9 NAJBOLJŠIH Vzdrževalnega načina in kmalu vtičniki za WordPress (2020)

najboljši wordpress prihajajo kmalu vtičniki


Iščete najboljše prihajajoče strani vtičnike? Ko je vaš spletni dnevnik ali spletno mesto v procesu razvoja, boste morali obiskovalcem prikazati profesionalno stran, ki bo kmalu prišla. Tako se bodo znali vrniti in obiskati vaše spletno mesto, ko bo pripravljeno.

V tem članku bomo delili nekaj najboljših načinov vzdrževanja in kmalu vtičnike strani.

Preden se potopimo, je vredno vzeti trenutek, da preučimo, kakšen je način vzdrževanja in kmalu strani.

Kmalu vtičnik za WordPress – kaj je to in zakaj ga potrebujete?

Vtičnik, ki prihaja kmalu, vam olajša gradnjo bližajoče se strani, ne da bi se morali dotakniti ene same vrstice. Ta vtičnik je primeren za postavitev strani, ki prihaja kmalu, da bi uporabnike navdušili nad zagonom, pa naj bo to spletno mesto, blog ali izdelek.

Prednost je v tem, da vam pomaga, da začnete zbirati e-poštne naslove potencialnih strank in od prvega dne pridobiti SEO.

Kaj je način vzdrževanja WordPress?

Način vzdrževanja WordPress je način, ki ga lahko omogočite na svojem spletnem mestu, ko ga odložite za vzdrževanje. Ta način je še kako primeren, ko morate na svojem spletnem mestu skrbeti za nekaj administrativnih nalog, na primer namestitev nove funkcije, aktiviranje vtičnika in posodabljanje jedra WordPressa. itd., kar bi vplivalo na uspešnost spletnega mesta.

omogočanje načina vzdrževanja wordpressa

Če WordPress prestavite v način vzdrževanja, lahko občinstvu sporočite, da vaše spletno mesto ni pokvarjeno, ampak začasno onemogočeno zaradi rednega vzdrževanja. Tako lahko obdržite svoj ugled in celo obvestite iskalnike, da je vaše spletno mesto trenutno načrtovano za vzdrževanje, tako da ne vpliva negativno na vaš SEO.

Kako prestavim WordPress v vzdrževalni način?

WordPress ima vgrajeno funkcijo vzdrževanja, ki je samodejno omogočena pri izvajanju administrativnih nalog, kot je posodabljanje jedra WordPress.

sporočilo o načinu vzdrževanja wordpressa

Sporočilo o načinu privzetega vzdrževanja izgleda dolgočasno, ki navaja „Na kratko ni na voljo za načrtovano vzdrževanje. Preverite čez minuto. “

Če želite WordPress prestaviti v vzdrževalni način za nekaj ur ali morate preprosto zamenjati privzeto sporočilo o načinu vzdrževanja s stranjo po meri, je zelo priporočljivo, da uporabite vtičnik za vzdrževalni način WordPress..

9 najboljših vtičnikov za WordPress

 1. SeedProd
 2. EZP kmalu
 3. Stran v gradnji
 4. Kmalu WP
 5. IgniteUp
 6. Način vzdrževanja WP
 7. Preprosto prihajamo kmalu
 8. Prihaja kmalu
 9. Način vzdrževanja

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov za WordPress, ki kmalu prihajajo, in vzdrževalnega načina.

1. SeedProd

SeedProd

SeedProd je absolutno najboljši WordPress, ki prihaja kmalu na strani in vtičnik za vzdrževalni način. Omogoča vam, da v WordPressu takoj ustvarite profesionalne strani, ki prihajajo kmalu, zahvaljujoč neverjetno enostavnemu vmesniku in ustvarjalcu v realnem času.

Vgrajene modele lahko prilagodite tudi tako, da prilagodite stran, ki prihaja kmalu. Na voljo je s skoraj pol milijona brezplačnih slik v ozadju, več kot 750 Googlovih pisav in številnimi temami strani. Ustvarite lahko celo stran z celozaslonskim video ozadjem.

Ta vtičnik je integriran z najbolj priljubljenimi e-poštnimi storitvami, vključno z nenehnim stikom, MailChimp, AWeber, Drip, ActiveCampaign itd., Da zbere e-poštne naslove od obiskovalcev in jih samodejno odgovori, da začnejo vzpostaviti odnos pred uradnim zagonom spletnega mesta. Vključuje se tudi v Google Analytics, tako da lahko spremljate vedenje svojih obiskovalcev.

Vsebuje tudi možnost zaščite z geslom, tako da lahko svojim strankam omejite dostop in jim omogočite ogled samo tistega, kar želite.

semeprod prihaja kmalu stran za wordpress

SeedProd ima preprosto funkcijo družabne izmenjave, ki obiskovalcem omogoča skupno rabo vašega spletnega mesta na Facebooku, Twitterju, Pinterestu itd. Ima večjezično podporo in skladnost z GDPR, tako da lahko preprosto ustvarite svojo politiko zasebnosti.

Cena: Tam je brezplačna različica z osnovnimi lastnostmi in premium različico z naprednejšimi funkcijami, ki se začnejo pri 29,60 dolarja na leto.

2. Kmalu prihaja EZP

EZP kmalu

EZP Coming Soon je preprost vtičnik WordPress, ki prihaja kmalu. Od obiskovalcev vašega spletnega mesta zbira e-poštna sporočila prek integracije s MailChimp-om, stalnim stikom itd. Podpira videoposnetke na celozaslonskem zaslonu, Google Pisave, profesionalna ozadja in še več.

Kot drugi vtičniki, ki prihajajo kmalu, vam tudi ta pomaga omejiti dostop do odjemalcev za zagon beta. Poleg tega ima časovnik odštevanja, s katerim lahko uporabniki natančno vedo, kdaj bo vaše spletno mesto na voljo. Vaši uporabniki lahko tudi delijo vaše spletno mesto na platformah družbenih medijev.

Cena: 14,95 USD na leto.

3. Stran v gradnji

Stran v gradnji

Kot že ime pove, je pod stavbo stran za izgradnjo WordPress, ki prihaja kmalu, ciljne strani in vtičnik v izdelavi. Omogoča vam, da hitro in hitro odprete svojo prihajajočo stran ali ciljne strani s pomočjo enostavnega vmesnika. Ima več kot 150 predlog za oblikovanje strani, ki prihaja kmalu.

V razdelku Gradbena stran prihaja začetnikom prijazen ustvarjalnik povleci in spusti za ustvarjanje strani. Poleg tega vključuje funkcijo podružnice in sledenje prometa za spremljanje vira vašega prometa.

Cena: 69 $ za življenjsko dobo.

4. Kmalu WP

Kmalu WP

Kmalu bo WP odličen vzdrževalni način WordPress in kmalu vtičnik strani. Ima čudovite teme za prihodnje strani, s katerimi boste prihranili čas, ko gre za celoten dizajn. Te teme lahko prilagodite tako, da ustrezajo blagovni znamki vašega podjetja, tako da se obiskovalci po zagonu vašega spletnega mesta ne bodo zmedli. Na voljo je s številnimi brezplačnimi slikami, profesionalnimi temami, elementi intuitivnega oblikovanja in še več.

Omogoča vam, da omejite dostop do svojega spletnega mesta samo za stranke. Kmalu WP podpira samodejne odzive, CRM programsko opremo, spletne seminarje in drugo tržno programsko opremo. Je enostaven za uporabo in optimiziran za hitrejše nalaganje na vašem spletnem mestu.

Cena: 29 dolarjev na leto.

5. IgniteUp

Ignite Up

IgniteUp je brezplačni WordPress, ki prihaja kmalu in vtičnik strani za način vzdrževanja. Ima neomejeno zasnovo in sodeluje z zunanjimi predlogi, da bi vašo stran, ki prihaja, kmalu prešli na naslednjo raven. Svojo prihajajočo stran lahko v kratkem nastavite v nekaj klikih zahvaljujoč enostavnemu vmesniku in vgrajenim temam.

Združuje se s priljubljenimi marketinškimi storitvami za zbiranje e-poštnih naslovov vaših obiskovalcev. Omogoča tudi dodajanje dobrodošlice po meri s odštevalnikom časa, tako da bodo uporabniki vedeli, kdaj se bo sprožilo vaše spletno mesto.

Cena: PROST!

6. Način vzdrževanja WP

Način vzdrževanja WP

Način vzdrževanja WP je močan, brezplačen vtičnik strani za vzdrževalni način WordPress. Kmalu prihajajo predloge strani, tako da lahko uporabnike enostavno obvestite o svojem novem izdelku ali spletnem mestu. Vsebuje tudi predloge ciljnih strani, s katerimi boste uporabnike preusmerili na določene strani.

Druge funkcije vključujejo odštevalnik, kontaktni obrazec, naročnino, večstransko podporo in ikone socialnih medijev. Optimiziran je za SEO, deluje s katero koli temo WordPress in je popolnoma prilagodljiv, tako da lahko spreminjate barve, pisave, ozadja itd..

Cena: PROST!

7. Preprosto prihajamo kmalu

Preprosto prihajamo kmalu

Easy Coming Soon je brezplačni vtičnik za WordPress, ki prihaja kmalu. Z njim lahko hitro dodate prihajajočo stran na svojem spletnem mestu z naslovom in odštevalnikom časa. Ni pomembno, katero temo WordPressa se boste odločili uporabiti, vtičnik Easy Coming Soon bo deloval z njo.

To prikaže vašo stran, ki prihaja kmalu, običajnim obiskovalcem, medtem ko lahko prijavljeni uporabniki dostopajo do spletnega mesta v ozadju. Ima vgrajen urejevalnik za vlečenje in spuščanje elementov. Za ustvarjanje strani, ki prihaja, ne potrebujete nobenih profesionalnih veščin kodiranja, če uporabljate ta vtičnik.

Cena: PROST!

8. Kmalu prihajamo

Prihaja kmalu

Prihaja kmalu je profesionalni WordPress vtičnik za prihodnje strani. Dodaja stran, ki prihaja kmalu na vašem spletnem mestu, zbira e-poštne naslove obiskovalcev, dobiva družabne všečke in delitve ter prikazuje odštevalni čas za posodabljanje obiskovalcev o zagonu vašega spletnega mesta.

Ima vnaprej izdelane predloge za prihodnje strani. Za dodajanje elementov in oblikovanje strani lahko uporabite ustvarjalnik povleci in spusti. Popolnoma odziven je in podpira način preusmeritve, da bodo uporabniki videli prihajajočo stran kmalu z drugih naslovov.

Cena: 39 dolarjev na leto.

9. Način vzdrževanja

Način vzdrževanja

Vzdrževalni način je vrhunski vtičnik WordPress za dodajanje strani z načinom vzdrževanja na vašo spletno stran. Omogoča vam, da zasebno delate na svojem spletnem mestu, medtem ko obiskovalcem vnaprej prikažete čudovite strani, ki bodo kmalu prišle. Dodate lahko tudi odštevalnik časa, da obiskovalci vedo, kdaj bo vaše spletno mesto pripravljeno.

Ima 6 odzivnih predlog za prihajajoče strani. Odlikuje jo elegantna tipografija in integracija Google Fonts, da bi pritegnili svoje uporabnike. Vključuje se tudi z več socialnimi omrežji, da lahko delijo vaše spletno mesto.

Cena: 23 $ na leto za premijsko različico.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljši način vzdrževanja WordPress-a in v kratkem vtičnike strani. Morda boste želeli preveriti tudi naš seznam najboljših vtičnikov za pomoč WordPress za podporo strankam.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map