9 najboljših vtičnikov za WordPress novice za leto 2020 [Večina je brezplačna!]

Najboljši vtičniki za WordPress novice


Ali imate spletno mesto z novicami? Nato boste potrebovali vtičnik za novice, ki vam olajša branje novih ustreznih novic na vašem spletnem mestu.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših vtičnikov za WordPress novice, ki vam omogočajo, da na svoje spletno mesto dodate novice v živo.

Izbira najboljših vtičnikov za WordPress novice

Ni vsak novice vtičnik ustvarjen enako. Tu pa je nekaj skupnih funkcij, ki jih najdete v vtičniku za novice WordPress.

 • Oznaka novic v živo: Oznaka novic v živo, ki prikazuje najnovejše novice na vašem spletnem mestu.
 • Pripomoček za novice: Pripomoček za novice, ki izpostavlja najnovejše naslove na vašem widgetiziranem območju, vključno z glavo, stransko vrstico, podnožjem itd..
 • Uvoznik novic: Uvozite novice iz drugih virov in jih prikažite na svojem spletnem mestu.
 • Drsniki: Navpična in vodoravna funkcija pomika in vrtenja novic za profesionalno prikazovanje novic.

1. Žive novice

Novice v živo

Live News je vrhunski WordPress novice, ki vam omogoča prikazovanje posodobitev novic v realnem času za predvajanje najnovejših novic, finančnih novic, vremenskih opozoril, športnih rezultatov, volilnih anket in še več.

Vtičnik ponuja 4 načine objavljanja novic, ročnega objavljanja, zbiranja naslovov s spletnega dnevnika ali iz tvita in uvažanja novic iz vira RSS.

Na voljo je s 70+ možnostmi prilagajanja, več nastavitvami prikazovanja novic in podpira večstransko omrežje WordPress. Prevod je pripravljen tudi za prikaz naslovov v lokalnih jezikih.

Pridobite vtičnik News News danes!

2. Najnovejše objave WP

WP Zadnje novice

Najnovejša objava WP je vtičnik za novice WordPress. Omogoča vam filtriranje vsebine iz vaših objav in strani za prikaz novic na vašem spletnem mestu. Vtičnik ima 6 vgrajenih tem za stilsko prikazovanje novic.

S samodejno animacijo izbere novice iz vaše vsebine in jih prikaže v drsniku. Omogoča vam prikaz ali skrivanje novic. Slike lahko tudi optimizirate, da skrajšate čas nalaganja strani.

Brezhibno deluje z urejevalnikom blokov Gutenberg in ponuja blok novic po meri za dodajanje novic v vaše objave.

Pridobite vtičnik WP Lastest Posts še danes!

3. Preproste novice

Preproste novice

Preproste novice je brezplačen novice za WordPress novice. Prikaže sliko, naslov, datum, odlomek in povezavo novic na vaši prvi strani. Novice so samodejno razvrščene glede na datume objave.

Omogoča vam nastavitev velikosti slike in prilagajanje drugih možnosti. Ima pripomoček za pripomočke po meri in kratke kode za prikazovanje novic na straneh, objavah, stranski vrstici, nogi itd.

Pridobite vtičnik Simple News še danes!

4. WP novice in pomikanje pripomočkov

Wid News Wroget Widget

WP novice in drsni pripomočki je dinamičen vtičnik za WordPress novice. Zgradi arhiv novic za povečanje števila uporabnikov. Vtičnik ponuja drsne novice in sličice za prikaz najnovejših novic na vašem spletnem mestu.

Na voljo je s kraticami po meri za prikaz ali skrivanje novic. Prav tako je združljiv z blokom kratke kode Gutenberg, ki vam omogoča enostavno prilagoditev razdelka zgodb na vašem spletnem mestu.

Pridobite vtičnik WP News Scrolling Widgets še danes!

5. Ditty News Ticker

Ditty News Ticker

Ditty News Ticker je večnamenski vtičnik za novice WordPress. Omogoča vam ustvarjanje oznak za novice po meri in njihovo prikazovanje na vašem spletnem mestu s pomočjo kratkih kod ali pripomočka.

Na voljo je s tremi privzetimi načini odštevanja: način pomikanja, način vrtenja in seznam. Vtičnik ponuja tudi premium razširitve za uvoz novic iz Facebooka, Twitterja, RSS Feed, Instagrama in drugih virov.

Pridobite vtičnik Ditty News Ticker še danes!

6. XML Sitemap in Google News

XML Vtičnik spletnega mesta

XML Sitemap in Google News je napredni novice za WordPress novice. Ustvari vire po meri, ki dinamično delujejo z zemljevidom XML in zemljevidom Google News.

Brezhibno deluje s skoraj vsakim vtičnikom WordPress. Prav tako je združljiv s predpomnilniki WordPress za predpomnjenje, da pospeši vaše spletno mesto.

Pridobite XML Sitemap in Google News vtičnik danes!

7. Pomikanje po objavi novic

Pomikanje napovedi novic

Pomikanje napovedi novic je preprost vtičnik za posodobitev novic WordPress. Omogoča vam ustvarjanje skupine novic in prilagajanje naslova, pisave, barv itd. Če želite prikazati novice, lahko uporabite njihov pripomoček po meri, kratko kodo ali predlogo.

Omogoča tudi prilagajanje datuma poteka novic, navpično drsenje, število novic, lokalizacijo in še več. Vtičnik je enostavno nastaviti in konfigurirati na katerem koli spletnem mestu.

Pridobite vtičnik za pomikanje Novice Obvestilo danes!

8. Navpični drsnik za novice

Navpični drsnik za novice

Navpični drsnik za novice je brezplačni novice za WordPress novice, ki administratorju omogoča dodajanje, urejanje ali brisanje novic s spletnega mesta. Vtičnik omogoča upravljanje celotnega števila novic, hitrosti drsenja novic, višine in širine, pisave in barv.

Druge pomembne funkcije vključujejo filtre kategorij, vrstni red novic, sličice, odlomke in drugo. Ponuja tudi plačljivo različico z dodatno funkcionalnostjo in vrhunsko podporo razvijalcev vtičnikov.

Pridobite vtičnik Vertical News Scroller še danes!

9. Feed Yandex.News

Yandex News Feed

Yandex.News Feed je vtičnik novic o WordPress Yandex. Omogoča vam takojšnjo pretvorbo vsebine iz vaših objav in strani v programu WordPress v obliko novic Yandex.

Podpira Yandex turbo strani, vrste objav po meri, izraze taksonomije, kategorije in drugo. Vtičnik je enostavno nastaviti in poenostaviti integracijo katerega koli spletnega mesta z novicami programa WordPress z Yandex.News.

Pridobite vtičnik Yandex.News Feed še danes!

To je to!

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljše vtičnike za WordPress. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o ustvarjanju spletnega mesta, kot je Reddit, z WordPressom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map