Kako ustvariti obrazec AMP v programu WordPress (korak za korakom)

kako ustvariti amp obrazec v WordPressu


Ali želite na svojem spletnem mestu WordPress ustvariti obrazec za stike, prilagojen AMP (Pospešeni mobilni strani)?

Tu je koristni vtičnik WPForms. WPForms je eden najbolj uporabniku prijaznih vtičnikov za ustvarjanje obrazcev, ki vam omogoča, da v nekaj hitrih in preprostih korakih ustvarite čudovite kontaktne obrazce, prilagojene AMP..

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko s pomočjo vtičnika WPForms ustvarite sijajen APM prijazen kontaktni obrazec na svojem spletnem mestu WordPress. Pred tem pa hitro razumemo pomen AMP.

Zakaj ustvarjati strani AMP in obrazce AMP

Glede na raziskavo, skoraj 60% iskalnih poizvedb v Googlu prihaja iz mobilnih naprav. S tem, ko je vaše spletno mesto prilagojeno AMP, lahko zagotovite, da se vaše spletno mesto hitreje nalaga na mobilnih napravah.

Google Accelerated Mobile Project je Googlova pobuda z odprto kodo, ki si je prizadevala za pospešitev izkušenj brskanja po mobilnih napravah v veliki meri na odprtem spletu. AMP postavlja izkušnjo brskanja po mobilnikih korak naprej. Osnovna ideja je dramatično povečati hitrost strani vašega spletnega mesta z uporabo dodatne lahke predloge, ki je optimizirana za hitrost.

Hitrejše nalaganje spletnih strani ponuja izboljšano uporabniško izkušnjo in spodbuja obiskovalce, da ostanejo dlje na vašem spletnem mestu. Tako lahko zmanjšate stopnjo obiskov ene strani in povečate verjetnost za izboljšanje uvrstitve.

Ker pa AMP uporablja ločeno predlogo za nalaganje strani, lahko vpliva na kontaktne obrazce, funkcije javascript in druge elemente.

Za prikaz obrazcev za stike na vaših straneh AMP lahko uporabite WPForms, najboljši vtičnik za WordPress.

Oglejmo si, kako uporabljati WPForms za ustvarjanje obrazcev za stike na svojih straneh AMP.

1. korak: Namestite vtičnik Google AMP

Preden se potopimo in ustvarimo obrazec, si poglejmo, kako ustvariti strani AMP na svojem spletnem mestu. The AMP plugin je uradni Google AMP vtičnik za WordPress.

Če želite najti ta vtičnik, v iskalnem polju poiščite AMP in se pomaknite do Vtičniki »Dodaj novo.

Zdaj kliknite na Namestiti zdaj gumb, ki mu sledi Aktivirajte gumb, da začne delovati.

AMP vtičnik, Google AMP

2. korak: Namestitev WPForms na WordPress

Nato na svoje spletno mesto namestimo vtičnik WPForms. Za to se preprosto prijavite na nadzorno ploščo WordPress in pojdite na Vtičniki »Dodaj novo. Zdaj v vrstico za iskanje v zgornjem desnem kotu zaslona vnesite WPForms.

Ko se vtičnik nahaja, kliknite na Namestiti zdaj in nato gumb Aktivirajte da bo vtičnik začel delovati.

WPForms Lite, AMP prijazen vtičnik za kontaktne obrazce

3. korak: Ustvarjanje prvega obrazca z WPForms

Če želite ustvariti svoj prvi obrazec s WPForms, pojdi na svoje Nadzorna plošča WordPress in se pomaknite do WPForms »Dodaj novo

Zdaj boste na zaslonu imeli naslednje okno.

amp kontaktni obrazec v wordpressu

Tukaj boste videli 4 različne možnosti. Glede na vaše potrebe lahko izberete predlogo, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam.

Zavoljo te vadnice izberite izbrani Enostaven kontaktni obrazec možnost. Zdaj boste preusmerjeni na ustvarjalca obrazcev za povleci in spusti, kjer lahko dodate ali odstranite polja v in vnaprej izdelano predlogo, ki ste jo ravnokar izbrali.

amp stran za izdelavo stikov

Vsa lepa polja so prikazana na levi strani. Izmišljena polja je mogoče uporabiti le, če svoj vtičnik nadgradite na premijsko različico. Vendar so dobra polja tudi standardna polja.

Če želite svojemu obrazcu dodati polje, ga preprosto povlecite z leve in ga spustite na razdelek obrazca na desni strani.

Če želite odstraniti polje iz obrazca, samo s kazalcem miške nad njim. Videli boste izbrisati ikono v zgornjem desnem kotu polja.

brisanje polja iz datotek wpforms

Samo kliknite to možnost in vaše polje bo izbrisano. S to metodo lahko iz obrazca odstranite katero koli polje, za katerega menite, da ni potrebno.

Izbirate lahko tudi tako, da spremenite možnosti polja. Spremenite lahko obliko polj, velikost pisav, skrijete ali prikažete oznake in podznamke in tako naprej.

Ko končate, kliknite na Shrani v zgornjem desnem kotu obrazca, da ne izgubite sprememb.

Zdaj, če pogledate na levo stran plošče, boste videli možnost, imenovano Nastavitve. Ko kliknete nanj, boste videli več možnosti. Za različico Lite boste lahko uporabljali samo prve tri možnosti.

Pod Splošno možnost, lahko spremenite ime obrazca, dodate opis, spremenite besedilo gumba za oddajo, spremenite besedilo gumba za oddajo in tako naprej. Omogoča vam tudi, da omogočite protipožarno satnico in možnost oddaje obrazca Ajax.

amp kontaktne obrazce splošne nastavitve

Zdaj pa pojdi na Obvestilo. Ta možnost vam bo omogočila več možnosti. Glavno polje v tem delu je Iz e-pošte polje. Tukaj lahko dodate e-poštni naslov svojega spletnega mesta ali blagovne znamke. Prav tako morate zagotoviti, da je bilo vaše spletno mesto konfigurirano za pooblaščenega ponudnika storitev za pošiljanje e-poštnih sporočil.

4. korak: prikaz vašega prvega obrazca

Če želite prikazati svoj prvi obrazec, pojdite na stran, kjer želite, da se vaš obrazec prikaže. Če želite ustvariti novo stran, kliknite Stran »Dodaj novo. Dodajte naslov na svojo stran.

Kliknite ikono +, da dodate blok v urejevalnik Gutenberg. Nato vtipkajte WPForms in ko se pojavi, kliknite nanjo.

vstavite kontaktni obrazec ojačevalnika

Nato boste morali izbrati pravi kontaktni obrazec, zato izberite obrazec.

amp stran za stike

Zdaj lahko kliknete na Objavi na desni strani nadzorne plošče WordPress objavite objavo. Vaša oblika WordPress AMP je zdaj v živo.

Uporabite lahko tudi Obrazec za prijavo na novice in Obrazec za predloge predloge, ki so vam na voljo na začetku postopka. Glede na vaše zahteve izberite predlogo, ki jo želite za vaše spletno mesto. The Prazen obrazec možnost omogoča oblikovanje obrazca iz nič. Če želite popolnoma nov obrazec, preizkusite to možnost

To je precej. Vaše spletno mesto mora zdaj imeti AMP prijazen kontaktni obrazec, ki ste ga želeli ustvariti.

Upamo, da vam je ta članek v pomoč. Če vam je bila ta objava všeč, boste morda želeli prebrati tudi naš vodnik po korakih o tem, kako ustvariti večstranski obrazec za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map