Bloom Alternativa: OptinMonster vs. Bloom (v primerjavi)

OptinMonster vs. Bloom


Želite iz prometa na spletnem mestu ustvariti več potencialnih strank, konverzij in prodaje? Če je tako, potem OptinMonster in Bloom sta 2 najbolj priljubljenih orodij za generiranje svinca, ki jih lahko uporabite. Če pa se sprašujete, koga izbrati, vam bomo pomagali pravilno izbrati.

V tem članku bomo primerjali OptinMonster in Bloom in vam pokazali pomembne razlike med njimi, tako da se boste lahko odločili, katero orodje boste uporabili na svojem spletnem mestu za ustvarjanje svinca.

2 vtičnika bomo primerjali na podlagi naslednjih 6 točk:

 1. Splošni pregled
 2. Vrste in predloge oglaševalske akcije
 3. Ciljanje in sprožilci
 4. Ustvarjanje in prilagajanje oglaševalske akcije – enostavnost uporabe
 5. Cene – vrednost za denar
 6. Dokumentacija in podpora

1. OptinMonster vs. Bloom – splošni pregled

Kaj je OptinMonster?

optinmonster-najboljša programska oprema generacije svinca

OptinMonster je najboljša, najbolj priljubljena programska oprema za proizvodnjo in pretvorbo svinca, ki je na voljo na trgu. Na voljo je z zmogljivimi funkcijami, ki pomagajo založnikom, spletnim mestom za e-trgovino in agencijam razviti sezname e-poštnih sporočil, izboljšati ogled strani, zmanjšati opustitev vozičkov in povečati prodajo. Danes ga uporablja več kot 700.000 spletnih strani na spletu.

OptinMonster je programska oprema kot storitev (SaaS), ki jo lahko uporabljate na skoraj vseh platformah spletnega mesta, vključno s platformami CMS, kot so WordPress, Drupal in Magento; platforme e-trgovine, kot so Shopify in WooCommerce; graditelji spletnih mest, kot sta Squarespace in Weebly; in platforme za bloganje, kot sta Blogger in Wix.

Na svoje spletno mesto lahko enostavno namestite OptinMonster tako, da na strani svojega spletnega mesta dodate kodo JavaScript po meri. V WordPressu je še lažje z brezplačnim vtičnikom za WordPress API.

OptinMonster ima vgrajeno integracijo za vse večje storitve e-poštnega trženja, kot so Constant Contact, Drip, MailChimp in druge alternative. Obstaja več kot 30 e-poštnih marketinških storitev, ki jih lahko povežete s svojimi OptinMonster kampanjami, da povečate svoje trženje.

Kaj je Bloom?

bloom-wordpress-email-optin-plugin

Bloom je eden najmočnejših e-poštnih vtičnikov optin in svinec generacije za WordPress. Ustvarilo ga je eno vodilnih tematskih podjetij WordPress, Elegantne teme; podjetje, ki stoji za priljubljeno temo Divi in ​​njen vtičnik za napajanje Divi Builder. Teme in vtičnike elegantnih tem, vključno z Bloomom, uporablja več kot 500.000 spletnih mest WordPress na spletu.

Bloom prinaša na mizo neverjetne funkcije, vključno z zelo učinkovitimi vrstami optin, elegantnimi predlogami, ciljno usmerjenostjo in sprožilci, s katerimi lahko pridobite več naročnikov. S pomočjo tega vtičnika lahko preprosto ustvarite čudovite obrazce optin in jih prikažete na različnih lokacijah na svojem spletnem mestu ali osebnem blogu, da povečate svoj seznam e-poštnih sporočil. Vključuje 16 najboljših storitev e-poštnega trženja.

Za razliko od OptinMonster je Bloom izključno rešitev WordPress. To je vtičnik, ki ga boste morali namestiti na svojem mestu WordPress in vire vtičnika namestiti na svojem strežniku. Ker ima OptinMonster osrednje gostovanje in vire povezujete le s svojim spletnim mestom; kar pomeni, da na vaš strežnik dodajo manj časa za nalaganje.

2. Vrste in predloge oglaševalske akcije

Bloom vam omogoča ustvarjanje 6 primarnih vrst optin:

 1. Pop up Optin
 2. Leti v optin
 3. Inline optin
 4. Spodaj vsebina
 5. Področje gradnika optin
 6. Zaklenjeno vsebino optin

Ko kliknete Nov Optin za začetek boste videli novo stran s temi 6 vrstami možnosti. Za nadaljevanje morate izbrati enega.

cveti-optin-oblike

Nato lahko izberete predlogo za vaš optin obrazec. V Bloomu je na voljo več kot 100 elegantnih vnaprej izdelanih predlog.

predloge za cvetenje-opt-in-form-form

Izberete lahko eno od predlog, jo prilagodite in na svoje spletno mesto dodate novo e-pošto. Bloom je odličen vtičnik za ustvarjanje obrazcev optin za e-pošto.

OptinMonster vam omogoča, da naredite več kot samo ustvarjanje obrazcev optin ali prijavnic po e-pošti. In zato OptinMonster uporablja Akcije namesto optinov. Poleg tega, da ustvarjajo več potencialnih strank, kampanje pomagajo povečati angažiranost in prodajo neposredno na vašem spletnem mestu. Na primer, lahko ustvarite oglaševalske akcije z odštevalne ure ki ustvarjajo nujnost in povečujejo prodajo.

Z OptinMonster lahko ustvarite 5 glavnih vrst oglaševalskih akcij:

 1. Popup
 2. Celozaslonski način
 3. Drsni vnos
 4. Plavajoči bar
 5. V vrsti

vrste optinmonster-kampanje

OptinMonster vam omogoča ustvarjanje vseh istih vrst optinov, ki jih lahko ustvari Bloom, poleg tega pa doda še dve dodatni kampanji: celozaslonske kampanje in kampanje s plavajočo vrstico. Obe kampanji sta zelo učinkoviti, da bi pritegnili več pozornosti uporabnikov.

Na primer, celovita platna za dobrodošlico vam omogoča, da pritegnete pozornost svojih obiskovalcev v trenutku, ko pristanejo na vašem spletnem mestu. Preklapljanje na celotnem zaslonu pomaga predstaviti ciljno ponudbo za karkoli na način, ki ne bo motil. Podobno a plavajoči bar je zelo učinkovita kampanja, ki vam omogoča, da pritegnete pozornost uporabnikov, ne da bi jih motili, saj ostane na vrhu ali dnu strani lepljiva.

Ko v 1. koraku izberete vrsto oglaševalske akcije, lahko v 2. koraku izberete predlogo. OptinMonster vsebuje ločeno zbirko predlog za vsako vrsto oglaševalske akcije.

predloga-optinmonster-kampanje

OptinMonster olajša predloge za posamezne akcije. Za vsako oglaševalsko akcijo je na voljo po meri predloge, vsaka izdelana za določen namen. Predloge pa kažejo veliko raznolikost in edinstvenost drug drugega.

Zmagovalec: OptinMonster. Zaradi svoje sposobnosti oblikovanja optin obrazcev in kampanj za več konverzij. Dodatne vrste oglaševalskih akcij, Pozdravni zemljevid s celozaslonskim zaslonom in Plavajoča vrstica prav tako dokazujejo, da je OptinMonster zmagovalec. Kar zadeva predloge, Bloomova velika zbirka predlog ponuja uporabnikom veliko možnosti oblikovanja; vendar pa njihovo ohranjanje v nerazvrščenem svežnju uporabnikom težko izbere enega z lahkoto.

3. Ciljanje in sprožilci

Funkcije in sprožilci ciljanja so zelo pomembni za optin kampanje. Zdaj si oglejmo OptinMonster vs. Bloom na podlagi njihovih funkcij za ciljanje in sprožilce.

Bloom ima močne nastavitve zaslona, ​​s katerimi lahko konfigurirate, kje in kdaj se prikaže vaša možnost.

nastavitve za cvetenje-prikaz

Omogoča uporabo 6 vrst sprožilcev za avtomatske popup in opt-in optins:

 1. Časovna zamuda – optin sproži po določenem času uporabnika na vašem spletnem mestu
 2. Dno objave – optin se prikaže, ko uporabnik doseže dno objave
 3. Po pomikanju – prikaže optin, ko uporabnik pomakne določen odstotek poti po vaši strani
 4. Po komentarju – pokaže optin, ko uporabnik komentira objavo / stran
 5. Po nakupu – optin se pojavi takoj, ko uporabnik zaključi postopek odjave
 6. Po nedejavnosti – prikaže pojavno okno ali letenje v optin, če zazna, da je uporabnik na strani dolgo časa neaktiven

Z Bloomom lahko izberete določene lokacije, ki bodo prikazovale vaše optins.

cvetenje-ciljanje

Nato lahko ciljanje optinov natančneje določite tudi tako, da določite določene strani in objave, da ne bodo prikazali obrazcev optin.

možnosti za cvetenje-prikaz, specifične za post

OptinMonster ima veliko močnejša pravila prikaza, kot jih ponuja Bloom. Dodate lahko vse sprožilce, ki jih Bloom omogoča, in še veliko več.

optinmonster-display-rules

Z OptinMonster lahko dejansko nastavite napredna pravila ciljanja. Tukaj je le nekaj teh:

 • Ciljanje na lokacijo – Na podlagi lokacij uporabnikov lahko prikažete ustrezne oglaševalske akcije. Odličen je za prodajalne na drobno in za lokacijske ponudbe.
 • Ponovno ciljanje na spletnem mestu – Omogoča vam, da ciljate na večkratne obiskovalce z novimi akcijami na podlagi njihovih prejšnjih interakcij na vašem spletnem mestu.
 • Ciljanje na napravi – Omogoča ustvarjanje oglaševalskih akcij za telefone, tablice in namizne računalnike. To povečuje uporabniško izkušnjo in sodelovanje na spletnem mestu.
 • Zaznavanje AdBlock-a – Obiskovalcem lahko prikažete posebne oglaševalske akcije s programsko opremo AdBlock.
 • Te napredne funkcije ciljanja so na voljo izključno na OptinMonster. Podobno ima močne sprožilce.

  Eden najmočnejših sprožilcev OptinMonster je Izhod iz naklepne tehnologije, kar je njegova značilnost podpisa. Ta pametna tehnologija pomaga pretvoriti opuščene obiskovalce v naročnike in stranke.

  Izhod iz tehnologije Intent v OptinMonster

  Tehnologija Exit Intent zazna vedenje uporabnikov in jih pozvani s ciljano oglaševalsko akcijo v tistem trenutku, ko bodo izšli iz vaše strani. Odličen je za znižanje stopnje opustitve nakupovalne košarice in za različne oglaševalske akcije z vsebinami.

  Zmagovalec: OptinMonster. Za svoje napredne možnosti ciljanja in sprožilce, kot so preusmerjanje na spletnem mestu, ciljanje na geografske lokacije, tehnologija izhoda z nameni itd..

  4. Ustvarjanje in prilagajanje oglaševalske akcije – enostavnost uporabe

  Pri Bloomu in OptinMonsterju se ustvarjanje oglaševalskih akcij začne z izbiro vrste oglaševalske akcije in predloge. Ko izberete predlogo, lahko predlogo prilagodite, nastavite sprožilce in objavite.

  Z Bloomom lahko konfigurirate vsebino, obliko, obliko in vse, kar želite spremeniti, v obliki optin obrazca. Na voljo je več možnosti oblikovanja za obrazce, orientacije slike, optimalne obrobe in robove ter neomejene barve.

  možnosti cvetenja-oblikovanja

  Vendar je njegov optin urejevalnik vmesnik videti staromodno v dobi ustvarjalcev vizualnih strani. Boste morali klikniti Predogled gumb za ogled morebitnih sprememb.

  V nasprotju, OptinMonster ponuja pravi vizualni urejevalnik za urejanje oglaševalskih akcij. Ko izberete predlogo, boste videli urejevalnik oglaševalskih akcij in videli boste spremembe, ki jih vnašate med urejanjem. Ni vam treba klikati nobenih gumbov za predogled.

  Urejanje elementov oglaševalske akcije je zelo enostavno, saj lahko neposredno kliknete kateri koli del oglaševalske akcije, ki ga želite spremeniti, in začnete urejati z orodji, ki se pojavijo na levem zaslonu.

  Zmagovalec: OptinMonster. Za preprost in uporabniku prijazen vmesnik za urejanje vizualnih elementov.

  5. Cene – vrednost za denar

  Tako Bloom kot OptinMonster sta plačani rešitvi, vendar boste morda želeli vedeti, katera ponuja vašo najboljšo vrednost. Torej, tukaj je primerjava cen med nami na trgu Bloom in OptinMonster.

  Bloom ima 2 načrta cen: Letni dostop in Doživljenjski dostop.

  Cene elegantnih tem

  Letni dostop stane 89 dolarjev na leto, medtem ko življenjski dostop stane 249 dolarjev. Oba načrta vam omogočata dostop do vseh tem in vtičnikov, ki jih je objavila Elegantna tema, in jih lahko uporabljate na neomejenih spletnih mestih.

  OptinMonster ima 4 glavne načrte cen: Basic, Plus, Pro in Growth.

  cene optinmonster

  Načrti za določanje cen OptinMonster temeljijo na številu spletnih mest, številu oglaševalskih akcij, ciljanju in sprožilcih oglaševalskih akcij, funkcijah poročanja in še več.

  The Osnovni načrt vključuje ključna orodja, da pridobite več naročnikov iz vašega obstoječega prometa na spletnem mestu. S tem načrtom lahko na 1 spletnem mestu uporabite OptinMonster in ustvarite do 3 akcije. Ko letno zaračuna, stane 9 dolarjev na mesec.

  The Plus načrt vam omogoča 3 licence za spletne strani in neomejene akcije. S tem načrtom lahko uporabite močno ciljanje in sprožilce, kot so MonsterLinks, Exit Intent Technology itd. Ko letno zaračunavate, stane 19 USD na mesec.

  Najbolj priljubljen je OptinMonster načrt Pro. Ta načrt vam omogoča dodajanje oglaševalskih akcij na 5 spletnih mestih. Lahko odstranite Poganja jo OptinMonster trženje s tem načrtom. Vključuje najmočnejše funkcije OptinMonster. Ko letno zaračuna, stane 29 dolarjev na mesec.

  Rast je najdražji načrt in stane 49 USD na mesec, če se letno zaračuna. S tem načrtom lahko uporabljate OptinMonster na 10 spletnih mestih in dobili boste premium podporo.

  Načrti cen za Bloom in OptinMonster se zdijo neprimerljivi, saj temeljijo na tako različnih dejavnikih. Zdi se, da je vtičnik Bloom s katerim koli načrtom dober posel, saj je priložen vsem temam in vtičnikom. Če jih želite uporabiti, je to pravičen načrt; vendar boste pogrešali napredne funkcije, ki jih ponuja OptinMonster.

  Načrti za cene OptinMonster se zdijo precej visoki; vendar zaradi močnih lastnosti dobro zasluži denar. Če izberete Bloom, ne morete uporabiti visoko učinkovite tehnologije za izhod, nameščanje na lokacijo, ponovnega ciljanja na spletnem mestu.

  Zmagovalec: Kravata.

  6. Dokumentacija in podpora

  Elegantne teme imajo bogat dokumentacijski priročnik za uporabnike Blooma. Na voljo so trije začetni članki in več člankov o ustvarjanju optinov z uporabo Blooma. Te vadnice so preproste in izčrpne.

  Če potrebujete dodatno podporo, se lahko obrnete na njihovo skupino za podporo prek klepeta ali e-pošte. Prav tako boste imeli dostop do foruma za podporo Elegantnih tem, kjer lahko objavljate svoja vprašanja.

  OptinMonster vsebuje še večjo zbirko dokumentacije z več kot 200 članki. Ti članki vam pomagajo, da z OptinMonsterjem brez težav sodelujete.

  Če potrebujete tehnično podporo, se lahko prijavite v svoje člansko območje OptinMonster in pošljete ekipi za podporo. Na poizvedbe odgovorimo v 24 urah. Člani OptinMonster lahko dobijo podporo tudi prek klepetanja v živo.

  Zmagovalec: Kravata.

  Zaključek

  OptinMonster je brez dvoma najboljša programska oprema za optimizacijo generacij in pretvorb. Njegove napredne vrste oglaševalskih akcij, možnosti ciljanja in sprožilci so orodje za generiranje potencialnih potencialnih strank za WordPress in druge platforme spletnih strani veliko boljše.

  Sorodno:Najboljši vtičniki Popup za vreteno WordPress Wheel za povečanje konverzij

  Bloom je tudi močno orodje za ustvarjanje svinca, ki ga lahko uporabljate izključno za WordPress. Odličen je za ustvarjanje obrazcev za optimiranje po e-pošti. Če pa želite še več funkcij, kot so zmanjšanje zapuščanja vozičkov, ciljanje na lokacijo itd., Boste morali izbrati alternativo Bloom: OptinMonster.

  Od tod tudi, OptinMonster je odlična izbira za založnike, spletna mesta za e-trgovino in podjetja, ki želijo razširiti svoje e-poštne sezname in povečati število konverzij in prodaje. Vendar lahko razmislite o Bloomu poleg CRM-jeve programske opreme, če potrebujete samo osnovno orodje za generiranje svinca ali če ste že pozorni na druge vtičnike ali teme iz Elegantnih tem, zaradi katerih bi njihova ponudba cenovnih cen postala vredna vas.

  Ne zamudite tega članka o OptinMonster proti Sumu.

  Upamo, da vam je ta članek pomagal, da se odločite med OptinMonster ali Bloom za vaše spletno mesto. Morda boste želeli prebrati tudi primerjavo med nami med Shopify in WooCommerce.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map