Kontaktni obrazec 7 proti WPForms – kateri je najboljši? (PRIMERJEN)


Ali se poskušate odločiti med WPForms proti kontaktnim obrazcem 7 za vaše spletno mesto? No, začeli ste odlično. Kot dva najbolj priljubljena vtičnika za kontaktne obrazce vseh časov ste svoj izbor že zožili na najboljše od najboljših.

Toda kateri je popoln za VAŠE potrebe? V tem članku smo postavili WPForms vs Contact Form 7 v obroč za boj stoletja.

6 elementov, ki smo jih preizkusili, je bilo:

 1. Osnovno oblikovanje obrazca
 2. Lastnosti
 3. Napredno oblikovanje obrazca
 4. Integracija
 5. Podpora
 6. Cena

Ste pripravljeni ropotati? Potem je čas, da vidimo, kdo zmaga: WPForms vs Contact Form 7!

1. Osnovno oblikovanje obrazca

Kontaktni obrazec 7 je eden najstarejših vtičnikov za brezplačni stik za WordPress, ki že obstaja. Kljub temu, da ohranja svojo priljubljenost, starost ne ustreza modrosti. Z leti se ni veliko spremenilo, da bi ta vtičnik izboljšal uporabniku prijaznejše. V tem času se ni prikazal noben nov razvoj.

Če želite oblikovati kontaktni obrazec 7 ali dodati dodatna polja, boste morali dobro razumeti HTML.

Predogled v živo prav tako ni možen s kontaktnim obrazcem 7. Za predstavitev, kako bodo izgledali vaši obrazci, potrebujete dobro domišljijo.

Po drugi strani, WPForms je uporabil novejši in sodobnejši pristop k kontaktnim obrazcem, ki daje velik poudarek uporabnosti.

S svojim intuitivnim ustvarjalcem povleci in spusti boste za oblikovanje ali urejanje obrazcev potrebovali popolnoma nič znanje HTML.

WPForms ima tudi več vnaprej izdelanih predlog, zato vam obrazcev ne bo treba izdelovati iz nič. (Čeprav to absolutno lahko, če želite).

Poleg tega urejevalnik obrazcev vključuje predogled v živo, zato vam ne bo treba uporabljati svoje domišljije, da bi si lahko predstavljali, kako bo videti, ko bo končan. Lahko ga kadar koli preverite in celo preizkusite obrazce, preden jih objavite.

WPForms ponuja tudi več dodatnih polj obrazca, ki jih Kontaktni obrazec 7 ne:

 • Prelomi strani
 • Sporazum GDPR
 • Likertova lestvica
 • Kvačice
 • Ocene
 • Nalaganje datotek

Plačila so tudi lahka, s polji obrazcev, kot so enojni in več postavk, kreditna kartica in spustni predmeti. Zaslužiti denar na spletu še nikoli ni bilo tako enostavno.

Zmagovalec: WPForms. Ta vtičnik je zelo primeren za začetnike, vendar ima vse, kar bi si lahko napredni uporabniki kdaj sanjali. Z zahtevanimi znanji kodiranja ZERO ne postane preprostejše.

2. Značilnosti

Kontaktni obrazec 7 ima omejeno število funkcij. Na voljo so besedila, številka, datum, spustni meniji, potrditvena polja, izbirni gumbi, reCAPTCHA in nalaganje datotek; ampak to je to.

Če želite razširiti funkcije kontaktnega obrazca 7, boste morali namestiti dodatne vtičnike, ki jih skupina za kontaktni obrazec 7 ni uradno podprla. Tvegano, v najboljšem primeru.

Za primerjavo, WPForms izpušča kontaktni obrazec 7 iz vode s svojimi lastnostmi. To je veliko več kot le preprost kontaktni obrazec.

WPForms Lite (brezplačna različica) je po značilnostih podobna Kontaktnemu obrazcu 7; vendar, WPForms Pro prihaja v paketu z množico uradno podprtih dodatkov in funkcij:

 • Boljša zaščita pred neželeno pošto
 • Integracija e-poštnih seznamov MailChimp, AWeber, Drip, Monitor kampanje, GetResponse in Constant Contact
 • Pametna pogojna logika
 • Upravljanje vnosa z nadzorne plošče WordPress
 • Trenutna obvestila in potrditve ob predložitvi obrazca
 • Sposobnosti ankete in ustvarjanja anket
 • Delno varčevanje z obrazcem
 • Izdelava obrazcev iz več delov
 • Predložitev obrazca Ajax
 • In toliko več!

Oglejte si WPForms lite vs. Pro

Sorodno: Kako ustvariti obrazec za slog Typeform v programu WordPress (navodila po korakih)

Zmagovalec: WPForms. WPForms s svojo izjemno prilagodljivostjo in možnostmi prilagoditve potegne kilometre pred kontaktnim obrazcem 7.

3. Napredno oblikovanje obrazca

Razumno je, da bi bil vtičnik za kontaktni obrazec z večino funkcij tudi tisti, ki je sposoben izdelati najbolj napredne obrazce, vendar bomo vseeno delili podrobnosti.

Obrazec za registracijo uporabnika

Ja. WPForms je popolnoma sposoben ustvarjati napredne oblike. Ne glede na to, ali potrebujete plačilni obrazec, obrazec za registracijo uporabnika po meri, obrazec za anketo, obrazec za nalaganje datotek ali kaj drugega vmesnega: WPForms vas je pokril.

Na žalost kontaktni obrazec 7 omogoča samo ustvarjanje najosnovnejših obrazcev. Absolutno nobene napredne zmogljivosti obrazca niso na voljo.

Zmagovalec: WPForms. Ne glede na to, ali izbirate med množico gotovih šablon ali uporabite prilagodljivost ustvarjalca povleci in spusti, da ustvarite mojstrovino iz nič, ima WPForms točno tisto, kar potrebujete za uspeh.

4. Integracija

Želite izboljšati zmogljivosti vtičnika za obrazec za stik? Addon vtičniki so kot nalašč za to delo.

Medtem ko kontaktni obrazec 7 nima nobenih uradnih dodatkov za dodajanje, lahko v Googlu »Integracija kontaktnega obrazca 7« v Googlu najdete več možnosti, ki so jih ustvarili drugi razvijalci. Stvari, kot so integracija MailChimp, prilagojene kože in orodja za zaščito pred neželeno pošto, so na voljo, če jih želite izkopati..

Na žalost so za kontaktni obrazec 7 na voljo le omejene integracije in mnoge od njih so nezanesljive, saj večine dodatkov ne podpirajo več in jih ne podpirajo tretji razvijalci, ki so jih ustvarili. Na žalost to pomeni, da mnogi dodatki, ki se zdijo popolni, morda niso združljivi z najnovejšimi različicami WordPress-a.

Po drugi strani, WPForms ima skoraj neomejene uradne integracije, ki se nenehno posodabljajo in vzdržujejo. Katere koli dodatke lahko namestite neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress in bodite prepričani, da ne bodo zlomili vašega spletnega mesta WordPress.

Obrazec lahko povežete tudi s katero koli spletno aplikacijo z integracijo Zapier.

Zmagovalec: WPForms. Ekipa WPForms ves čas nenehno dodaja nove funkcije za addon in posodablja prejšnje dodatke z najnovejšo tehnologijo. Vsaka integracija, ki jo morda potrebujete, je pripravljena za namestitev in bo delovala pravilno.

5. Podpora

Kot brezplačen vtičnik WordPress Kontaktni obrazec 7 ponuja podporo samo v obliki foruma za podporo WordPress Plugins. Žal za imenik WordPress Vtičnikov ni treba ponuditi podpore ali zagotovljenih odgovorov za svoje brezplačne vtičnike.

Če pogledate na splet, lahko najdete nekaj dokumentacije, ki je na voljo za odpravljanje pogostih težav. In kontaktni obrazec 7 ima Stran s pogostimi vprašanji na njihovi uradni spletni strani.

WPForms na drugi strani ponuja a sistem vozovnic za podporo, kot tudi na voljo obsežna dokumentacija in vaje, ki vam bodo v pomoč pri vsakem koraku.

Zmagovalec: WPForms. Celovit, prijazen in hiter; podpora iz WPForms ne bi mogla biti boljša.

6. Cena

Kontaktni obrazec 7 in WPForms Lite sta oba BREZPLAČNA za začetek. Nič boljšega od tega!

In, seveda, lahko nadgradnja na plačljivo različico WPForms če želite še več neverjetnih funkcij.

Zmagovalec: Tie. Brezplačno je cena, ki si jo lahko privoščijo vsi.

Končni rezultati

Kontaktni obrazec 7 je predstavil pred skoraj desetletjem in še vedno ostaja eden najboljših vtičnikov WordPress obrazca na trgu. Ko pa gre za kontaktni obrazec 7 proti WPForms; Kontaktni obrazec 7 je končno izpolnil svojo tekmo.

WPForms se je s svojimi uporabniki razvijal in odraščal, tako da je v koraku z najnovejšo tehnologijo in stalno dodajal nove funkcije. Kontaktni obrazec 7 ni.

Z WPForms, lahko oblikujete kontaktni obrazec v samo nekaj minutah, ne glede na vašo raven znanja. Rabim pomoč? Obrnite se na skupino za podporo WPForms. Želite več funkcij? Pošljite predlog! WPForms se nenehno izboljšuje.

Torej, v tej bitki za kontaktni obrazec 7 proti WPForms… WPForms je jasen DOBITNIK.

Prav tako želite preveriti primerjave med,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms proti FormStack

Prav tako ne zamudite našega navodila po korakih o ustvarjanju obrazca AMP v WordPressu.

Upamo, da vam je ta članek pomagal sprejeti odločitev. Ste pripravljeni, da začnete z WPForms? Preberite naš članek o tem, kako dodati kontaktni obrazec na svoje spletno mesto WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map