9 najboljših vtičnikov za WordPress dogodke v primerjavi (2020)

najboljši vtičniki za WordPress dogodek


Ali iščete najboljše vtičnike za WordPress dogodke? Če imate lastno spletno mesto WordPress in načrtujete prihajajoči dogodek, lahko vtičnik za dogodke pripomore k uspehu. Od preprostih koledarjev do naprednih obrazcev za registracijo dogodkov lahko pravi vtičniki poskrbijo za težave in organiziranje fantastičnih dogodkov, zajetih s jamami.

V tem članku bomo delili 9 najboljših vtičnikov WordPress dogodkov na trgu. Izberite 1 ali združite nekaj, če želite spletno mesto spremeniti v mojstrovino, ki usklajuje dogodek.

Sorodno: 26 najboljših tem WordPress za dogodke & Konference.

1. WPForms

WPForms, registracija uporabnika, vtičnik, vtičnik za prijavo uporabnika

Verjetno že poznate WPForms kot najboljši vtičnik za kontaktne obrazce, vendar ste vedeli, da se lahko uporablja tudi kot 1 najboljših vtičnikov WordPress dogodkov?

Z uporabo Predloge obrazca Pack Addon, lahko uporabite WPForms za ustvarjanje neverjetnih obrazcev za registracijo dogodkov za obiskovalce spletnega mesta za nakup vstopnic ali prijavo na vaš dogodek.

Zahvaljujoč dodatku za predloge imate na voljo več obrazcev za registracijo dogodkov, ki ustrezajo vaši niši. To je super, ker vam ne bo treba ustvariti obrazca iz nič, s čimer boste prihranili tono časa takoj. In z dobro znanim intuitivnim graditeljem povlečevanja in spuščanja WPForms je ustvarjanje obrazcev popoln veter.

Obrazec lahko celo povežete z različnimi spletnimi aplikacijami, vključno z Google Koledarjem, prek Zapierja.

Za izdelavo obrazca za registracijo dogodkov v WordPressu boste potrebovali načrt Pro (ali bolje) WPForms. Vendar pa z uporabo naše kode kupona, SAVE10, lahko vzamete 10% popusta!

Začnite z WPForms danes!

2. EventON

Eventon

Eventon je z več kot 250 možnostmi prilagoditve eden najbolj impresivnih vtičnikov za ustvarjanje koledarja in zagotovo 1 najboljših vtičnikov WordPress dogodkov, ki so na voljo.

Ne glede na to, ali vaš dogodek traja en dan ali več tednov, ga boste lahko prikazali na lepem, minimalističnem koledarju. Vaš dogodek lahko nastavite tudi kot enkratni dogodek ali ponavljajoč se dogodek.

EventON uporablja kratke kode za vdelavo koledarjev dogodkov na vaše strani, tako da lahko preprosto dodate koledar v katero koli WordPress objavo ali stran, ne da bi imeli nobene veščine kodiranja. Če znate kopirati in prilepiti, že imate vsa znanja, ki jih potrebujete za hitro dodajanje koledarja po meri na svoje spletno mesto.

Dodajte predstavljene slike, spremenite barve, prikažite zemljevid, vključite ikone družabnih deležev in še veliko več.

Začnite z EventON danes!

3. Urnik prireditev

Urnik prireditev

Urnik prireditev je kot nalašč za učitelje, ki poučujejo ponavljajoče se razrede, ki potrebujejo hiter in preprost način za prikaz svojih urnikov. Dobro deluje tudi za športne dogodke (od iger Little League do profesionalnih tekem MMA), razstave umetniških galerij in še več. Vsak strokovnjak z določenim delovnim časom ali ponavljajočimi se dogodki bo ta vtičnik izjemno koristen.

Z zelo prilagodljivimi barvami in naprednimi filtri je Urnik dogodkov intuitiven za uporabo in ga je enostavno vgraditi. Najboljše od vsega: spada tudi med vtičnike, skladne z GDPR.

Začnite z urnikom dogodkov!

4 Koledarite to!

Koledar

Jam, pakiran z brezplačnimi in premium dodatki, nakažite ga! je obvezen vtičnik za dogodke. Ta koledar ima prilagodljive barve in več kot 600 pisav neskončne možnosti, ko gre za slog in ujemanje vaše blagovne znamke.

S popolno podporo za WPBakery Page Builder je ta vtičnik, pripravljen za prevod, preprost za uporabo in bo obiskovalce vaše spletne strani vizualno razburil. Omogoča celo sprejemanje plačil, povezovanje s svojo trgovino v WooCommerce ali računom Eventbrite ali uporabo sponzoriranih oglasov s pomočjo premijskih razširitev..

Začnite s Calendarize It! Danes!

5. DogodkiPlus

DogodkiPlus Registracija in rezervacija

Koledar, registracija in rezervacija EventsPlus je vtičnik vse v enem, ki si vsekakor zasluži mesto na našem seznamu najboljših vtičnikov za WordPress dogodke. Resnično je impresivno, tako kot administrator kot kot obiskovalec spletnega mesta.

Če se želite odločiti za prenos EventsPlusa, dodatni dodatki niso potrebni. Vse je pokrito, zaradi česar je dobro stroškovno. Ko boste plačali za prenos, boste imeli dostop do vseh premijskih funkcij, ki so na voljo, z neomejenimi posodobitvami.

Udeleženci vašega dogodka se lahko prijavijo in plačajo prek PayPal ali Authorize.net. Po potrebi lahko sprejmete tudi donacije za svoj dogodek. Poleg tega imate možnost, da udeležence pošljete po meri, samodejno, po registraciji. Prav tako lahko ustvarite kode kuponov, da obiskovalcem omogočite popust na ceno vstopnine.

EventsPlus vsebuje odzivno mrežo dogodkov, izbirni odštevalnik časa, barvne kategorije, integracijo Google Maps in možnost nastavitve več ponavljajočih se dogodkov. Pripravljen je za prevod v več jezikov in ga je mogoče namestiti na katero koli objavo, stran ali območje, ki je pripravljen za gradnike, prek preproste kratke kode (uporablja se tako za celotne koledarje kot za posamezne dogodke).

Ena naših najljubših lastnosti? EventsPlus vam omogoča izvoz seznama dogodkov in seznama udeležencev, kar omogoča enostavno tiskanje ali preprosto pri roki za enostavno referenco.

Začnite danes z dogodkiPlusPlus!

6. Koledar prireditev

koledar prireditev

Koledar prireditev Modern Tribe je brezplačen vtičnik, ki je na voljo v shrambi vtičnikov WordPress, ki se uporablja za ustvarjanje in upravljanje preprostih koledarjev dogodkov.

Če ste razvijalec ali želite najeti razvijalca, boste iz koledarja dogodkov dobili več kot vsakdanji uporabnik. Vsebuje skeletni list s skeletom in delne preglasitve predloge, pa tudi oznake predlog, kljuke in filtre. Prosi, da bi ga vlomili in spremenili, da bi ga spremenili v nekaj osupljivega. Če imate čas, potrpljenje in spretnost za odklepanje skritih zakladov, ki jih ta vtičnik ponuja, je to čudovito neverjetno.

Koledar dogodkov se lahko za uporabnike, ki niso tehnološko pametni, počuti zelo “osnovne”. Ni tako intuitiven kot drugi vtičniki na tem seznamu, kot so ga ustvarili “za razvijalce, za razvijalce” in uporaba vtičnika za gole kosti brez dodatnih sprememb s vaše strani lahko odvzame vašo splošno izkušnjo.

Kljub temu lahko celo nekoderji uporabljajo ta vtičnik, če potrebujejo le osnovni koledar. Ko je nameščen, vam omogoča prikaz preprostega koledarja na vašem spletnem mestu, ki ga lahko z relativno lahkoto zapišete v svoje dogodke. Če pa ste kvalificirani koder, lahko ta koledar povzdignete na nove ravni.

Začnite danes s koledarjem dogodkov!

7. Vstopnice za prireditve

vtičnik za vstopnice za dogodke

Tako kot Koledar prireditev je vstopnice za dogodke ustvaril Modern Tribe. Vendar je ta vtičnik nekoliko bolj dostopen za vse ravni uporabnikov.

Dodajte funkcijo RSVP ali prodajte vstopnice na kateri koli WordPress objavi ali strani. Preprosto povežite svoj PayPal račun z vtičnikom Event Tickets in že ste pripravljeni na predstavitev!

Skrbniki spletnega mesta lahko enostavno preverite seznam prijavljenih udeležencev na njihovi nadzorni plošči WordPress. Uporaba je preprosta, tudi za začetnike.

Ker pa je Event Ticket ustvaril Modern Tribe, moramo opozoriti, da ima podobno kot koledar dogodkov (# 6 na našem seznamu) možnosti za prilagajanje, ki vzbujajo strahospoštovanje, če imate pravi nabor razvijalskih spretnosti. Če se boste lotili izziva, se lahko Event Ticket iz odličnega osnovnega vtičnika spremeni v nekaj povsem neverjetnega.

Začnite z vstopnicami za dogodke še danes!

8. Dogodki, ki so postali lahki

dogodki olajšani

Če imate spletno mesto za članstvo, je pomembno imeti možnost, da dogodek postane zaseben / samo za člane. Dogodki Made Easy imajo to sposobnost in jo dobro izvajajo.

Upravljajte članarine, lokacije, javne ali zasebne dogodke in vse plačila z enim dodatkom. Easy Events omogoča enostavno sprejemanje rezervacij, zbiranje plačil prek več plačilnih prehodov in prikaz dogodkov kot seznam ali koledar.

Funkcije, pripravljene za prevajanje, so pripravljene za več jezikov, se lahko uporabljajo za objave, strani ali pripomočke stranske vrstice.

Začnite z dogodki danes preprosto!

9. Koledar dogodkov vse v enem

koledar dogodkov vse v enem

Vtičnik za koledar dogodkov All-in-One je edinstven po tem, da vključuje popolno ics / ical podporo. Pomeni, da lahko dogodke enostavno uvozite iz drugih koledarjev (Google Koledar, Apple iCal, MS Outlook itd.) In obiskovalcem spletnega mesta omogočite, da se naročijo na koledar dogodkov.

Vdelava v Google Zemljevide, barvno označene kategorije, predstavljene slike, napredno filtriranje, SEO optimizacija in samodejne oznake vsebujejo funkcije tega brezplačnega vtičnika. Pripravljen je tudi za prevod, lahko ga uporabljate za ustvarjanje ponavljajočih se dogodkov in ga je enostavno vdelati v objave in strani z uporabo preprostega kode.

Začnite danes s koledarjem dogodkov vse v enem!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike WordPress dogodkov.

Če ste uživali v tem članku, vam bo morda všeč tudi naš seznam najboljših vtičnikov službe za pomoč uporabnikom in tudi naš seznam WordPress vtičnikov za sestanek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map