Kako ustvariti vrata dobrodošlice v programu WordPress (korak za korakom)

optinmonster, dobrodošla vrata, wp dobrodošla vrata, izdelava seznamov


Želite ustvariti vrata dobrodošlice na svojem spletnem mestu?

Tradicionalna vrata dobrodošlice preusmerijo uporabnike na novo stran, kar je slabo za SEO in uporabniško izkušnjo. Z OptinMonster lahko ustvarite brizgalni zaslon, znan tudi kot obrazec za celoten zaslon za optin, da lahko razvijete svoj seznam e-poštnih sporočil.

V tem članku vam bomo pokazali, kako lahko na svoje spletno mesto WordPress dodate vrata dobrodošlice.

Preprosto dodajanje dobrodošlicnih vrat na vaše spletno mesto

Dodajanje vrat dobrodošlice na vaše WordPress spletno mesto je hitro in enostavno OptinMonster.

optinmonster-logo

OptinMonster je najboljši vtičnik generacije, ki vam pomaga razviti seznam e-poštnih sporočil, povečati prodajo in povečati cilje konverzije. S to aplikacijo lahko ustvarite osupljive pojavne okne, ki so popolnoma optimizirane za naprave vseh velikosti.

Omogoča tudi dodajanje odštevalnika, vmesne obrazce, omarice z vsebino in še veliko več. Več o OptinMonsterju najdete tukaj.

Z uporabo OptinMonsterja je zelo enostavno ustvariti osupljive in močne dobrodošlice, ki se pretvorijo. Vse kar morate storiti je, da sledite tej vaji.

1. korak: Povezovanje vtičnika OptinMonster s svojo aplikacijo OptinMoster

Najprej, prijava za aplikacijo OptinMonster in nato namestite vtičnik OptinMonster na svojo nadzorno ploščo WordPress.

Ko aktivirate vtičnik, pojdite na svojo nadzorno ploščo WordPress in kliknite na OptinMonster na levi strani zaslona. Tu boste videli dve možnosti.

  1. Pridobite OptinMonster
  2. Povežite se z računom OptinMonster

Ob predpostavki, da ste že ustvarili račun z OptinMonster, se bomo odločili za drugo možnost. Če ga še niste ustvarili, pojdite na prvo. Ko izberete drugo možnost, boste imeli možnost Pooblastite OptinMonster.

dovoli optinmonster

Kliknite nanj. To vas bo preusmerilo v novo okno, kamor boste morali zadeti Povežite se z WordPressom možnost.

2. korak: izbira predloge na celotnem zaslonu

Ko so vse nastavitve opravljene, pojdite na OptionMonster »Akcije» Ustvari novo oglaševalsko akcijo.

ustvarite optinmonster kampanjo

Zdaj lahko izberete vrsto oglaševalske akcije, ki ji sledi predloga po vaši izbiri. Izberite Celozaslonski način možnost za vrsto oglaševalske akcije.

Vrsta in predloga oglaševalske akcije

Ko to storite, morate poimenovati oglaševalsko akcijo in izbrati spletno mesto, kjer ga želite prikazati.

pozdravite svoje uporabnike s pozdravnim sporočilom, dobrodošli uporabniki WordPressa, pozdravite svoje WordPress uporabnike

Kliknite na Začnite graditi Gumb za nadaljevanje zasnove.

3. korak: Oblikovanje dobrodošlice z OptinMonster

Usmerjeni boste do ustvarjalca povleci in spusti, kjer lahko začnete oblikovati svojo oglaševalsko akcijo. Na levi opravilni vrstici boste videli vse možnosti prilagajanja. Med urejanjem si lahko ogledate predogled zasnove v živo.

OptinMonster vam omogoča, da izberete, ali želite uporabnikom dovoliti, da zaprejo obrazec za optin. Dobro je dodati gumb za zapiranje, tako da bodo uporabniki imeli možnost, da ga preskočijo. Če ne omogočite gumba za zapiranje, lahko resno razjezite nekatere vaše uporabnike, ki se morda ne bodo nikoli več trudili vrniti na vaše spletno mesto.

Če želite omogočiti možnost gumba za zapiranje, pojdite na Oblikovanje na vrhu zaslona in nato kliknite na Optin nastavitve »Gumb za zapiranje. Omogoči možnost, ki pravi Prikažite gumb za zapiranje. Na zaslonu boste videli tudi številne druge možnosti, s katerimi lahko prilagodite svoj gumb.

Nato pojdite na Pravila prikaza zavihek, ki se prikaže tik ob Oblikovanje zavihek. Tu nastavite čas na nič, kot je prikazano na spodnjem posnetku. Tako bodo vrata dobrodošlice prikazana takoj, ko uporabnik pristane na vašem spletnem mestu.

Prav tako lahko prikažete, na kateri strani naj bodo prikazana vrata dobrodošlice.

Lahko greš tudi na Integracije povezati svoj optin obrazec z orodjem za trženje e-pošte, kot je stalni stik.

Ko so vse spremembe izvedene, pritisnite na Shrani gumb, da jih ne izgubite.

Nato pojdite na Objavi zavihek. Ko se razširi, ne pozabite spremeniti statusa za življenje.

Končno pojdite na nadzorno ploščo WordPress in kliknite na OptinMonster na levi strani zaslona. Zdaj pa pojdi na Akcije. Tam boste videli kampanjo, ki ste jo pravkar ustvarili. Če ne, samo pritisnite Osvežite oglaševalske akcije gumba in morali bi si ga ogledati.

Zdaj kliknite na uredite izhodne nastavitve povezava.

Prikaže se vam nov zaslon, na katerem boste imeli možnost z imenom Omogoči oglaševalsko akcijo na spletnem mestu. Izberite polje zraven.

Spodaj lahko tudi prilagodite, kdo lahko vidi vaša vrata dobrodošlice. Ko končate, pritisnite na Shrani gumb in dobro greš.

Vaša oglaševalska akcija bi morala biti zdaj objavljena. Obiščite svoje spletno mesto zdaj od spredaj naprej in tam boste videli vrata dobrodošlice. Tu je rezultat tega, kar smo ustvarili pravkar.

Upamo, da vam je ta članek pomagal ustvariti vrata dobrodošlice v WordPressu. Če želite vedeti več načinov povečanja seznama e-poštnih sporočil, hitro kliknite povezavo in preberite naš vodnik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map