objavo

vstavite objave

Insert Post Ads je vtičnik za upravljanje oglasov WordPress, ki vam omogoča, da svoje oglase umestite v svoje objave na spletnem dnevniku. Če svoje oglase postavite na najbolj optimalne lokacije na svojem WordPress blogu, lahko povečate CTR in ustvarite več prihodka.

Z vstavitvijo oglasov na objavo lahko prikažete svoje omrežne oglase pred vsebino, po objavi vsebine ali po določenem številu odstavkov.

Ko je vtičnik konfiguriran, se bodo vaši oglasi samodejno prikazovali glede na želeno lokacijo oglasov v vaših objavah na spletnem dnevniku. Če želite, vtičnik omogoča onemogočanje prikazovanja oglasov v določenih objavah na spletnem dnevniku.

5. Oglasni vložek

vstavite oglas

Ad Inserter je priljubljen vtičnik za upravljanje oglasov, ki omogoča enostavno postavljanje omrežnih oglasov na najbolj optimalne lokacije na vašem spletnem dnevniku WordPress.

Poleg območja z vsebino vtičnik omogoča prikazovanje oglasov nad glavo, v nogi, med objavami itd.

Preverite tudi: Kako prikazovati notranje oglase

Orodje za oglaševanje vam omogoča, da se držite pogojev storitve Google AdSense, tako da oglasov ne vstavljate v slike ali glave.

Prav tako podpira integracijo oglasov AMP (Accelerated Mobile Pages), tako da lahko preprosto prikažete oglase na straneh AMP.

6. Hiter AdSense

hitri adsense

Hitri AdSense je še en vtičnik Google AdSense, ki vam omogoča, da naključno objavljate oglase v svojih člankih. Vtičnik omogoča enostavno onemogočanje prikazovanja oglasov na določenih straneh z ročnim vstavljanjem majhne oznake v vaš članek.

Hitri AdSense vam omogoča prikazovanje oglasov posebej ali naključno kjer koli znotraj objave. Oglase lahko prikazujete tudi takoj po prvi objavi.

Vtičnik ima minimalne možnosti konfiguracije, tako da lahko preprosto upravljate svoje oglase in povečate prihodke od oglasov.

7. Napredni oglasi

napredni oglasi

Napredni oglasi so še en vtičnik, ki vam omogoča ustvarjanje in prikazovanje neomejenih oglasnih enot na vašem mestu WordPress. Vtičnik omogoča vrtenje oglasov na podlagi prilagodljive teže oglasa, ki omogoča več oglaševalcem na oglasnem prostoru.

Ker vtičnik temelji na standardih WordPressa, lahko na nadzorni plošči WordPress upravljate z oglasi, kot jih urejate..

Z namestitvijo dodatka za sledenje lahko spremljate prikaze oglasov in klike, primerjate statistiko za različna obdobja in še več.

Oglase lahko prikazujete tudi na podlagi različnih dejavnikov, vključno z brskalniki, napravami, piškotki, stopnjo članstva itd.

8. Še en vtičnik WordPress Classifieds

awpcp

Še en vtičnik WordPress Classifieds je najboljši vtičnik za vodenje spletne strani z bogatimi funkcijami na vašem spletnem mestu. Vtičnik uporabnikom omogoča iskanje po oglasih po mestih, državi, državi itd.

Drug vtičnik WordPress Classifieds plakate pošlje e-poštno obvestilo plakatom o poteku veljavnosti, podaljšanju in odobritvi njihovih oglasov..

Poleg tega vtičnik podpira tudi oglase Google AdSense.

9. Napredni sistem oglaševanja

napreden sistem oglaševanja

Ali želite prodajati neposredne oglase na podlagi različnih modelov cen (CPC, CPM, CPP)? Potem je Advanced Advertising System popoln vtičnik za upravljanje oglasov za vas.

Vtičnik je razmeroma nov v skladišču vtičnikov WordPress, vendar vsebuje številne zaželene funkcije za upravljanje oglasov.

Tukaj je opisano, kako prikazovati oglase z naprednim oglaševalskim sistemom:

1. korak: Ustvarite območje, kjer želite prikazovati oglase na svojem spletnem mestu WordPress.

2. korak: ustvarite oglaševalsko akcijo in oglaševalsko akcijo pritrdite na območje.

3. korak: Uporabite kratko kodo za prikazovanje oglasa na svojem spletnem mestu.

Upamo, da vam je ta vodič pomagal najti najboljše vtičnike za upravljanje oglasov za WordPress. Morda boste želeli prebrati tudi naš članek o najboljših načinih zaslužka na spletu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map