Dajte mirujoče domene za uporabo z WordPressom

Za tiste od vas, ki imajo domene, ki imajo veliko neuporabljenih imen domen, ki zaslužijo nominalni prihodek pri staromodnih storitvah parkiranja domen ali preprosto zbirajo prah in ne delajo ničesar, preberite dalje. Razvite domene bodo skoraj vedno boljše od pristankov z enim klikom na parkiriščih. Eden najlažjih načinov za hiter razvoj domene je postavitev spletnega dnevnika WordPress. V tej vadnici bom prešel:


 • Kje lahko gostite svoje spletne dnevnike za WordPress
 • Kako namestiti WordPress in ga konfigurirati s SEO v mislih
 • Brezplačen WordPress vtičnik, s katerim lahko nastavite samodejni blog
 • Kako uporabljati vire RSS za ustvarjanje ustrezne vsebine
 • Kako zaslužiti svojo spletno stran z Adsense in drugimi prihodki

Zdaj je čas, da odložite te ustaljene parkirane strani in začnete razvijati svoje neuporabljene domene na dinamična in vsebinsko bogata spletna mesta.

Pred nadaljevanjem le majhna opomba. To ni navodilo za pripravo vsebine / zapisovanje zamaški. Preprosto prenašam veliko učinkovitejši način zaslužka za neizkoriščene domene ali morda razširim vaš trenutni blog z redno posodobljenimi novicami iz ustreznih virov. Legalno združevanje virov RSS je popolnoma legitimen način dodajanja vsebine v svoj WordPress blog.

Kje lahko gostite svoje spletne dnevnike za WordPress

Tam je milijon spletnih gostiteljev, nekateri so dobri, nekateri niso tako dobri, nekaterim se je treba povsem izogniti. En gostitelj, ki bi ga osebno priporočil za gostovanje v WordPressu, je HostGator. Njihove cene so poceni, njihovi strežniki so zanesljivi, njihova podpora pa je na voljo 24 ur na dan – 7 dni v tednu. Najpomembneje je, da je njihovo gostovanje zelo WordPressu prijazno in vam bo omogočilo gostovanje neomejenih domenskih imen v skupnem računu.

Banner HostGator

Seveda, če že poznate dobrega spletnega gostitelja, ki ustreza zahteve, lahko jih uporabljate tudi vi. Gostitelj s cPanel s Fantastico vsekakor bi bil raje.

Kako namestiti WordPress s SEO v mislih

O teh temah sem že pisal v prejšnjih vajah. Prvi korak (očitno) je, da pridobite svoje Gostovanje WordPressa ustanovi in namestite WordPress. Večina ljudi bi se raje odločila za avtomatizirano in bolj priročno rešitev z namestitvijo preko Fantastico. Drugi pa morda želijo ročno namestite WordPress.

Ko uspešno namestite WordPress, sledite korakom do optimizirajte WordPress za iskalnike Lepo bi bilo. Vsaj, kar bi lahko postavili precej permalinks da bo vaš URL iskalnik bolj prijazen.

Po tem, ko boste naredili vse zgoraj navedeno, boste verjetno želeli najti lepo videti WordPress temo, ki ustreza temi vaše domene. Nekaj ​​dobrih mest za iskanje tem WordPress je na seznamu viri stran. Izbor brezplačnih tem WordPress tukaj v Theme Lab tudi ni preveč pretlačen.

Vtičnik FeedWordPress

Videla sem nekaj plačljivih vtičnikov WordPress, ki trdijo, da delajo popolnoma isto stvar kot FeedWordPress, kar je popolnoma brezplačno in verjetno deluje prav tako dobro. Prenesete ga lahko na WordPress.org. Sklic na prejšnjo vadnico o namestitev vtičnikov WordPress če niste prepričani, kako vtičnik vstaviti in aktivirati.

Kako uporabljati FeedWordPress

Po aktiviranju vtičnika bi na vaši upravni plošči WordPress moral videti nov meni Syndication. Tu lahko dodate / uredite / izbrišete podatke vira, ročno posodobite vire ali naredite začetne konfiguracije za privzete nastavitve, ki jih želite uporabiti za svoje združene objave.

Sindificirani viri

Tukaj izberete, ali naj nove podatke v viru samodejno preverite, namesto kadar koli jih zahtevate – ali ročno. Glede na to, da gre v tem članku za avtomatizacijo spletnih mest, ga boste verjetno želeli nastaviti samodejno. Primerni časovni interval bi bil približno 10 minut.

Možnosti združevanja FeedWordPress

Možnosti združenih sporočil

Tukaj nastavite privzete kategorije, da dodelite tudi sindiciranim objavam. Pozneje lahko za določene vire nastavite različne kategorije. Glede na vaše želje boste morda ali ne želeli omogočiti komentiranja ali sledenja sporočilom objavljenih objav. Prepričati se boste morali, da trajne povezave kažejo na vaše spletno mesto in ne na izvirnik. Tako imate na svojem spletnem mestu več strani, ki jih je mogoče pregledati. Pozneje vam pokažem, kako se lahko povežete z izvirnim virom v svoji objavi.

Možnosti združenih sporočil FeedWordPress

Mesta za iskanje virov novic

Konfiguriranje namestitve WordPress za delo z avtomatskim bloganjem je le polovica bitke. Vedeti morate, kje najdete dobre vire, ki bodo ustrezni vaši temi. Tu je nekaj dobrih krajev za pridobivanje virov:

Previdna beseda: Preberite in razumejte pogoje uporabe, povezane s temi RSS viri. Nekateri ne dovoljujejo ponovne objave vsebine na blogih, kot je ta. Zaradi kršitve pogojev pri uporabi teh RSS virov na svojih spletnih mestih lahko pride do prenehajte in se ustavljajte opaziti, ali še huje.

Vnos virov v FeedWordPress

Upam, da vas moja previdna beseda ni prestrašila. Če upoštevate pogoje uporabe v vsakem viru, ne bi smeli skrbeti. V primeru bom uporabil Življenjski slog – Tech RSS vir iz Reutersa.

FeedWordPress - Dodajte novo sindicirano spletno mesto

Ko uspešno vnesete želeni URL vira, kliknite ikono Sindikati gumb.

Iskalec vira: Nov združeni vir

Če je na tem zaslonu vse v redu, uporabite vir. Na tem mestu je treba izbrani vir dodati kot mesto, ki prispeva. Pred posodabljanjem vira boste morda želeli predhodno preveriti posebne nastavitve vira. To bi vključevalo preverjanje, ali so objave, ki so združene iz vira, dodeljene ustrezni kategoriji, ne glede na to, ali želite omogočiti komentarje in / ali povratne informacije itd. Nadaljujte in pritisnite na Nadgradnja gumb, da začnete napolniti svojo bazo podatkov WordPress s elementi vira.

Posodobitev FeedWordPress je končana

Upajmo, da se prikaže uspešno sporočilo, kot je ta rek, xx ali približno toliko objav so posodobljeni. Če se prikaže kakšno sporočilo o napaki, ki pravi, da je bilo dodanih 0 objav, je verjetno, da je z izbranim virom nekaj narobe.

Končni koraki

Oglejmo si, kako izgleda naš primer blog.

FeedWordPress v akciji

Videti je precej dobro. Opazite, kako dejanski datumi zgodbe ostajajo v taki, ne tistega dne, ko jih objavite na svojem blogu. Opazite tudi novo povezavo Contributers, ki se bo vrnila na prvotno spletno mesto Reuters. Zdaj imamo 11 odrezkov novic, kje pa je povezava do prvotne zgodbe? To boste morali ročno dodati v datoteko predloge. Odprite svoj index.php in verjetno svoj single.php (odvisno od strukture teme) in vnesite naslednjo kodo za the_content ().

“naslov =”“> Preberi preostanek zgodbe…

Povezava s povezavo FeedWordPress

Enako storite v single.php (če ga imate) in shranite. Poglejmo primer bloga zdaj.

Čestitke! Lahko naredite samodejne bloge

Kot lahko vidite, je zdaj povezava nazaj do prvotne zgodbe. Večina RSS novic potrebuje povezavo nazaj do celotne zgodbe, skupaj z nekaterim pripisovanjem, zato je to zelo pomembno. Ko bo vse nemoteno delovalo, boste verjetno želeli prikazujejo oglase na spletnem mestu tudi.

To je približno to. Če vam je bila ta vadnica všeč, lahko komentirate in delite. In ne pozabite – pametno uporabljajte RSS vire, preberite pogoje in ne strgajte vsebine. Hvala za branje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map