[Izbiralec strokovnjakov] 18 najboljših vtičnikov WordPress za tržnike

najboljši prodajalci vtičnikov wordpress


Ali iščete najboljše WordPress vtičnike za tržnike? Ne glede na to, ali ste nov pri trženju ali že stari strokovnjak, ima pravi set vtičnikov vašo igro in povečuje vaše možnosti za uspeh. Od izdelave ciljnih strani morilcev do izpopolnjevanja vašega SEO, točno vemo, katera orodja potrebujete.

Zato bomo v tem članku delili 18 najboljših marketinških vtičnikov za WordPress. Pripravite s klikom prst, ker boste želeli VSE od tega!

1. OptinMonster

optinmonster

Če obiskovalci nemudoma zapustijo vaše ciljne strani in jih ne bo več videti, potem je OptinMonster vtičnik, ki ga potrebujete. Na našem seznamu najboljših vtičnikov WordPress za tržnike z dobrim razlogom je številka 1. Pripravite se, da se poslovite od poslovitve!

OptinMonster s svojo patentirano tehnologijo Exit-Intent® deli privlačen optin obrazec prav, saj bodo obiskovalci kliknili vaše spletno mesto in jih pretvorili v naročnike, kupce ali spremljevalce..

OptinMonster vam omogoča, da ustvarite osupljive optin obrazce, ki jih lahko preprosto povežete s svojo najljubšo storitev e-poštnega marketinga ali CRM programsko opremo, s čimer je absolutno najboljše orodje za ustvarjanje potencialnih strank na trgu. Ta vtičnik bo znižal stopnjo obiskov ene strani, povečal vašo uporabniško angažiranost in po strehi poslal e-poštne naročnine!

Začnite z OptinMonster danes!

2. WPForms

wpforms

Vsako spletno mesto potrebuje kontaktni obrazec, še posebej, če kaj tržite. Zakaj torej ne bi na trgu uporabili najboljši vtičnik za kontaktne obrazce?

WPForms vam omogoča enostavno ustvarjanje kontaktnih obrazcev s svojim intuitivnim ustvarjalcem povleci in spusti. Vaše stranke vas bodo lahko enostavno kontaktirale.

WPForms Plugin je prijazen mobilnim telefonom in popolnoma odziven na vseh napravah. Obrazce lahko vstavite v objave, strani in na vsa področja, ki so pripravljena na gradnike vašega spletnega mesta.

Poleg kontaktnih obrazcev lahko ustvarite obrazce za registracijo uporabnikov po meri, ankete, ankete in še veliko več!

Začnite z WPForms danes!

3. MonsterInsights

pošast

Vsak pametni tržnik pozna vrednost Google Analytics. Toda ali ste vedeli, da obstaja vtičnik, ki Google Analytics postavlja neposredno na nadzorno ploščo skrbnika WordPress? Ta vtičnik je MonsterInsights.

Z vtičnikom MonsterInsights lahko izkoristite vso moč Google Analytics takoj iz zaledja vašega spletnega mesta. Sledite lahko zavezanosti uporabnikov in ogledu poglobljenih poročil, ne da bi vam bilo treba zapustiti svoje spletno mesto.

Začnite z MonsterInsights danes!

4. Kmalu Pro Pro SeedProd

kmalu-za-po-semeproprod

Zakaj čakati na zajemanje potencialnih strank? Z Coming Soon Pro, ki ga ponuja SeedProd, lahko ustvarite pritegnjene pozornosti kmalu in strani za vzdrževanje, ki omogočajo zbiranje naročnikov, preden bo vaše spletno mesto sploh začelo živeti!

Ta vtičnik je “must have” in absolutno eden najboljših WordPress vtičnikov za trženje. Poleg naročninskih obrazcev vsebuje še odštevalnik, možnosti za skupno rabo v družabnih omrežjih, sledenje napotnic in še veliko več.

Na voljo je tudi z različnimi dodatki za izdelavo osupljivih ciljnih strani ali ustvarjanje večjezičnih strani.

Začnite s prihodom kmalu s strani SeedProd danes!

5. žejni pridruženi partnerji

žejni partnerji

Optimizirajte potencial zaslužka svojega spletnega mesta tako, da prikrijete povezave prek vtičnika ThirstyAffiliates. Kot nalašč za katero koli spletno mesto, deluje pa še posebej dobro, če imate blog.

ThirstyAffiliates ima vse, kar potrebujete za upravljanje in organiziranje velikega števila partnerskih povezav. Izberete lahko tudi povezavo določenih ključnih besed samodejno.

Prejeli boste statistična poročila in obvestila o 404 napakah. ThirstyAffiliates olajša načrtovanje vaše naslednje marketinške strategije.

Želite več informacij? Preberite naš pregled ThirstyAffiliates!

Začnite danes z ThirstyAffiliates!

6. Oživite stare objave

Oživi-Old-Posts

Če imate blog, je Revive Old Posts bistven vtičnik. Ne pustite, da se vaše starejše objave na spletnem dnevniku zapravijo. Še vedno imajo veliko trženjskega soka!

S funkcijo Revive Old Posts lahko starejše objave na spletnem mestu samodejno delite v svojih družabnih medijih in jih obdržite. Ko ga nastavite, bo ostalo delo namesto vas. To je popoln način, da ostanete dosledni in ustrezni v spletu.

Začnite z oživljanjem starih objav danes!

7. Plavajoči socialni odvetnik

Plavajoči socialni bar

Ne dovolite, da vas cena prevara. Ta 100-odstotni brezplačni vtičnik je vrhunske kakovosti in je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za skupno rabo na svetu.

Je lahka in optimizirana za hitrost. Poleg tega je začetnikom prijazen in neverjetno enostaven za nastavitev in uporabo.

Všeč nam je Floating Social Bar, ker ne ovira vaše vsebine. Lepi na vrh strani, ko se obiskovalci pomikajo navzdol, tako da je viden, ne da bi bili moteči.

Združuje se s Twitterjem, Facebookom, Google+, LinkedInom in Pinterestom.

Začnite danes s plavajočo družabno barko!

8. deljeni štetji

Delljeno šteje

Kot ena najboljših vtičnikov za socialne medije na trgu je Shared Counts tudi eden izmed naših izbir za najboljše WordPress marketinške vtičnike.

Je skladen z GDPR in vam omogoča, da v svoje objave in strani z lahkoto dodate gumbe za deljenje družbenih medijev. Izberete lahko, ali želite prikazati štetje delnic ali ne, ali celo prikazati štetje za nekatere obiskovalce, za druge pa ne. Je zelo prilagodljiv.

Poleg tega je SharedCounts, za razliko od drugih vtičnikov za družabne medije, optimizirana hitrost in ne bo upočasnila vašega spletnega mesta!

Začnite z deljenimi štetji danes!

9. Yoast SEO

yoast-seo

Optimizacija iskalnih motorjev (SEO) je za nekatere tržnike blagodejna in za druge temelj. Tudi tržniki, ki uživajo prednosti SEO-ja, tega ne uživajo vedno. In tisti, ki tega ne razumejo, ga običajno sovražijo.

K sreči je Yoast SEO tu, da vam prihrani dan! Tudi če vas ne mara dolgočasne narave SEO ali ne razumete, Yoast SEO postopek naredi brez težav in neverjetno preprost. To je vtičnik, ki ga vsak tržnik potrebuje na svojih spletnih mestih.

Yoast SEO je kot najboljši svetovni vtičnik na svetu poln neverjetnih funkcij, ki presegajo preproste oznake in meta opisna polja. Na začetku boste morali izbrati ključno besedo ostrenja, s čimer boste zagotovili optimizacijo celotne objave, ne le vaših metapodatkov. Sistem za razvrščanje omogoča enostavno razbrati, kdaj ste naredili vse pravilno.

Začnite z Yoast SEO danes!

10. Naslov Poskusi brez

naslovni poskusi brezplačni

Ste si kdaj želeli zagnati A / B Testove za svoje naslove? Zdaj lahko! Naslov Exper Experts Free je, kot že ime pove, popolnoma brez skladišča vtičnikov WordPress in omogoča eksperimentiranje z naslovi, da vidite, kaj je najbolj privlačno.

Uporabo je noro preprosto in vam bo na koncu zagotovil najboljši naslov člankov.

Začnite z brezplačnimi naslovi eksperimentov danes!

11. AdSanity

adanzivnost

Upravljajte samostojne oglaševalske pasice in omrežne oglase z AdSanity.

Vmesnik AdSanity je prijazen za začetnike in oglase boste lahko ustvarili v hipu!

Želite vedeti več? Preberite celoten pregled AdSanity!

Začnite z AdSanity danes!

12. Galerija Envira

Galerija Envira

Čudovite slike so del dobrega marketinga. Envira Gallery vam omogoča prikazovanje teh slik na privlačne nove načine.

Z vgrajenim sistemom za vlečenje in spuščanje, ki je enostaven za uporabo, vam Envira Gallery omogoča izbiro, urejanje in označevanje fotografij z nekaj kliki miške. Slike lahko tudi vodno žigosate, dodate videoposnetke in ustvarite gumbe za skupno rabo po meri.

Želite več informacij? Preberite celoten pregled galerije Envira!

Začnite z galerijo Envira danes!

13. Beaver Builder

bober-graditelj

Beaver Builder je eden najboljših vtičnikov za oblikovalce strani WordPress, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje ciljnih strani brez veščin kodiranja. Vmesnik povleci in spusti omogoča mešanje in ujemanje gradnikov, blokov z vsebino in drugih naprednih elementov.

Z več desetimi predlogi, ki jih lahko izbirate, boste pripravljeni na samo nekaj minut. Preprosto dodajte svojo vsebino in se pripravite na nekaj prodaje.

Želite vedeti več? Preberite si celoten pregled Beaver Builder-ja.

Začnite z Beaver Builderjem danes!

14. Agregator RSS RSS

wp-rss-agregator

Nastavite strani izdelkov z uvozom partnerskih virov ali ustvarite samodejne objave na spletnem dnevniku zahvaljujoč WP RSS Aggregator.

Ta eleganten mali vtičnik pakira udarec in naredi vsebino za Amazon iz Amazon Associates in drugih podružničnih omrežij na kratko. Definitivno eden najboljših marketinških vtičnikov za WordPress, ki so danes na voljo.

Začnite z WP RSS Aggregator danes!

15. reSmush.it

resmushit

Stisnite slike s programom reSmush.it, ne da bi pri tem ogrozili njihovo kakovost.

Ta vtičnik zagotavlja, da tudi najbolj utrujajoče slike ne bodo upočasnile hitrosti vašega spletnega mesta ali trajale predolgo časa za nalaganje.

Za še večje udobje lahko slikovne datoteke optimizirate v velikem obsegu. Lahko pa celo optimizirate slike, ki ste jih že uporabljali v starejših objavah in straneh!

Začnite z reSmush.it danes!

16. Uredi tok

uredi-tok

Če ste tržnik vsebine, ki vodi blog z več avtorji, je urejanje toka vtičnik, ki ga boste želeli.

Urejanje toka vam omogoča, da nastavite svoj spletni dnevnik tako, da dodate statuse objav po meri, pustite uredniške povratne informacije za svoje blogerje in upravljate enostaven uredniški koledar. Odličen vtičnik je, da poskrbite, da se boste držali na urniku in se redno posodabljali.

Začnite z urejanjem pretoka danes!

17. Polldaddy

Polldaddy

Automattic’s Polldaddy vam omogoča ustvarjanje zelo interaktivnih kvizov, s katerimi lahko sodelujete obiskovalci spletnega mesta.

V kvize lahko dodate slike ali celo vdelate videoposnetke iz YouTuba.

Kot tržnik boste dolžni ceniti njegova poglobljena poročila o sodelovanju obiskovalcev vašega spletnega mesta. Poleg tega lahko ta poročila izvozite v skoraj kateri koli željeni obliki, vključno s CSV, PDF, Google Dokumenti in XML.

Začnite danes s Polldaddyjem!

18. Naslov in naslednja povezava

naslov-in-brez naslednjih povezav

Vsi vemo, da so naslednje oznake odlične za zunanje povezave. Na žalost WordPress ne omogoča, da jih uporabljate.

Za to sta naslov in Nofollow za povezave! S tem vtičnikom lahko v pojavno okno vstavite WordPress hitro dodate naslove in naslednje možnosti. Kadarkoli v urejevalniku objav ali strani objavite hiperpovezavo, se bo prikazala možnost. S klikom miške dodajte svoje oznake!

Začnite z naslovom in naslednjim za povezave danes!

Upamo, da vam je ta članek pomagal odkriti najboljše vtičnike WordPress za tržnike.

Če ste uživali v tej objavi, vam bo morda všeč tudi naša primerjava najboljših storitev e-poštnega trženja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map