Alternativa SurveyMonkey: WPForms vs SurveyMonkey (v primerjavi)

wpforms v primerjavi z raziskavo


Iščete alternativo SurveyMonkey? Če poskušate najti najboljši vtičnik za raziskovanje WordPress za svoje spletno mesto, boste morali preizkusiti WPForms.

V tem članku bomo primerjali WPForms in SurveyMonkey, da se boste lahko odločili, katero orodje za spletno anketiranje je za vas najboljša možnost.

Ker vam bomo podali podrobno primerjavo WPForms in SurveyMonkey, je tukaj kratka vsebina, ki vas bo vodila skozi članek:

Splošni podatki: WPForms vs SurveyMonkey

Preden se potopimo v našo primerjavo WPForms in AnketaMonkey, najprej si oglejmo osnove vsakega orodja za anketiranje.

wpforms-pregled-kontakt-obrazec-vtičnik
WPForms je eden najboljših vtičnikov za kontaktne obrazce in eden najbolj prijaznih do začetnikov. V nekaj minutah lahko ustvarite močan obrazec za svoje spletno mesto, ne da bi vam bilo treba vedeti o kodi s pomočjo njihovega orodja za ustvarjanje povleci in spusti.

WPForms vam poleg osnovnega kontaktnega obrazca omogoča, da na svojem spletnem mestu oblikujete zelo zanimive ankete in ankete. Za razliko od večine vtičnikov za kontaktne obrazce vam WPForms nudi čudovita poročila o anketah z najboljšo vizualizacijo. To pomeni, da boste lahko preprosto analizirali rezultate anket v realnem času. Posamezne grafikone lahko izvozite in delite v obliki PDF ali JPEG z le enim klikom.

Ne samo, da lahko rezultate ankete vidite na vizualno osupljiv način, ampak lahko to storite tudi uporabniki vaše spletne strani. Ko pošljejo obrazec, imate možnost prikazati tudi rezultate v realnem času. WPForms prav tako zelo enostavno spremeni vse obstoječe obrazce na vašem spletnem mestu v močno anketo ali anketo s samo klikom gumba.

primerjava gradbenika-form-form
SurveyMonkey je po drugi strani priljubljeno spletno anketno orodje, ki se na primer zbira mnenja ljudi, kot so obiskovalci vašega spletnega mesta.

SurveyMonkey ponuja številne vnaprej izdelane predloge in vnaprej napisana vprašanja o anketi, ki so jih napisali strokovnjaki, da vam pomagajo sestaviti anketo za splet, e-pošto ali družabno. Ponujajo delno funkcijo povlečenja in spuščanja, tako da lahko prilagodite predloge tako, da ustrezajo vaši blagovni znamki in preuredite in dodate različna polja obrazca.

Druge značilnosti SurveyMonkey vključujejo poročanje o metrikah za analizo rezultatov ankete in zmožnost istočasno zbiranja odgovorov na anketo in plačil s kreditno kartico..

Zdaj, ko poznate osnove vsakega orodja za anketo, poglejmo njegove posebnosti, da ugotovimo, ali so WPForms dobra alternativa SurveyMonkey.

Enostavnost uporabe

WPForms je eden najbolj uporabniku prijaznih vtičnikov na trgu in v njem sploh ni vključeno kodiranje.

Preprost urejevalnik povleci in spusti začetnikom olajša ustvarjanje močnega obrazca, vključno z anketo. Tudi če še nikoli niste ustvarili ankete za svoje spletno mesto, boste s tem vtičnikom lahko v nekaj minutah.

Z WPForms lahko uporabite njihove vnaprej oblikovane predloge za ankete ali ankete, na katerih so vsa polja obrazcev, ki jih potrebujete za začetek. Lahko preprosto dodate polja, kot so spustna mesta, Likertova lestvica, izbirni gumbi, potrditvena polja, ocene zvezd in še več. Prav tako je zelo enostavno izbrisati, urediti in preurediti vrstni red polj s funkcijo povleci in spusti.

WPForms prikazuje tudi predogled v živo, kako bo izgledal obrazec, ko ga sestavljate, zato vam ni treba nadaljevati s preklapljanjem med urejevalnikom in predogledom.

enostavnost uporabe wpforms v primerjavi z raziskavo

Ker je WPForms vtičnik za WordPress, lahko uporabniki hitro sestavijo anketo neposredno na nadzorni plošči WordPress, kar olajša celoten postopek. Podatke iz anket lahko zbirate tudi na svojem spletnem mestu, namesto da bi se morali prijaviti drugje, kot je s pomočjo SurveyMonkey.

Vdelava končnega obrazca ali ankete na vaše spletno mesto je tudi z WPForms zelo preprosta. V samo 2 kliki lahko svoj obrazec dodate na katero koli stran ali objavo svojega spletnega mesta. Priložen je tudi widget WPForms, ki vam omogoča prikaz obrazca v stranski vrstici, nogi ali drugih območjih gradnikov spletnega mesta.

Prav tako lahko omogočite poročanje o anketah z enim klikom in WPForms bo samodejno ustvaril lepo videti poročilo.

wpforms vdelajo obrazec na spletno mesto

Enostavnost uporabe: SurveyMonkey

SurveyMonkey je spletni oblikovalec obrazcev, ki vam omogoča ustvariti samo 1 vrsto obrazca: spletno anketo.

Ko ustvarjate anketo, lahko v spustnem meniju izberete oblikovanega polja polja, na primer več možnosti, polje za komentar, oceno zvezd in drugo. Če imate težave pri razmišljanju o vprašanjih, je na levi strani v panelu banka z vprašanji, ki vam daje nekaj idej. Ko vidite vprašanje, ki vam je všeč, ga lahko dodate v obrazec s klikom gumba.

Vmesnik SurveyMonkey ni zelo uporabniku prijazen. Na prvi pogled se zdi enostavno uporabljati, vendar potrebujete nekaj klikov, da ugotovite, kako dodati vprašanje, dodati polje obrazca in ga videti tako, kot želite.

izdelovalec obrazcev za raziskave

Vprašanja v obrazcu ne morete preurediti tako, da povlečete in spustite, ker je njihova funkcija povlečenja in spuščanja le delna. Če želite izbrati razporeditev polj, kliknite več gumbov, kar pomeni, da vam bo oblikovanje obrazca v primerjavi z WPFormsom vzelo veliko več časa.

Ko ustvarjate obrazec s programom SurveyMonkey, morate vnesti vprašanje, preden boste lahko svojemu obrazcu dodali več polj. To pomeni, da ne morete oblikovati spletnega obrazca brez dodajanja vprašanj, ki niso koristna za ustvarjanje obrazcev za stike.

Če želite ustvariti samo ankete, je pri SurveyMonkey vključenih še več korakov kot pri WPForms. Ker je SurveyMonkey spletna izdelava obrazcev, se morajo uporabniki prijaviti v SurveyMonkey, da sestavijo anketo in jo nato vdelajo v WordPress, namesto da bi jo lahko sestavili prav na nadzorni plošči WordPress..

Zmagovalec: WPForms

Lastnosti

WPForms izven škatle je na voljo široka paleta funkcij. Te funkcije omogočajo, da vzamete preproste ankete in kontaktne obrazce ter jih spremenite v zmogljive obrazce za podjetja.

Kot smo že omenili, je Dodatek za anketo / anketo iz WPForms omogoča enostavno ustvarjanje ankete ali ankete, ki jo dodate na svoje WordPress spletno mesto. Dodatek za anketo / anketo vsebuje vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje odličnih anket / anket za obiskovalce vašega spletnega mesta.

WPForms se ponaša s številnimi super anketami in anketami, vključno z več izbirami, potrditvenimi polji, ocenami zvezd, Likertova lestvica, Neto oceno promotorjev in še več.

wpforms-anketa-anketa

S pametno pogojno logiko WPForms lahko anketo prilagodite na podlagi odgovorov uporabnikov. Dobite tudi poročila o interaktivnih anketah s vpogledom v realnem času in možnostjo prikaza v realnem času rezultatov anket na svojem spletnem mestu.

Do WPForms lahko dostopate do mnogih drugih odličnih funkcij, da še izboljšate svoje ankete, ankete ali obrazce za stike, kot je dodatek za registracijo uporabnika. To uporabnikom omogoča, da se prijavijo in prijavijo na vaše spletno mesto. Obrazec za registracijo uporabnika lahko vgradite na katero koli stran, objavo ali območje gradnikov svojega spletnega mesta.

uporabniški obrazec

Obrazec za registracijo uporabnikov je odličen za trgovine v e-trgovini, spletna mesta za članstvo, forume in drugo.

Prav tako lahko ustvarite obrazce z več strani. Če imate res dolgo anketo ali obrazec, ki ga želite izpolniti uporabniki, ga lahko z večstranskimi obrazci WPForms razdelite na več strani. To pomaga izboljšati uporabniško izkušnjo, tako da lahko uporabniki namesto neskončnega drsenja enostavno prehajajo z ene strani na drugo, kar na koncu zmanjša opustitev obrazca.

WPForms ponuja tudi druge odlične funkcije in dodatke, vključno z dodatnimi predlogi obrazcev, captcha, geolokacijo, samodejnimi potrditvami obrazcev, plačilnimi prehodi, e-poštnimi marketinškimi storitvami in še več. Vse te funkcije naredijo WPForms močan vtičnik obrazca.

Značilnosti: SurveyMonkey

SurveyMonkey ponuja številne dodane funkcije za spodbujanje vaših spletnih obrazcev, vključno z nalaganjem datotek, A / B testiranjem, možnostjo sprejemanja plačil, kvizov s povratnimi informacijami po meri in še več. Toda v primerjavi z WPForms je nabor funkcij, ki jih ponuja SurveyMonkey, omejen.

SurveyMonkey na primer ne ponuja nobenih posebnih polj, kot so Captcha, polja gesla ali GDPR sporazuma WPForms. Vprašanja o pogojni logiki morajo biti tudi na ločeni strani, zaradi česar so ankete daljše, kot je potrebno, in uporabniške izkušnje.

Medtem ko ponujajo nalaganje datotek, kot smo že omenili, je polje za nalaganje datotek omejeno na 2 načrta z najvišjimi cenami. Enako s plačilnimi integracijami; plačila lahko sprejmete samo s svojimi obrazci v 2 načrtih z najvišjimi cenami. Obrazec lahko prevedete v več jezikov le, če kupite načrt z najvišjimi cenami.

Tudi predloge, ki jih ponuja SurveyMonkey, so povsem osnovne. Poleg tega so možnosti blagovne znamke in prilagoditve omejene. Ena največjih pomanjkljivosti je, da imajo vsi načrti, razen najdražjih, logotip SurveyMonkey v nogi. Prav tako si ne morete ogledati, kako bo izgledala vaša anketa, ne da bi vtipkali odgovor na vsako vprašanje.

Poleg vsega tega lahko s pomočjo SurveyMonkey ustvarite samo 1 vrsto obrazca, spletno anketo. Medtem ko ima WPForms na voljo veliko več funkcij za uporabnike, ki želijo ustvariti anketo ali številne druge vrste spletnih obrazcev.

Zmagovalec:WPForms

Podpora

WPForms za svoje uporabnike ponuja široko paleto podpore v več različnih formatih. Torej, ne glede na to, kako raje najdete rešitve za svoje težave, vas WPForms pokriva.

Do sistema podpornih vozovnic lahko dostopate neposredno iz svojega računa in do pomoči dobite njihovo dobro in prijazno podporno ekipo. Podporna ekipa je hitra in ima odlične ocene svojih uporabnikov.

podpora za wpforms

Prav tako lahko preberete njihovo obsežno dokumentacijo, ki je organizirana v kategorije, kot so Uvod, Funkcionalnost, Styling, Addons in še več. Na koncu se lahko obrnete tudi na blog WPForms, kjer boste našli vadnice in navodila, ki vključujejo posnetke zaslona in videoposnetke, da vam bodo pomagali kadar koli naletite na težavo..

Podpora: SurveyMonkey

SurveyMonkey ponuja 24-urno podporo strankam po e-pošti, toda če želite dobiti prednostno e-poštno podporo, morate nadgraditi na cenovni načrt. Načrt nadgradite, če želite dobiti dostop tudi do telefonske podpore.

podpora za nadzor

SurveyMonkey ponuja tudi podporo v razdelku Pomoč na njihovem spletnem mestu, vendar to pomeni brskanje po vprašanjih in upanje, da boste našli tisto, ki ustreza vaši težavi. Uporabnikom ne ponujajo nobenih objav na spletnem dnevniku ali vaj za uporabnike.

Zmagovalec:WPForms

Cena

WPForms ima več načinov oblikovanja cen, kar vam omogoča, da ostanete v proračunu, če šele začenjate ali imate dostop do vseh potrebnih funkcij, če ste ustaljeno podjetje.

cene za wpforms

Njihov osnovni načrt se začne pri 39,50 USD na leto, kar je odlična možnost za večino spletnih dnevnikov in osebnih spletnih mest. Poleg osnovnega načrta imate še vedno možnost ustvarjanja in prejemanja neomejenih obrazcev, pogojne logike, naprednih polj in še več.

Ponujajo tudi načrt Plus, Pro in Elite, če morate kadar koli nadgraditi, da dobite bolj robustne funkcije, kot so integracija storitev e-poštnega trženja ali integracija plačil s PayPal ali Stripe na primer. Ne glede na velikost vašega podjetja ali vaš proračun, boste našli cenovni načrt WPForms, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Cena: AnketaMonkey

SurveyMonkey ima na izbiro 3 posamezne načrte premijskih cen, cene pa se gibljejo od 32 dolarjev na mesec do 99 dolarjev na mesec. V primerjavi z WPFormsom dobite veliko manj denarja za svoj denar v smislu funkcij s SurveyMonkey.

anketna ključ-cena

Dobiš neomejeno število anket, vprašanj in odgovorov pri vsakem plačanem načrtu, vendar je večina najboljših funkcij na voljo samo z dvema najdražjima načrtoma, kot so zbiranje plačil, nalaganje datotek, napredna logika in prednostna podpora. In z vsemi načrti, razen z najdražjim, boste morali v nogi spraviti z logotipom SurveyMonkey.

Čeprav je za SurveyMonkey na voljo brezplačna različica, lahko zberete le 100 odgovorov na anketo. Torej, postane precej drago, če želite zbrati več odgovorov in opraviti anketo za daljše časovno obdobje.

Zmagovalec:WPForms

Kdo bi ga moral kupiti? WPForms vs. SurveyMonkey

WPForms je najboljša izbira za vse, ki želijo izvesti anketo s strani WordPressa, ne glede na njihov proračun. Ne le, da je cenovno ugodnejši, ampak je tudi bolj uporabniku prijazen in ponuja veliko marmelade s funkcijami, ki vam pomagajo ustvariti številne različne vrste močnih obrazcev za vaše spletno mesto, vključno s kontaktnimi obrazci. Z WPForms lahko ustvarite super raziskave za obiskovalce vaše spletne strani in še veliko več.

Začnite z WPForms danes!

SurveyMonkey je najprimernejši za uporabnike, ki želijo zbrati napredne ankete z več platform, kot so spletna mesta, platforme družbenih medijev in e-poštni seznami. Pred skokom preverite, ali imate proračun, da si ga privoščite, ker se morate odločiti za najdražji načrt, da boste imeli dostop do najboljših funkcij.

Prav tako želite preveriti te primerjave med,

  • WPForms vs TypeForm
  • WPForms proti FormStack

Upamo, da ste uživali v tem članku o WPForms vs SurveyMonkey in da zdaj veste, katera rešitev je najboljša izbira za vas.

Če vam je bila ta objava všeč, boste morda uživali tudi v našem poglobljenem pregledu vtičnika WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me