Learndash vs. LifterLMS – Kateri je boljši? (2020)

learnndash vs. lifterlms


LearnDash in LifterLMS sta dva najboljša vtičnika LMS (sistem za upravljanje učenja) za WordPress. Toda resnično je najboljši LMS vtičnik: LearnDash ali LifterLMS?

Ni vsak sistem vodenja učenja ustvarjen enako. Pomembno vam je, da razumete, kako se ta 2 vtičnika LMS med seboj razlikujeta glede na cenovne načrte in funkcije. Z našo nepristransko primerjavo med LearnDash in LifterLMS vam bomo pomagali odločiti, katera je najboljša izbira za vas.

LearnDash vs. LifterLMS – Vsebina

Da bi lažje ugotovili razlike, smo našli ta primerjalni post Learndash vs LifterLMS. V tej objavi bomo naredili stransko primerjavo vtičnikov in videli, kateri je lahko boljša možnost za vaš naslednji projekt.

Pri tem si bomo ogledali predvsem 6 vidikov –

 1. Pregled
 2. Enostavnost uporabe
 3. Tečaj Builder
 4. Možnosti plačila
 5. Izvedba
 6. Dokumentacija
 7. Cenitev

Začnimo s kratkim pregledom obeh vtičnikov. Tako boste vtičnike bolje spoznali, če z njimi niste seznanjeni.

LearnDash vs. LifterLMS – Pregled

LearnDash

Learndash in LifterLMS sta dva odlična vtičnika WordPress LMS, ki vam omogočata, da ustvarite spletna spletna spletna mesta za svoje uporabnike.

LearnDash trdi, da je najbolj zaupan vtičnik LMS za WordPress. Ponašajo se z impresivnim seznamom strank, vključno s podjetji Fortune 500 in večjimi univerzami po vsem svetu za ustvarjanje spletnih tečajev.

LearnDash je vrhunski vtičnik, ki vsebuje številne funkcije za ustvarjanje spletnih tečajev na vašem spletnem mestu.

LifterLMS

Po drugi strani je LifterLMS freemium LMS vtičnik, ki prodaja premium dodatke ločeno ali kot paket. To je še en celoten paket LMS, ki vam omogoča hitro in enostavno oblikovanje spletnih tečajev.

LearnDash vs. LifterLMS – Enostavna uporaba

LearnDash

widget za poročanje o učenju

Ta vtičnik je precej enostaven za uporabo. S LearnDashom dobite namensko nadzorno ploščo, ki vam omogoča ustvarjanje gradiva za tečaje, lekcije, teme, kvize, potrdila, naloge, skupine in še več. Omogoča vam, da svoje uporabniške tečaje in poročila o kvizih izvozite na katero koli drugo platformo.

Kartica z nastavitvami vam omogoča, da omogočite različne možnosti, na primer samodejni potek tečaja, obhod omejitve tečajev in drugo. Če veste, kako ustvariti objave in strani v WordPressu, boste ustvarili spletni tečaj s LearnDash-om zelo enostavno..

S Plus in Pro načrtom boste dobili ProPanel, kar povečuje vašo skrbniško izkušnjo. Še bolj olajša upravljanje tečajev, ogled dejavnosti v realnem času in še več.

LifterLMS

lifterlms-prodaja-poročilo-podrobnosti

LifterLMS je enostaven za uporabo in konfiguriranje. Tako kot LearnDash ima tudi LifterLMS namensko nadzorno ploščo za upravljanje spletnih tečajev. Toda ta ima nekoliko več možnosti kot LearnDash. Poleg možnosti, ki so na voljo v LearnDash-u, ponuja tudi možnosti preverjanja poročil o vpisih, prodaji, kvizih, članstvu, študentih itd..

Zmagovalec

Oba vtičnika sta uporabniku prijazna in ju je enostavno upravljati. Vendar pa se LearnDash v primerjavi z vsemi njihovimi tekmovanji postavlja v enostavnost uporabe po zaslugi ProPanela.

LearnDash vs. LifterLMS – Builder tečajev

LearnDash:

Ustvarjanje tečaja s programom LearnDash je zabavno in enostavno. Pojdite na nadzorno ploščo LearnDash in kliknite na Tečaji »Dodaj novo. Nato lahko dodate svoj naslov in začnete ustvarjati svoj tečaj.

Na vrhu zaslona boste imeli različne možnosti tečaja. Z njimi lahko dodate kratko kodo, kategorijo in oznako itd.

Podobno lahko svojemu tečaju dodate tudi lekcije. V ta namen kliknite lekcije na levi strani zaslona. Nato izberite Dodaj novo možnost. Pomaknite se navzdol in izberite predmet, kamor želite dodati lekcijo.

Podobno lahko v tečaje, kvize, potrdila, naloge itd. Dodate teme. Na splošno je enostavno obiskovati in ustvarjati tečaje in druge povezane teme. Ko to storite, lahko s klikom na gumb za objavo na desni strani nadaljujete z izvajanjem tečaja.

LifterLMS:

Tako kot LearnDash tudi LifterLMS ponuja enostavne možnosti za ustvarjanje tečaja. Za ustvarjanje tečaja lahko sledite istim korakom kot Learndash. Ko se pomikate po strani, boste našli še več možnosti, kot so konfiguracija za prilagoditev dolžine tečaja, možnost vdelave predstavljenega videa ali zvoka, dodajanje načrta dostopa in še več.

LifterLMS

Dodate lahko tudi polja po meri, ime inštruktorja in upravljate svoje učence ter naredite še veliko več.

Zmagovalec

Oba vtičnika ponujata preprost vmesnik za ustvarjanje tečajev in dodajanje oznak, nalepk in kategorij. Torej, to je neodločen rezultat.

LearnDash vs. LifterLMS – Možnost plačila

LearnDash:

Learndash podpira PayPal, saj je to privzeta možnost plačila. V določena polja lahko dodate svoje e-poštne naslove, valuto, državo in vse druge zahtevane podatke. Tu je posnetek zaslona možnosti plačila –

LifterLMS:

LifterLMS na drugi strani nima privzete možnosti plačila. Izberete lahko način, kako želite sprejeti plačilo.

Plačila lahko opravite ročno (prek spleta ali brez povezave) ali pa celo integrirate prehod za plačila. Izpolnite lahko valutne možnosti in možnosti prehodov plačil, kot je potrebno.

Zmagovalec

Ker Learndash že ponuja privzeti prehod za plačilo, je lažje sprejemati plačila za tečaje. Vendar pa boste morali kupiti dodatek, če želite sprejeti plačilo prek LifterLMS, kar sešteje v ceno vtičnika.

Torej, LearnDash je tu očitno zmagovalec.

LearnDash vs. LifterLMS – Uspešnost

LearnDash:

Uspešnost vašega spletnega mesta je eden najpomembnejših vidikov uporabniške izkušnje. Če je počasen, ima to lahko resnične posledice.

Za izboljšanje uspešnosti WordPress-a LearnDash uporablja najnovejša tehnološka orodja tako v e-izobraževanju kot v WordPress industriji!

S pomočjo dodatkov vam omogoča celo vključitev vsebine, ustvarjene v vaše spletno mesto s strani Articulate Storyline ali Adobe Captivate.

LifterLMS:

Res je, da je LifterLMS odličen tudi s svojimi zmogljivostmi. Če uporabljate odzivno temo, je zelo hitro in odzivno. Čeprav vtičnik ne ogroža hitrosti, je v vašem najboljšem interesu, da spremljate optimizacijo zmogljivosti..

Zmagovalec

Oba vtičnika sta zelo hitra in sta združljiva z večino tem in vtičnikov, ki jih morda želite uporabljati skupaj s temi vtičniki. To je neodločen rezultat.

LearnDash vs. LifterLMS – Dokumentacija

Tako Learndash kot LifterLMS prihajata z obsežno dokumentacijo, ki vas z lahkoto vodi skozi vse vidike izdelave spletnega tečaja. Ne glede na to, kateri vtičnik boste izbrali, boste z njim preprosto začeli.

Zmagovalec

Glede na dokumentacijo sta oba vtičnika dobro dokumentirana in vas vodita skozi vsak korak, da zgradite spletni tečaj.

LearnDash vs. LifterLMS – Cene

Learndash: Learndash vam ponuja 3 različne načrte cen, od 159 do 329 dolarjev. Z osnovnim načrtom dobite jedrni vtičnik in licenco za uporabo na enem mestu. S paketom plus lahko vtičnik uporabljate na do 10 spletnih mestih, s licenco Pro pa lahko vtičnik uporabite na do 25 spletnih mestih.

Cena Learndash

LifterLMS:

LifterLMS ponuja tudi 3 različne načrte cen, ki se začnejo od 99 do 999 dolarjev. Načrt 99 lahko uporabite na 5 spletnih mestih, načrt 299 dolarjev na 5 spletnih mestih in 999 dolarjev na neomejenem številu spletnih mest.

Zmagovalec

Čeprav LifterLMS ponuja cenejši osnovni načrt, ko vaše spletno mesto LMS raste, se vtičnik draga, ker boste morda morali kupiti veliko dodatkov. Torej LearnDash je zmagovalec.

Zaključek: katera je najboljša izbira za vaše potrebe po LMS?

Če primerjamo učenje na glavo med LearnDashom in LifterLMS, je očitno, da je LearnDash daleč pred krivuljo.

Čeprav sta oba vmesnika glede na funkcije uporabniku prijazna, LearnDash v primerjavi z LifterLMS izstopa.

Če želite sestaviti spletno mesto za vrhunske spletne tečaje, potem je najboljša stava LearnDash, medtem ko je LifterLMS morda prava izbira za brezplačno izvajanje tečajev.

Če želite vedeti o več alternativnih vtičnikih LMS, preberite našo objavo o 9 najboljših WordPress LMS vtičnikov v primerjavi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map