9 najboljših vtičnikov za varnost overjanja WordPress (v primerjavi)

najboljši vtičniki za preverjanje pristnosti za WordPress


Ali je vaše spletno mesto dovolj varno? Na tisoče blogov in spletnih mest se zasuka vsak dan.

Boste morali zagotoviti, da je vaše spletno mesto zaščiteno pred potencialno ranljivimi grožnjami z uvedbo varnostne avtentikacije med prijavo na svoje spletno mesto.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov za varnostno preverjanje pristnosti WordPress.

Zakaj uporabljati vtičnik za varnostno preverjanje pristnosti WordPress?

Obstaja na tone neverjetnih varnostnih vtičnikov WordPress, ki lahko zaščitijo vaše spletno mesto in vas ob odkritju obvestijo o kakršnih koli sumljivih dejavnostih.

Prav tako je pomembno, da omogočite varnostno preverjanje pristnosti, tako da ste lahko prepričani, da se na vaše spletno mesto prijavljajo samo pooblaščeni uporabniki. Vtičnik za varnostno preverjanje pristnosti lahko samodejno pooblasti uporabnike ali jih pusti skozi dvofaktorsko preverjanje pristnosti.

1. iThemes Varnost

iThemes Varnost, varnostni vtičniki

iThemes Security je odličen vtičnik za preverjanje pristnosti za WordPress, ki vam s svojo dvofaktorsko funkcijo preverjanja pristnosti pomaga varovati in varovati spletno mesto. Ko je omogočen, se uporabnik ne bo mogel prijaviti na vaše spletno mesto, če najprej ne navede gesla in nato sekundarne kode, poslane svoji aplikaciji za preverjanje pristnosti.

Prav tako preveri več poskusov prijave in omeji število poskusov na uporabnika z zaščito pred brutalom WordPress. Vtičnik pazi na uporabnike, ki poskušajo spremeniti katero koli datoteko na spletnem mestu. Če je zaznano kakršno koli takšno dejanje, vam bo vtičnik takoj poslal obvestilo, da boste lahko ustrezno ukrepali. Če sumite na ranljivost, lahko v določenem času celo blokirate dostop uporabnika do spletnega mesta.

2. WP Prijava Plus

vtičniki za preverjanje pristnosti

WP Login Plus je močan vtičnik, ki s svojim postopkom overjanja ID-ja uporabnika ponuja neverjetno zaščito vašega spletnega mesta. Omogoča vam tudi prilagajanje strani za prijavo. S tem vtičnikom lahko na svoje spletno mesto dodate tudi animacije za prijavo. Če mislite, da tega ne želite več, ga samo onemogočite in ste končali.

Omogoča vam tudi dodajanje možnosti samodejnega dokončanja, tako da lahko uporabniki preskočijo vse podrobnosti za registracijo ali prijavo na spletno mesto. Podrobnosti bodo samodejno izpolnjene na podlagi podatkov iz računalniškega pomnilnika.

3. WorldPay XML Direct

Vtičnik za varnostno preverjanje pristnosti

WorldPay XML Direct je fantastičen vtičnik za preverjanje pristnosti WordPress za spletno mesto WooCommerce. Najbolje je za vas, če sprejemate spletna plačila ali donacije. S tem vtičnikom lahko najprej varno zajamete vse podatke o plačilu na strežniku in nato zajete podatke pošljete WorldPay. Nato bo obdelana na straneh s plačilnimi stranmi, ki jih gosti WorldPay.

Prav tako lahko imate popoln nadzor nad tem, kako vaše stranke vidijo plačilne strani. Podpira preverjanje pristnosti imetnika kartice in zagotavlja, da so vsa vaša plačila obdelana z varnostnim protokolom MasterCard SecureCode. Ta vtičnik lahko uporabite tudi za sprejem plačil v več valutah.

4. Prijava v WP Magic Link

Prijava v WP Magic Link

Z vtičnikom WP Magic Link Login lahko svojim uporabnikom omogočite prijavo na vaše spletno mesto brez gesla. Vse, kar morajo storiti, je, da predložijo svoje elektronske naslove. Nato bo vtičnik samodejno poslal povezavo na dani e-poštni naslov. Povezava poteče po določenem času.

Če želite izboljšati varnost, lahko omogočite možnost, ki sprejema uporabnike samo z istega naslova IP.

5. Varnost Wordfence

Wordfence varnostni vtičnik

Varnost Wordfence je brezplačni varnostni vtičnik, ki prepozna in blokira zlonamerni promet, da bi zagotovili, da je vaše spletno mesto popolnoma varno. Vtičnik je opremljen z blokatorjem IP v realnem času, ki aktivno deluje tako, da blokira vse zahteve iz kakršnih koli sumljivih naslovov IP.

Ima tudi skener zlonamerne programske opreme, ki bo blokiral vse zahteve, ki so priložene nevarni kodi. Dvofaktorski obrazec za preverjanje pristnosti, ki je priložen vtičniku, aktivno zaščiti vaše spletno mesto pred neželeno pošto.

Če imate več skrbnikov, lahko nekatere blokirate tudi z znanim ogroženim geslom. Vtičnik lahko uporabljate na neomejenem številu spletnih mest in obvestil vas bo o morebitnih kršitvah napadov z geslom, skrbniških prijavah, sumljivih dejanjih na spletnem mestu itd..

6. Dvofazna avtentikacija Rublona

Rublon je še en vtičnik za varnostno preverjanje pristnosti WordPress, ki vam omogoča, da ohranite popolno varnost za svoje spletno mesto. Z uporabo tega vtičnika lahko zavarujete svoje spletno mesto pred Botneti, ki imajo ugled napadajo na tisoče spletnih strani vsak dan.

Vse, kar morate storiti, je, da namestite in aktivirate ta vtičnik na svojem spletnem mestu WordPress. To boste takoj zaščitili vaš skrbniški račun z dvofaktorno avtentikacijo na podlagi e-pošte. Če želite zaščititi več računov, boste morali preklopiti na plačljivo različico vtičnika. To lahko izkoristite tako, da se prijavite z njihovega uradnega spletnega mesta in nato izberete želeni načrt.

7. Dvočlansko preverjanje pristnosti z dvema faktorjema

Dvoosnovna avtentikacija

Dvočlansko preverjanje pristnosti je neverjeten vtičnik za varnostno preverjanje pristnosti WordPress, ki ščiti podatke vašega spletnega mesta pred orožjem katerega koli nagajivega elementa. S tem vtičnikom lahko na svoje spletno mesto hitro dodate dvofaktorsko geslo za preverjanje pristnosti in ste prepričani, da je varnost vašega spletnega mesta v varnih rokah.

To lahko storite s pomočjo mobilne aplikacije Duo, ki deluje, tudi če je vaš telefon zunaj pokritosti. Lahko pa omogočite preverjanje pristnosti s pomočjo SMS-a ali povratnega klica v telefon. Vtičnik ima možnosti tudi za to. Odlično deluje z drugimi vtičniki, ki ste jih morda namestili na svojem spletnem mestu.

8. Varnost ščita

Varnost ščita

Varnost ščita je še en močan vtičnik za varnostno preverjanje pristnosti za WordPress, ki ščiti vaše spletno mesto pred vsemi varnostnimi grožnjami s svojo dvofaktorsko preverjanje pristnosti. Vtičnik podpira Googlovo avtentikacijo in preverjanje pristnosti po e-pošti. Prav tako vas bo obvestil vsakič, ko bo s svojim zmogljivim skenerjem jedrnih datotek zaznal grožnjo na vašem spletnem mestu.

Poleg tega deluje tudi na omejevanju poskusov prijave, blokiranju samodejnih komentarjev neželene pošte in še veliko več. Prav tako bo prepoznala in blokirala zlonamerne naslove IP, ki lahko škodijo vašemu spletnemu mestu. Vtičnik je zelo enostaven za uporabo in nastavitev.

9. Google Authenticator

Google Authenticator vam omogoča, da na svojem spletnem mestu omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA, MFA). Z njegovo avtentifikacijo ste lahko prepričani, da je vaše spletno mesto varno pred kakršnimi koli nepooblaščenimi dostopi.

Pripravljen je na prevod in podpira standardne protokole TOTP in HOTP za metode overjanja. Vtičnik je združljiv z najnovejšo različico WordPress-a in čudovito deluje skupaj z različnimi sodobnimi in naprednimi vtičniki.

To je nekaj najboljših vtičnikov za preverjanje pristnosti, ki jih morda želite uporabiti na svojem spletnem mestu. Če želite izvedeti več o varnosti WordPress-a, je tu podroben vodič.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map