Alternativa tipaForm: WPForms vs. TypeForm (v primerjavi)

wpforms-vs-typeform


Iščete alternative za TypeForm? Če na svoje spletno mesto želite dodati obrazce ali ankete, morate poiskati vtičnik za oblikovanje obrazcev, ki vam bo omogočil, da to enostavno storite. Toda s toliko na voljo vtičniki za oblikovanje obrazcev je težko najti najboljšega, ki ustreza vašim potrebam.

V tem članku bomo primerjali WPForms in TypeForm, tako da boste lahko odkrili, kateri vtičnik za oblikovanje obrazcev vam bo omogočil enostavno sestavljanje obrazcev za stike in ankete za vaše WordPress spletno mesto.

Kaj iskati pri oblikovalcu obrazcev

Ko iščete najboljše vtičnike za oblikovanje obrazcev, morate porabiti čas, da natančno pregledate vsako od svojih možnosti, da ugotovite, katera rešitev je najboljša za vaše potrebe. Izdelovalec obrazcev, ki ga izberete, je odvisen od posebnih potreb vaše spletne strani.

Če želite sestaviti kontaktne obrazce za svoje spletno mesto, si morate ogledati najboljše vtičnike obrazca WordPress, ki ponujajo vse potrebne funkcije. Želite dodati ankete na svoje spletno mesto? Potrebovali boste oblikovalca obrazcev, ki ponuja te zmožnosti. Če želite imeti možnost obojega, morate poiskati oblikovalca obrazcev, ki vam omogoča ustvarjanje preprostih kontaktnih obrazcev, pa tudi bolj zapletenih pogovorov in anket.

Na splošno lahko pri izbiri oblikovalca obrazcev upoštevate številne dejavnike, med drugim:

 • Lastnosti – Ali ustvarjalec obrazcev ponuja funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje močnejših obrazcev in za rast vašega spletnega mesta?
 • Enostavnost uporabe – Ali je vtičnik za oblikovanje obrazcev enostaven za uporabo, tudi za začetnike?
 • Cenitev – Ali so stroški oblikovalca obrazcev primerni za vaš proračun?
 • Podpora – Ali boste med potjo naleteli na pomoč, ki jo potrebujete?

V primerjavi s WPForms vs. TypeForm bomo preučili vsak od teh dejavnikov, začnimo.

Pregled: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

typeform-form-builder

TypeForm je samostojno orodje, znano tudi kot SAAS (programska oprema kot storitev) orodje, ki je specializirano za gradnjo spletnih obrazcev in spletne ankete. TypeForm se osredotoča na ustvarjanje anket, ki jih bo vaše občinstvo zabavno izpolnjevati z njihovo pogovorno obliko in tistimi, ki so odlične s svojo edinstveno obliko.

Skupaj z anketami lahko sestavite tudi obrazce za stike, kvize, obrazce za povratne informacije strank, nakupovalne vozičke in drugo. TypeForm ponuja številne vnaprej oblikovane predloge, s pomočjo katerih lahko hitro sestavite obrazec, ustvarjalec obrazcev pa vam omogoča enostavno ustvarjanje obrazcev 1 vprašanje naenkrat.

Sorodno: Kako ustvariti obrazec za slog Typeform v programu WordPress (navodila po korakih)

WPForms

wpforms-form-builder

WPForms je najbolj priljubljen in najbolj priljubljen vtičnik za gradbenike obrazcev na trgu. Z njihovim ustvarjalcem povleci in spusti lahko v nekaj minutah preprosto ustvarite spletne obrazce za svoje spletno mesto, ne da bi se vam sploh treba dotakniti vrstice kode. WPForms olajša izdelavo močnih kontaktnih obrazcev, obrazcev za ankete, spletnih obrazcev za naročanje, naročnin po e-pošti in še več.

WPForms ponuja široko paleto vnaprej izdelanih predlog obrazcev, s katerimi lahko hitro začnete graditi obrazec, ki ustreza vašim natančnim potrebam. Poleg tega bodo vsi obrazci, ki jih ustvarite, stoodstotno prijazni za mobilne naprave, kar pomeni, da lahko obiskovalci vaše spletne strani dostopajo do njih s svojih namiznih računalnikov, tablic ali mobilnih naprav.

Značilnosti: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

Najbolj priljubljena funkcija TypeForma je možnost ustvarjanja pogovarjalnih obrazcev. Obrazci za pogovor omogočajo sodelovanje uporabnikov in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo. Namesto da izpolnite svoj odgovor in se pomaknete navzdol do naslednjega vprašanja, se pogovorni obrazci uporabniki samodejno odpeljejo na naslednje vprašanje. Za obiskovalce spletnih strani je bolj interaktiven in prijeten.

pogovorna oblika-oblika

Pri ustvarjanju pogovornih obrazcev, TypeForm ponuja tudi funkcijo Logic Jump, da vaše obrazce olajšate. Ta funkcija vam omogoča, da zastavljate različna vprašanja na podlagi odgovora uporabnika na prejšnja vprašanja, pa tudi prikažete prilagojene zaključke na podlagi danih odgovorov.

logični skok-wpforms-vs-typeform

TypeForm ponuja tudi funkcije, kot je kalkulator, za preproste izračune v obrazcih in skritih poljih, ki jih lahko uporabite za napolnitev tabele z vprašanji in rezultati z informacijami, ki jih že imate. Ponujajo tudi nalaganje datotek, možnost sprejemanja plačil, obvestil anketirancev in enostavno integracijo z vrhunskimi aplikacijami, kot sta Google Sheets in Mailchimp.

WPForms

WPForms ponuja kar nekaj odličnih funkcij, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju močnih kontaktnih obrazcev in anket, pa tudi široko paleto drugih vrst obrazcev.

Z dodatkom za anketo / anketo lahko preprosto ustvarite anketo ali anketo za svoje spletno mesto WordPress. Dodatek za anketo / anketo vsebuje številna edinstvena polja obrazca, s katerimi lahko ustvarite zmogljiv obrazec za vaše podjetje, vključno z več izbirami, potrditvenimi polji, ocenami zvezd, Likertova lestvica, Neto oceno promotorjev in še več.

wpforms-anketa-značilnosti

Še bolj vznemirljivo je to WPForms vam omogoča ustvarjanje pogovarjalnih obrazcev tudi.

Zdaj lahko ustvarite več interaktivnih obrazcev, ki povečajo izpolnjevanje obrazcev in zmanjšajo opustitev obrazca tudi z WPForms. Pogovorna oblika obrazca na celotni strani naredi vaše spletne obrazce bolj osebne, kot je osebni pogovor s prijateljem.

pogovorne oblike-wpforms

WPForms ponuja tudi pametna pogojna logika ki deluje tako s pogovornimi obrazci kot z drugimi vrstami obrazcev, tako da lahko ustvarite visoko personalizirane obrazce na podlagi odgovorov uporabnikov.

Z WPForms dobivate tudi poročila o interaktivnih anketah s vpogledom v realnem času, lahko celo prikažete rezultate v realnem času iz anket na svojem spletnem mestu. Ta vtičnik za oblikovanje obrazcev vam omogoča tudi sprejemanje spletnih plačil s storitvijo Stripe in PayPal in se zlahka integrira z vsemi vrhunskimi storitvami e-poštnega trženja..

WPForms ponuja tudi kup unikatnih polj in funkcij za obrazce, ki jih TypeForm ne ponuja, vključno z:

 • Registracija uporabnika – Ustvarite prilagojene obrazce za registracijo uporabnikov WordPress za spletna mesta e-trgovine, članska mesta in forume.
 • Captcha po meri – Dodajte vprašanja po meri in matematično Captcha.
 • Geolokacijski podatki – Če želite izvedeti več o svojih uporabnikih, uporabite podatke o geolokaciji.
 • Podpis Addon – Dovoli uporabnikom, da podpišejo vaše spletne obrazce z miško ali zaslonom na dotik.
 • Opustitev obrazca Addon – Odklenite več potencialnih strank z zajemom delnih vnosov iz obrazcev.

Zmagovalec: WPForms

Enostavnost uporabe: WPForms vs. TypeForm

TypeForms

Z TypeForm ustvariti anketo ali spletni obrazec je dokaj enostavno. Začnete lahko z eno od njihovih vnaprej izdelanih predlog. Imajo številne predloge, zasnovane za ankete in vprašalnike, povratne informacije, registracije, aplikacije in drugo.

predloge-tipke

Ko izberete predlogo, je vnaprej napisana vprašanja. Če jih želite spremeniti, preprosto kliknite besedilo in začnite pisati. Izbira vprašanj za obrazec je dovolj enostavna, vendar prilagoditev obrazca za oblikovanje ali dodajanje novega vprašanja lahko postane malce bolj zmedeno za začetnike.

typeforms vs vs wpforms-enostavnost uporabe

Kar zadeva ustvarjanje obrazca za stik za vaše spletno mesto, tega ni preprosto. Nimajo predloge, zato morate začeti od začetka. Poleg tega v svoj obrazec ne morete samo dodati polja, najprej morate napisati vprašanje.

Za dodajanje spletnega obrazca na spletno mesto morate kopirati in prilepiti kodo, ki jo TypeForm ponuja, v HTML vaše strani, kjer želite, da se prikaže, kar je lahko za začetnike tudi težka naloga.

WPForms

Po drugi strani bodo našli začetniki WPForms biti zelo uporabniku prijazen. Z WPForms lahko v nekaj minutah preprosto sestavite preproste obrazce za stike ali celo zapletene pogovore ali obrazce.

Prvič, WPForms ponuja vnaprej izdelane predloge za različne potrebe, vključno s preprostim kontaktnim obrazcem, zahtevo za ponudbo, obrazec za obračun / naročanje, obrazec za donacijo, obrazec za predloge, obrazec za rezervacijo sestanka in drugo. Vsaka predloga vsebuje vsa polja, ki jih potrebujete za začetek.

wpforms-predloge

Prilagoditev obrazcev je preprost z orodjem za izdelavo povleci in spusti WPForma. Če ne želite polja, ga izbrišite z enim klikom gumba. Nova polja lahko preprosto dodate tako, da jih povlečete z leve na desno stran. Polja obrazca lahko tudi preuredite s funkcijo povleci in spusti.

wpforms-survey-editor

Če želite kateri koli obrazec spremeniti v pogovore z novo funkcijo pogovora WPForm, lahko to omogočite tudi z enim klikom gumba.

wpforms-enable-pogovorne oblike

Poleg tega je dodajanje obrazca na vaše spletno mesto WordPress zelo enostavno z WPForms – ni treba dotikati nobene kode. S samo 2 kliki lahko svoj obrazec dodate na katero koli stran vašega spletnega mesta ali v katero koli objavo na vašem spletnem mestu. WPForms ponuja tudi pripomoček, ki vam omogoča prikaz obrazca v stranski vrstici, nogi ali na drugih področjih spletnih mest.

Zmagovalec: WPForms

Cene: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

TypeForm ponuja 3 različne načrte cen: Free, Pro in Pro +. Z vsemi načrti lahko ustvarite neomejene obrazce. Toda s prostim načrtom lahko dobite le 100 odgovorov na mesec in v vsak obrazec lahko dodate le 10 vprašanj.

typeform-price-wpforms-vs-typeform

Če želite zbrati neomejene odgovore in dodati neomejena polja, morate nadgraditi na načrt Pro, ki znaša 30 USD na mesec. Do njihovih naprednih polj in funkcij, kot so logični skok, nalaganje datotek in plačilo, lahko dostopate samo, ko se prijavite v načrt Pro – niso na voljo z brezplačnim načrtom.

Če želite odstraniti blagovno znamko TypeForm, morate izbrati najdražji načrt, Pro +, ki stane 59 dolarjev na mesec.

WPForms

WPForms ponuja 4 različne načrte cen: Basic, Plus, Pro in Elite. Njihovi načrti se gibljejo od 39,50 dolarja na leto do 299,50 dolarja na leto. Njihova cena je odlična za lastnike spletnih strani, ki se šele začenjajo in želijo dostop do zmogljivih funkcij, medtem ko še vedno ostajajo na proračunu.

cene za wpforms

Poleg tega, tudi z najmanj dragim načrtom, še vedno dobite možnost ustvarjanja in prejemanja neomejenih obrazcev, pametne pogojne logike, naprednih polj in še več. WPForms je cenovno ugodna rešitev tudi v primerjavi z Ninja Forms.

Če želite dobiti dostop do robustnih funkcij, kot sta integracija plačil in pogovorni obrazci, boste morali izbrati najbolj priljubljen načrt Pro za 199,50 USD na leto..

Zmagovalec: WPForms

Podpora: WPForms vs. TypeForm

TypeForm

TypeForm ponuja raznoliko podporo za svoje uporabnike. Ponujajo pakiran center za pomoč z dokumentacijo, ki vam pomaga pri ustvarjanju obrazca, integraciji, skupni rabi in vdelavi obrazca, upravljanju računa in še več.

tipska podpora

TypeForm ima tudi koristen blog, poln nasvetov in trikov. Prav tako se lahko obrnete na njihovo skupino za podporo, vendar nudijo podporo le v delovnem času od ponedeljka do petka in nudijo omejeno podporo med večermi in vikendi. Če naletite na težave, morda ne boste dobili najhitrejšega odziva.

WPForms

WPForms svojim uporabnikom ponuja številne načine za dostop do podpore. Torej, ne glede na vaše želje, da najdete rešitve za svoje težave, WPForms te je zajel. Do sistema podpornih vozovnic lahko dostopate neposredno iz svojega računa in običajno se na zahteve za podporo odzovejo v 24 urah ob delavnikih.

podpora za wpforms

Imajo tudi razdelek Dokumentacija, ki vam ponuja vadnice v kategorijah, kot so Uvod, Funkcionalnost, Styling, Addons, Upravljanje računa in drugo.

WPForms ima tudi super, pogosto posodobljen blog, ki je poln vaj, nasvetov in nasvetov, ki pogosto vključujejo posnetke zaslona po korakih in video navodila.

Zmagovalec: WPForms

Zaključek: WPForms vs. TypeForm: kateri oblikovalec obrazcev je najboljši?

Če iščete vtičnik, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje različnih obrazcev za vaše spletno mesto, kot so kontaktni obrazci, obrazci za registracijo in ankete, je WPForms najboljša možnost.

Z WPForms dobite dostop do močnih funkcij in polj spletnega obrazca, ki bodo vašim obrazcem dodale dodatno moč, ki jo vaše podjetje potrebuje – ne da bi vam bilo treba zapraviti bogastvo. Poleg tega je zelo uporabniku prijazen, tudi za začetnike.

Začnite z WPForms danes!

Če želite ustvariti oblikovalsko usmerjen obrazec za svoje spletno mesto ali ga deliti na družbenih medijih, TypeForm je odlična možnost. Če pa želite rešitev za oblikovanje obrazcev za vaše spletno mesto ali podjetje z vsemi robustnimi funkcijami, ki jih potrebujete, se boste morali odločiti za njihov najboljši načrt. Preden se obvezujete, da določite, katere funkcije potrebujete in kakšen je proračun, se prepričajte.

Upamo, da ste v tem članku uživali in da ste odkrili, katera možnost za ustvarjanje obrazcev je najboljša za vas v bitki WPForms proti TypeForm. Če vam je bila ta objava všeč, si oglejte naše članke o WPForms vs SurveyMonkey in WPForms vs FormStack.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map