9 najboljših vtičnikov za vizualizacijo podatkov za WordPress (v primerjavi)

najboljši vtičniki za vizualizacijo podatkov


Ali iščete način za prikaz podatkov na svojem spletnem mestu na bolj zanimiv način?

Nato boste morda želeli preveriti vtičnik za vizualizacijo podatkov. Vtičniki za vizualizacijo podatkov vam pomagajo predstaviti svoje podatke v obliki tortnih grafov, grafov, piktogramov, barvitih grafikonov ali celo infografike.

Čeprav je na trgu na voljo več sto možnosti, ni mogoče preizkusiti vsake izmed njih, da bi izbrali pravo za svoje spletno mesto.

Zato smo sestavili seznam najboljših vtičnikov za vizualizacijo podatkov, ki vključuje premium in brezplačne možnosti.

Prednosti vizualne predstavitve podatkov

Predstavitev podatkov v vizualni obliki ima lahko številne prednosti. Tu je nekaj takih.

 • Uporabniki lahko informacije hitreje dojamejo, ne da bi se s tem podrobneje ukvarjali.
 • Poenostavlja zapletene podatke za lažje razumevanje v primerjavi s krčnimi preglednicami in poročili.
 • Lažje je prikazati nastajajoč trend in njegovo spreminjanje skozi čas.

1. WPForms

Raziskava WPForms in dodatek za ankete

WPForms je vtičnik za oblikovanje obrazcev, s katerim lahko v nekaj minutah ustvarite kakršen koli obrazec za svoje spletno mesto. Lahko ga uporabite Ankete in ankete addon za ustvarjanje anket in anket ter za prikaz rezultatov v realnem času.

Ko uporabnik odda anketo, lahko ponudite čudovita poročila z najboljšimi možnostmi za vizualizacijo. To je lahko v obliki tortnega grafikona, črtnih grafov, linijskih grafikonov (ki so lahko navpični ali vodoravni) in več.

Ponuja tudi več neverjetnih obrazcev obrazcev, ki vam pomagajo pri hitrem zagonu.

Več o WPForms tukaj.

2. Učinkoviti obrazci

mogočne oblike

Formidable Forms je še en odličen vtičnik za oblikovanje obrazcev, ki vam omogoča ustvarjanje poljubnih obrazcev z le nekaj kliki. Z njimi lahko tudi prikažete svoje podatke v obliki grafikonov, grafov, statistike itd. Iz vnosov v obrazce.

Najboljši del je, da lahko podatke, ki jih zbirate ali uvozite, uporabite za ustvarjanje čudovitih grafov in grafikonov.

Vtičnik ponuja tudi različne prilagodljive oblike postavitve in predloge obrazcev. Vsak obrazec lahko prilagodite vašim potrebam tako, da dodate barvo, oblazinjenje, obrobe in drugo. Brez zapletov lahko tudi uvozite ali izvozite obrazec, ki ste ga ustvarili na ali s svojega spletnega mesta.

Tukaj je več o Oblikovnih obrazcih.

3. Visualizer Pro

Visualizer Pro, vtičniki za vizualizacijo podatkov

Visualizer Pro je še en neverjeten vtičnik za vizualizacijo podatkov WordPress, ki ga lahko preverite. S tem vtičnikom lahko preprosto ustvarite popolnoma odzivne in prilagodljive tabele in grafikone za prikaz svojih podatkov na organiziran in privlačen način. Te lestvice in tabele lahko urejate tudi s svojim urejevalnikom excel.

Ponuja 15 pripravljenih vrst grafikonov. Svoje podatke lahko tudi samodejno sinhronizirate z datotekami ali bazo podatkov brez povezave. Podatke lahko uvozite tudi iz svoje baze podatkov. Ta vtičnik je združljiv z brskalnikom in izgleda dobro v vseh velikostih zaslona.

4. Vizualno oblikovanje tabel

vizualni vtičnik za oblikovanje tabel

Vizualno oblikovanje tabel je vtičnik, ki vam omogoča ustvarjanje tabel za prikaz podatkov. Ko so vaši podatki dodani, jih lahko preprosto prilagodite z dodajanjem barv in tako postanejo bolj privlačni.

Te tabele podpirajo tudi slike in povezave. Ima tudi 15 vnaprej določenih slogov tabel, tako da je mogoče hitro in enostavno začeti.

5. DataPables WP

wpDataTables, vtičniki za vizualizacijo podatkov

WP DataTables je eden najboljših vtičnikov za ustvarjanje tabel in grafikonov. Ko je tabela ustvarjena, jo lahko preprosto prilagodite s sprednjega ali zadnjega dela, kar je za vas lažje.

Če želite, lahko svojim uporabnikom omogočite urejanje vnesenih podatkov. Ponuja celo napredne možnosti, kot so pogojno oblikovanje, napredno filtriranje, izračunavanje seštevkov za stolpce itd. Za ustvarjanje dinamičnih grafov lahko uporabite čarovnike za ustvarjanje, kot so HighCharts, Chart.js ali Google Charts, kar omogoča združevanje podobnih vrstic skupaj.

6. Generator podatkovnih tabel

Generator podatkov tabel s pomočjo Supsystic, vtičniki za vizualizacijo podatkov

Generator podatkov tabel omogoča ustvarjanje odzivne in popolnoma prilagodljive tabele in grafikonov brez kodiranja. Ta vtičnik najbolje deluje pri WooCommerce.

Vtičnik v celoti podpira tudi atribute izdelkov in kategorije. V tabelo lahko dodate stolpce, ki prikazujejo povzetek izdelkov, datum izteka roka uporabnosti, ceno, ocene in drugo.

7. Vgrajen preglednik preglednic Google

vtičniki za vizualizacijo podatkov

Z Vroči pregledovalnik preglednic Google, podatke, shranjene v Google preglednici, datoteki CSV, podatkovni bazi MYSQL itd., lahko preprosto spremenite v čudovit grafikon ali graf. Omogoča vam ustvarjanje različnih vrst grafov, vključno s skodelnimi, območnimi, časovnimi diagrami itd.

Svoje podatke lahko pretvorite tudi v tabelo, ki je hkrati iskalna in razvrščena. Poleg tega lahko dodate predogled datotek PDF, XLS ali DOC v živo.

8. Snežna kepa

Snežna kepa

Snežna kepa je še en neverjeten vtičnik, ki olajša vizualizacijo podatkov v WordPressu. S tem vtičnikom lahko svoje podatke prikažete na različne načine, kot so slike, videoposnetki, interaktivni pripomočki, vizualizacija podatkov in več.

Podpira različne vrste modulov, kot so diagrami, razpršene plošče, drsniki za primerjavo, kazalo itd.

To je to! Upamo, da ste našli seznam najboljših vtičnikov WordPress za vizualizacijo podatkov v pomoč. Če vam je bilo všeč, boste morda želeli preveriti tudi najboljše vtičnike tabel za vaše WordPress spletno mesto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map