9 najboljših WordPress LMS vtičnikov v primerjavi (2020)

najboljši WordPress LMS vtičniki v primerjavi


Iščete vtičnik sistema za upravljanje učenja (LMS) za vaše spletno mesto WordPress? LMS vtičniki vam pomagajo pri ustvarjanju, upravljanju in prodaji spletnih tečajev z lahkoto. V tem članku smo primerjali najboljše WordPress LMS vtičnike, ki so na voljo na trgu.

Kaj je LMS?

LMS pomeni sistem za upravljanje učenja. LMS je program, ki vam pomaga ustvariti, upravljati in izvajati tečaje e-učenja, znan tudi kot spletni tečaji. WordPress LMS vam bo pomagal enostavno upravljati z administracijo, dokumentacijo, sledenjem, poročanjem in dostavo spletnih tečajev neposredno na nadzorni plošči WordPress..

WordPress LMS je win-win za vas in vaše spletne učence. V LMS se lahko prijavite za distribucijo informacij, posodobitev vsebine spletnega tečaja in upravljanje vseh njegovih vidikov. Vaši spletni učitelji se lahko prijavijo v LMS in sodelujejo v vaših spletnih tečajih.

WordPress LMS vs. Vtičnik za članstvo

Če želite na svojem spletnem mestu ponuditi spletne tečaje, boste morali namestiti vtičnik LMS.

Zdaj se morda sprašujete, zakaj potrebujete vtičnik LMS, ko lahko ustvarjate in prodajate spletne tečaje s pomočjo vtičnika za WordPress članstvo?

Platforma WordPress LMS naredi več kot le običajno spletno mesto za članstvo. Z vtičnikom WordPress LMS lahko svojim učencem ustvarite nepopustljivo izkušnjo učenja z različnimi metodami gamifikacije, namesto da jih le prepričate, da vstopijo v članstvo in se začnejo učiti.

Gamifikacija omogoča učenje zabavno in enostavno. Poleg tega študentom pritegne nove lekcije in konec koncev, povečuje angažiranost. Poveča se tudi verjetnost, da bodo študentje na platformi dlje obdržali.

Nekaj ​​osnovnih značilnosti vtičnika za WordPress LMS je:

 • Takojšnje povratne informacije: Dobra platforma omogoča takojšnje povratne informacije, da lahko učenci ugotovijo, kaj znajo.
 • Sistem ocenjevanja: Eden najboljših načinov za zabavno učenje je uvedba sistema ocenjevanja, ki prikazuje napredek učencev.
 • Certificiranje: Kot nagrado lahko ponudite certifikacijo tudi tistim, ki ste uspešno zaključili tečaje.
 • In še veliko več …

Zdaj, ko veste, kako pomembno je uporabljati vtičnik za WordPress LMS na spletnem mestu spletnega tečaja, primerjajmo nekatere najboljše WordPress LMS vtičnike.

1. LearnDash

uči se

LearnDash je najboljši WordPress LMS vtičnik. LearnDash zelo enostavno ustvarja in prodaja tečaje, oddaja kvize, podeljuje certifikate in drugo.

Omogoča vam, da svojim članom ponudite robustno izkušnjo učenja in podpira najnovejše trende gamifikacije, socialnega učenja in mikro vsebin.

Nekateri načini prodaje spletnih tečajev iz programa LearnDash so:

 • Članstva: Prodaja tradicionalni dostop do vaših celotnih spletnih tečajev.
 • Enkratna cena: Dovoli uporabnikom, da opravijo nakup posameznih spletnih tečajev.
 • Naročnina: Maksimizirajte prihodek s ponavljajočimi se plačili in naročnino na vaš spletni tečaj.
 • Licence za tečaj: Dovoli organizatorjem, da kupujejo licenco v razsutem stanju in omogočijo dostop svojim uslužbencem.

Z LearnDash lahko svojim študentom omogočite, da odklenejo nove tečaje glede na točke, ki jih zaslužijo, ko končajo tečaje. To povečuje udeležbo uporabnikov v vaših spletnih tečajih. Ponudite lahko tudi uporabniške profile vnaprej, kjer lahko člani spremljajo svoj napredek pri učenju.

Cene se začnejo pri 199 USD na leto za licenco posameznega spletnega mesta.

Začnite z učenjem LearnDash še danes.

2. Učljiv

učljiv

Teachable je samostojno orodje za ustvarjanje spletnih tečajev, ki vam omogoča enostavno gradnjo čudovitih spletnih tečajev. Spletne tečaje lahko integrirate v svoje obstoječe spletno mesto ali jih gostite v učljivi poddomeni.

Teachable je na voljo z močnimi orodji, kot so kvizi in forumi za razprave, s pomočjo katerih boste lahko ustvarili nepopustljivo učno izkušnjo za svoje učence. Cene se začnejo pri 39 USD na mesec, kar vključuje vse osnovne funkcije, kot so podpora domeni po meri, integracija kapljajočega tečaja, podpora kode kupona, integrirano trženje e-pošte in podružničnega trženja itd. Poleg tega boste morali plačati 5% pristojbine za transakcije. za vsako prodajo plačanih tečajev.

Če se želite odpovedati transakcijskim provizijam, se morate prijaviti na profesionalni ali poslovni načrt, ki stane 99 USD ali 499 USD na mesec.

3. DvigaloLMS

lifterlms

LifterLMS je še en močan LMS vtičnik za WordPress, ki omogoča enostavno ustvarjanje in prodajo spletnih tečajev na vašem spletnem mestu.

Njene temeljne funkcije lahko preprosto razširite tako, da jih integrirate z zmogljivimi razširitvami, vključno s storitvami Stripe, PayPal, Authorize.net, MailChimp in še več.

Podobno kot LearnDash se tudi LifterLMS močno osredotoča na udejstvovanje z zagotavljanjem močnih funkcij, kot so značke za dosežke, certifikati, socialno učenje, zasebno izobraževanje 1: 1 in še več.

Svoje LMS platforme lahko unovčite z različnimi metodami:

 • Članstvo: Prodaja članarine za celotno spletno mesto, ki omogoča dostop do vsakega tečaja.
 • Paket: Prodaja prodajne svežnje, da povečate svoj prihodek.
 • Cene samo za člane: Dovoli uporabnikom nakup posameznega tečaja. Prav tako lahko nastavite cene samo za člane, da plačana članarina postane tako dragocena.

Addone lahko kupite posamično po 99 dolarjev ali pa prihranite velike z nizom paketov za 299 dolarjev.

Začnite z LifterLMS danes.

4. LearnPress

learnpress

LearnPress je brezplačni LMS vtičnik za WordPress, ki vsebuje vse pomembne funkcije, ki jih boste kdaj potrebovali. Za razliko od večine drugih vtičnikov LMS na tem seznamu, LearnPress ponuja čarovnika za nastavitev, ki vkrcavanje olajša za vse ravni uporabnikov.

S svojim čudovitim vmesnikom boste enostavno ustvarili tečaje ter izvažali ali uvažali tečaje z različnih spletnih mest, ki uporabljajo tudi LearnPress. Osrednji vtičnik naj bi bil lahek, vendar ga lahko razširite z močnimi podaljški. Podpira kapljanje vsebine, kvize, ocenjevanje in še veliko več.

Ta vtičnik vam omogoča brezhibno integracijo s forumi bbPress, socialnimi omrežji BuddyPress in dodajate zmogljive funkcije v prodajalni z uporabo, WooCommerce.

V programu LearnPress je na voljo tudi kup brezplačnih dodatkov:

 • Seznam želja: Študenti lahko dodajo tečaje na seznam želja.
 • Pregled predmeta: Dodajte socialni dokaz, tako da na svojem spletnem mestu objavite ocene, ki jih ustvarijo uporabniki.
 • Predpogojni tečaji: Zahtevajte, da uporabniki opravijo določene tečaje za vpis drugih predmetov.

Začnite z LearnPress danes.

Želite celoten paket dodatkov? Kliknite tukaj, če želite dobiti celoten sveženj dodatkov za LearnPress.

5. WP programska oprema

wp tečajev

WP Courseware je enostavna rešitev za ustvarjanje in prodajo spletnih tečajev na vašem mestu WordPress. Priložen je program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja, ki omogoča ustvarjanje tečajev brez težav. Ko so vaše enote predmetov ustvarjene, jih morate povleči in spustiti po svojih potrebah, in vaš tečaj je zgrajen.

Z njegovo zmogljivo funkcijo za kviz lahko ustvarite napredne vrste kvizov, nastavite časovnike in določite omejitve ponovnega vnosa.

WP Courseware je prav tako opremljen z naprednimi orodji za avtomatizacijo, ki pošiljajo prilagojena e-poštna sporočila, ki jih sprožijo študentske dejavnosti. Če želite izboljšati znanje učencev, lahko nastavite povratna sporočila po meri, ki jih je mogoče konfigurirati za pošiljanje na podlagi rezultatov učencev.

Kot vsaka druga WordPress LMS je tudi WP Courseware dobavljena s sistemom za kapljanje vsebine tečaja, ki vam omogoča, da načrtujete sprostitev vsebine v določenih intervalih od vpisa..

Začnite z WP Courseware danes.

6. Sensei

sensei

Sensei je močan vrhunski vtičnik, ki vaše spletno mesto WordPress spremeni v napredno platformo za učenje. Sensei je zgradila enaka ekipa za WooCommerce, vodilnim vtičnikom za e-trgovino, ki temelji na WordPressu.

Sensei ni polnopravni vtičnik za članstvo. Obravnava ustvarjanje in objavljanje spletnih tečajev, toda za prodajo dostopa ga boste morali uporabljati v povezavi s članki ali vtičniki za e-trgovino..

Ustvarjanje tečajev s programom Sensei je enostavno in enostavno. Sensei ponuja preproste pripomočke za poročanje, ki vam omogočajo pregled nad vašo vsebino, ocenami in študenti, registriranimi na spletnem mestu.

Sensei ni tako bogat s funkcijami v primerjavi z drugimi vtičniki LMS za WordPress. Poleg tega so za izboljšanje osnovnih funkcionalnosti na voljo le omejene razširitve.

Začnite danes s Sensei.

7. Namaste! LMS

namaste lms

Namaste! LMS je brezplačni vtičnik za upravljanje učenja za WordPress. Omogoča vam ustvarjanje različnih pravil za dostop do tečajev po zaključku predpogojnih tečajev.

Nekaj ​​prednosti uporabe Namaste! LMS so:

 • Potrdila: Študenti si lahko pridobijo potrdila po končanem tečaju
 • Sistem ocen: Analizirajte uspešnost študentov s sistemom ocen.
 • Značke: Podelite značke, ki jih je mogoče predstaviti na katerem koli spletnem mestu.
 • Vrstica napredka: Premijska različica vtičnika vam omogoča, da omogočite vrstico z napredkom, ki študentom pokaže, kako delajo v vsakem predmetu.

V primerjavi z drugimi WordPress LMS rešitvami za WordPress, dodatki in funkcije za Namaste! so omejene.

Začnite z Namaste! LMS danes.

8. MasterStudy LMS

magistrski študij-lms

MasterStudy LMS je eden novejših vtičnikov LMS na tem seznamu, ki ga je ustvaril StylemixThemes. Z MasterStudy LMS lahko preprosto ustvarite, prilagodite in upravljate neverjetne spletne lekcije.

Nekatere ključne lastnosti ponudbe MasterStudy LMS so:

 • Raznolikost lekcije: 3 vrste lekcij (besedilo, video, diaprojekcija).
 • Odštevanje: Časovnik odštevanja v realnem času v kvizu.
 • Rezultati kviza: Rezultati kviza, ki prikazujejo pravilne / napačne odgovore.
 • Sporočila: Sistem sporočanja in objav.
 • Potrdila: Izdelava certifikatov.
 • Seznam želja: Uporabniki lahko na svoj seznam želja dodajo tečaje, ki jih želijo obiskati.

Čeprav je MasterStudy LMS poln funkcij, jim primanjkuje funkcij gamifikacije, s katerimi bo učenje učencev bolj zabavno.

Vtičnik MasterStudy LMS je brezplačen in ga lahko uporabljate s katero koli temo WordPressa. MasterStudy LMS ponuja tudi MasterStudy Pro, ki je tema MasterStudy premium WordPress, ki vtičnik popelje na naslednjo stopnjo. Ponuja dodatne premium vtičnike, podporo 24/7, dodatne funkcije in demonstracije, ki so že pripravljene za uporabo, za 69 dolarjev.

Začnite z MasterStudy LMS danes.

9. Dobro LMS

good-lms-plugin

Good LMS je vrhunski LMS vtičnik na trgu CodeCanyon. Ustvarjanje spletnih tečajev je enostavno z dobrim LMS, saj je podobno ustvarjanju objave v dnevniku o WordPressu, ki vam omogoča, da sestavite kvize, tečaje in certifikate neposredno na nadzorni plošči WordPress..

Nekatere funkcije vključujejo procesne vrstice, kode kuponov, odštevanje v realnem času, povratne informacije študentov, na katerih lahko učenci vidijo svoje rezultate in napredek, značke tečaja, kvizove za ponovno vpisovanje in še več.

Dober LMS stane 32 dolarjev za redno licenco, ki vam omogoča prihodnje posodobitve in 6 mesečno podporo GoodLayers. Če želite podporo podaljšati za 1 leto, boste morali plačati dodatnih 10,13 USD.

Začnite z dobrim LMS danes.

Kateri je najboljši vtičnik za WordPress LMS?

Po primerjavi vseh različnih vtičnikov WordPress LMS menimo, da je LearnDash najboljši vtičnik WordPress LMS za večino uporabnikov, saj ponuja najbolj obsežne funkcije LMS. Na voljo je s številnimi uporabnimi razširitvami, ki izboljšujejo osnovne funkcije vašega spletnega mesta WordPress. In je tudi del naših najboljših WordPress vtičnikov za leto 2020.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress LMS vtičnike za vaše potrebe.

Želite ustvariti spletno mesto za članstvo? Oglejte si najboljše vtičnike za članstvo v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map