Alternativa FormStack: WPForms vs. FormStack (1 zmagovalec!)

wpforms vs. formstack


WPForms vs. FormStack: Se sprašujete, kateri proizvajalec kontaktnih obrazcev je boljši? Če želite na svoje spletno mesto dodati kontaktni obrazec, je pomembna izbira pravega oblikovalca obrazca za vaše potrebe. Izdelovalec kontaktnih obrazcev, ki ga izberete, mora imeti vse potrebne funkcije, biti preprost za uporabo in vse to želite tudi za dobro ceno.

Tako vam bomo pomagali ugotoviti, kateri vtičnik za kontaktni obrazec je boljši s primerjavo WPForms in FormStack.

Merila, ki jih bomo uporabili pri ocenjevanju teh dveh priljubljenih ustvarjalcev obrazcev za stike, so:

Zdaj pa pojdimo v primerjavo med WPForms in FormStack.

1. Pregled: WPForms vs. FormStack

Kaj je WPForms?

wpforms-contact-form-vtičnik
WPForms je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za ustvarjanje kontaktnih obrazcev. Ta začetnikom prijazen vtičnik za obrazec WordPress omogoča enostavno ustvarjanje močnih kontaktnih obrazcev za vaše spletno mesto WordPress, ne da bi vam bilo treba vedeti o kodi.

Njihov ustvarjalec povleci in spusti omogoča hitro ustvarjanje kontaktnih obrazcev za vaše spletno mesto skupaj s številnimi drugimi vrstami obrazcev, vključno z anketami in anketami, poleg tega pa imate možnost zbiranja plačil. Zagotavljajo številne predloge, s katerimi boste lahko še hitreje sestavili kontaktni obrazec, predloge pa so popolnoma prilagodljive.

WPForms ponuja številne funkcije za ustvarjanje pametnih in močnih obrazcev za stike in ponuja edinstvena polja obrazca, s pomočjo katerih lahko ustvarite kontaktni obrazec, ki ustreza vašim natančnim potrebam. Poleg tega nudijo poročila, ki so odlična in jih je enostavno razumeti.

Z WPForms lahko v nekaj minutah sestavite eleganten kontaktni obrazec in ga z enim klikom zaženete na svojem spletnem mestu.

Kaj je FormStack?

formstack-vtičnik
FormStack je spletni oblikovalec obrazcev, ki uporabnikom pomaga zbirati informacije prek spletnih obrazcev, kot so ankete, aplikacije za zaposlitev, registracije dogodkov in drugo.

To orodje ima različne prednastavljene predloge, s pomočjo katerih boste lahko v nobenem trenutku izdelali spletni obrazec, poleg tega pa ima tudi možnosti povleka in spuščanja, tako da lahko ustvarite popolnoma prilagojen obrazec.

FormStack ponuja poročanje o meritvah, možnost zbiranja plačil in več. Ta spletni oblikovalec obrazcev se tudi integrira z drugimi priljubljenimi orodji in platformami, kot so Google Sheets, storitve trženja e-pošte, Facebook in še več.

Zdaj pa pojdimo globlje v te graditelje kontaktnih obrazcev, da preverimo, ali so WPForms dobra alternativa za FormStack.

2. Enostavnost uporabe: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms je neverjetno enostaven za uporabo. Z WPForms lahko oblikujete kontaktni obrazec neposredno na nadzorni plošči WordPress. Preprosto naložite vtičnik WPForms WordPress, ga aktivirajte in namestite ter kliknite WPForms na nadzorno ploščo WordPress. Od tu lahko enostavno upravljate vse obrazce in ustvarite nov s klikom gumba – sploh vam ni treba zapustiti svojega mesta WordPress.

wpforms-nadzorna plošča

Ko ustvarite nov obrazec, vam WPForms nudi številne vnaprej oblikovane predloge obrazcev, ki jih lahko izberete prav v urejevalniku obrazcev WPForms, da začnete z delom. Poleg tega obstaja na stotine dodatnih predlog, kot so obrazec za donacijo, obrazec za obračun / naročilo, obrazec za prijavo na glasilo in še več, tako da lahko preprosto najdete pravo predlogo za svoje potrebe.

wpforms-predloge

Gradnik vlečenja in spuščanja WPForms omogoča preprosto preprosto izdelavo in prilagajanje obrazca točno vašim potrebam. Tudi če ste začetnik, je izdelava obrazca za stike tako preprosta, kot da povlečete po obrazcu poljubno polje in ga spustite na svoje mesto. Dodate lahko polja, kot so spustni meniji, potrditvena polja, več možnosti, nalaganje datotek in še veliko več. Polja je mogoče izbrisati s klikom gumba in jih je mogoče enostavno preurediti z vmesnikom povleci in spusti.

wpforms-drag-and-drop-builder

WPForms prikazuje tudi predogled v živo, da boste lahko videli, kako bo izgledala vaša oblika, ko jo oblikujete, ni treba preklapljati naprej in nazaj iz urejanja v predogled. To je le še ena funkcija WPForms, ki vam pomaga ustvariti obrazec za svoje spletno mesto enostavno in v nobenem trenutku.

In nazadnje, zelo enostavno je iskanje obrazca za stik na vašem spletnem mestu. S samo 2 kliki lahko obrazec vstavite na katero koli stran ali objavo svojega spletnega mesta.

FormStack

Ker je FormStack spletni ustvarjalec obrazcev, vas FormStack zahteva, da se prijavite za njihovo storitev in ustvarite obrazce na njihovem spletnem mestu. Torej, za razliko od WPForms, nimate priročnosti, da bi lahko oblikovali svoj obrazec neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress.

Če želite ustvariti obrazec, lahko z urejevalnikom povleci in spusti povlečete polje obrazca z desne na levo. Za začetek lahko uporabite tudi katero od njihovih že izdelanih predlog.

formstack-builder

Vmesnik povleci in spusti je nekoliko bolj zapleten, čeprav je na voljo več gumbov med katerimi lahko izbirate ali kliknete. Tako lahko na primer povlečete in spustite polja, če jih želite preurediti, ali pa kliknete ločen gumb, da preuredite polja; preveč možnosti in gumbi, kot je ta, lahko ustvarjalca obrazca zmedejo za začetnike.

Če želite videti, kako izgleda obrazec, ko ga sestavljate, ne morete. Če želite videti, kako izgleda obrazec, morate klikniti gumb Prikaži obrazec v živo. Če vam ni všeč izgled vašega obrazca, se morate vrniti nazaj, spremeniti in nato znova klikniti gumb Pokaži obrazec v živo..

Poleg tega je pridobivanje obrazca v živo na vašem spletnem mestu težje kot pri WPForms, še posebej za začetnike. In po vsem tem času, porabljenem za ustvarjanje oblike, ki vam je všeč, FormStack opozarja, da lahko nekatere WordPress teme prevladajo nad oblikovanjem FormStack. To pomeni, da bo vaš obrazec izgledal tako, kot ste ga nameravali, morate urediti obrazec CSS, kar za začetnike, ki ne vedo o kodiranju, ni lahka naloga..

Zmagovalec: WPForms. Vlečenje in spuščanje WPForms je veliko lažje za uporabo. Obrazec lahko preprosto sestavite tako, da ga povlečete in spustite in vidite, kako bo izgledal obrazec, ko ga ustvarite.

3. Omejitve obrazca: WPForms vs. FormStack

WPForms

Pomembno je upoštevati, da s WPForms vam je dovoljeno neomejeno ustvarjanje obrazcev. Ne glede na to, kakšen načrt cen boste izbrali z WPForms, lahko ustvarite toliko obrazcev, kot želite.

To je pomembno, ker bo vaše spletno mesto morda potrebovalo kontaktni obrazec, s katerim bodo stranke lahko kontaktirale, obrazec za obračun / naročilo, obrazec za prijavo na glasilo, da bi pridobili več naročnikov po e-pošti, in morda želite ustvariti številne ankete. Na srečo lahko to storite z WPForms brez omejitev.

FormStack

Po drugi strani FormStack ponuja le omejeno ustvarjanje obrazcev. Odvisno od tega, kakšen načrt cen boste izbrali, bo določil, koliko obrazcev lahko ustvarite za svoje spletno mesto.

Za najcenejši načrt FormStack lahko ustvarite samo 5 obrazcev. To pomeni, da ste v obrazcih, ki jih imate na svojem spletnem mestu, zelo omejeni. Tudi pri njihovem najdražjem načrtu ni jasno, ali imate možnost ustvarjanja neomejenih obrazcev.

Zmagovalec: WPForms. Ko izberete vtičnik za oblikovanje obrazcev, želite izbrati tistega, ki vam omogoča ustvarjanje toliko oblik, kot želite.

4. Značilnosti: WPForms vs. Formstack

WPForms

WPForms je več kot le preprost ustvarjalec obrazcev za stike in ponuja številne odlične funkcije takoj iz polja. Kot smo že omenili, ne samo da lahko ustvarite obrazce za stike, ampak lahko ustvarite tudi ankete, ankete in drugo.

Za svoje spletno mesto WordPress lahko ustvarite privlačne ankete in ankete in dobite čudovita poročila o anketah. To pomeni, da lahko rezultate obrazca analizirate v realnem času in imate možnost, da te rezultate prikažete tudi obiskovalcem svojega spletnega mesta v realnem času..

wpforms-anketa-značilnosti

Nekatere druge odlične funkcije, ki jih dobite z WPForms, vključujejo:

 • Pametna pogojna logika – Odstranite dolge obrazce z ustvarjanjem pametnih pogojnih logičnih pravil za prikazovanje ali skrivanje vprašanj glede na možnost, ki jo izbere uporabnik.
 • Neomejeno nalaganje datotek – Uporabniki lahko na kateri koli načrt naložijo neomejene datoteke na vaše obrazce, ki so zlahka dostopne neposredno iz obvestila o oddaji obrazca.
 • Odziven mobilno prijazen – Obrazci so 100% odzivni in delujejo na mobilnih napravah, tabličnih računalnikih in brskalnikih.
 • Delno varčevanje z obrazcem – Pri daljših oblikah lahko uporabniki shranijo svoj napredek in se vrnejo, da ga končajo pozneje, kar zmanjšuje opustitev obrazca.
 • Zaščita pred neželeno pošto – Pametna captcha in satnica samodejno preprečujejo pošiljanje neželene pošte v obrazcih.
 • Samodejne potrditve obrazca – Uporabniki bodo vedeli, da je bilo uspešno oddajanje obrazca s tremi vrstami potrditve obrazca, vključno s sporočilom, prikaži stran in preusmeritev.
 • Sposobnost spletnega podpisa – Uporabnikom omogoča podpisovanje spletnega obrazca z miško ali zaslonom na dotik.
 • Registracija uporabnika – Ustvarite lahko registracijske obrazce po meri za WordPress.
 • Integracija spletnega plačila – WPForms se integrira s plačilnimi prehodi, kot sta PayPal in Stripe, tako da lahko sprejemate spletna plačila.
 • Geolokacijsko sledenje – Preberite več o obiskovalcih vaše spletne strani in njihovih lokacijah, tako da jim boste lahko pošiljali bolj ciljno usmerjena e-poštna sporočila.
 • Integracija e-poštnega marketinga – WPForms se združuje z vsemi priljubljenimi storitvami e-poštnega trženja, kot so Constant Contact, AWeber in Mailchimp.
 • Dovoljenja obrazca & Nadzor dostopa – Z geslom zaščitite obrazec, omejite število vnosov, ki jih sprejmete, omejite vnose na obrazcu za prijavljene uporabnike in še več.

Poleg tega WPForms ponuja številne druge dodatke, na primer opustitev obrazca, ki bodo zajeli informacije uporabnika, tudi če ne predložijo obrazca.

FormStack

Z FormStack lahko ustvarite kontaktne obrazce, pa tudi plačilne obrazce, ankete, registracijo dogodkov in drugo. Ponujajo številne funkcije, vključno z:

 • Pogojna logika
 • Shrani & Obnovi obrazce
 • Poročila & Analytics
 • Nalaganje datotek
 • Rekaptča
 • Plačilni procesorji
 • Integracija e-pošte

Toda seznam funkcij FormStack ni tako dolgo kot WPForms. FormStack manjka številnih edinstvenih polj obrazcev, ki jih ponuja WPForms, kot so Net Promoter Score, Likert Scale in še več.

Kot smo že omenili, lahko z FormStackom ustvarite le omejeno število obrazcev. Vsak načrt ima tudi omejitev teme in vsak načrt ima tudi omejitev prostora za shranjevanje, tako da lahko naložite le določeno število datotek. Poleg tega nimate dostopa do integracije e-pošte z njihovim najcenejšim načrtom, ki onemogoča trženje e-pošte.

Zmagovalec: WPForms. WPForms ponuja veliko več funkcij, ki vam omogočajo ustvarjanje močnih oblik katere koli vrste.

5. Cene: WPForms vs. FormStack

WPForms

WPForms ponuja brezplačne in premium različice vtičnika za oblikovalce obrazcev. Če želite WPForms uporabljati brezplačno, lahko vtičnik WPForms Lite WordPress prenesete iz uradnega imenika vtičnikov WordPress, ga namestite neposredno na svojo nadzorno ploščo WordPress in ga takoj začnete uporabljati. Če pa želite dostop do njihovih zmogljivejših funkcij, morate nadgraditi na premijski načrt.

cene za wpforms

WPForms ponuja 4 različne načrte cen in z njimi lahko ustvarite neomejeno obliko obrazca. Če šele začnete graditi spletno mesto in je vaš proračun tesen, se osnovni načrt začne za samo 39,50 USD na leto za 1 spletno mesto. Osnovni načrt ima neomejene obrazce, neomejeno vnosov, napredna polja, predloge obrazcev, integracijo e-pošte in še več.

Za dostop do vseh premijskih funkcij WPForms, kot so integracija plačil, ankete in ankete, registracija uporabnikov, opustitev obrazca, podpora za premijo in še več, morate nadgraditi na načrt Elite za 299,50 USD na leto.

FormStack

FormStack ima na voljo štiri različne načrte, ki so zelo cenovno ugodni, med 19 in mesečno do 249 dolarjev na mesec. Vsak načrt oblikovanja cen ima omejitev, koliko obrazcev lahko ustvarite. Na primer, za načrt za bron, ki stane 19 dolarjev na mesec, lahko ustvarite samo 5 obrazcev. Tudi pri platinastem načrtu, ki stane 249 dolarjev na mesec, vas vseeno omejijo na 1000 obrazcev.

cene navadnih stojnic

FormStack prav tako omejuje število vnosov, ki jih lahko prejmete pri vsakem načrtu. Če prekoračite število vnosov, ki so v vašem načrtu dovoljeni, vam za to ne bodo zaračunali pristojbine, vendar bodo namesto tega vsi vnosi naravnost na vaš e-poštni naslov. Zaradi tega je z vpisi v obrazec težko upravljati in lahko prevzamete mapo »Prejeto« in postanete zelo nadležni.

Poleg tega boste morali plačati 59 dolarjev na mesec, če želite pridobiti pomembne funkcije, kot so blagovno znamko po meri, integracije in plačila.

Zmagovalec: WPForms. Na splošno boste morali plačati veliko več denarja za dostop do funkcij, ki jih želite s FormStackom v primerjavi z WPForms.

Zaključek: WPForms vs. FormStack: Kar je bolje?

Če želite na svoje spletno mesto dodati obrazce, priporočamo, da jih uporabite WPForms. WPForms je odličen za začetnike in izkušene lastnike spletnih strani. Dobili boste dostop do vseh funkcij, ki jih potrebujete za rast spletnega mesta ali podjetja, ne da bi morali plačevati drage mesečne pristojbine. Močne obrazce lahko ustvarite v nekaj minutah z njihovim vmesnikom povleci in spusti in dobiš svobodo za ustvarjanje toliko obrazcev, kot želiš.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled WPForms.

FormStack je dober spletni oblikovalec obrazcev, a zaradi cene in pomanjkanja edinstvenih funkcij za obiskovalce spletnih strani je ta oblikovalec obrazcev morda bolj primeren za večja podjetja, ki želijo ustvariti notranje obrazce za človeške vire, IT in finance ter za sprejemanje vlog. Poleg tega FormStack nima funkcij in ima preveč omejitev za ceno, ki jo boste plačali.

Oglejte si tudi primerjavo našega strokovnjaka med WPForms proti TypeForm.

Upamo, da ste uživali v tej objavi na WPForms vs. FormStack. Upajmo, da zdaj veste, kateri oblikovalec obrazcev je najboljša izbira za vaše spletno mesto. Če vam je bila ta objava všeč in želite izvedeti več o WPForms in kako jo uporabljati, si oglejte članek o tem, kako ustvariti kontaktni obrazec za WordPress (enostaven način).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map