Nadomestni potencialni potenciali: OptinMonster proti Thrive Leads

optinmonster vs uspeh vodi


Iščete najboljši način za prikazovanje popustov optin na vašem spletnem mestu? V tem primeru ste verjetno videli priporočila za Thrive Leads in OptinMonster, najbolj priljubljena orodja za pretvorbo svinca na trgu. Kateri je res najboljši za vaše potrebe?

V tem članku bomo primerjali OptinMonster in Thrive Leads v številnih pomembnih kategorijah, da vam bomo dali popolno poročilo za analizo, ki je orodje, ki je najbolj vredno vašega časa in denarja.

Pregled: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

OptinMonster

Od uvedbe leta 2013 je OptinMonster uporabljalo več kot 700.000 spletnih strani, ki je več kot 21 milijardam spletnih uporabnikov prikazalo profesionalne obrazce optin. Kot najboljše orodje za pretvorbo svinca na svetu OptinMonster nenehno izboljšuje predpostavke o inovacijah in izboljšuje njihov izdelek.

Izdelana s strani ekipe, ki je ustvarila številne uspešne vtičnike WordPress, OptinMonster tehnologijo na ravni podjetij daje v roke vsakodnevnim uporabnikom. Ustvarili boste lahko privlačne, zelo pretvorljive obrazce optin, ne da bi se morali dotikati ene same vrstice. Prav tako sodeluje z vsemi najbolj priljubljenimi storitvami za trženje e-pošte.

Edinstvena tehnologija Exit-Intent® OptinMonster skupaj z orodji za ciljanje na lokacijo omogoča resnično edinstveno.

Uspešno vodi

thrive-Lead-wordpress - vtičnik

Teme Thrive so se začele leta 2013 in jih je nevihta prevzela po internetu, s čimer so postale ena izmed najbolj priljubljenih trgovskih mest WordPress. Kmalu zatem, leta 2015, so Thrive Themes prišli v igro vtičnikov z Thrive Leads.

Thrive Leads z več kot 79.000 namestitvami ustvarja valove v svetu vsebinskega marketinga.

Kot podjetje za oblikovanje tematik WordPress ne preseneča, da bi Thrive Leads vključil številne lepe vnaprej izdelane predloge. Prav tako ne preseneča, da vtičnik Thrive Leads tako dobro deluje na spletnih mestih WordPress.

Podprto spletno mesto: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

Kot samostojna rešitev, OptinMonster deluje s katero koli vrsto spletnega mesta.

Medtem ko ima OptinMonster na voljo priključni vtičnik, ki ga lahko popolnoma integrira s spletnimi mesti WordPress, ga lahko uporabljate tudi na Squarespace, Blogger, Shopify, Magento, spletnem mestu HTML ali na kateri koli drugi platformi.

Če želite dostopati do funkcij OptinMonsterja, se preprosto prijavite v svoj račun na svojem spletnem mestu in na nadzorni plošči uporabnika sestavite obrazce za optin. Ker je OptinMonster samostojna aplikacija, do katere dostopate prek svojega lastnega spletnega mesta, vam nikoli ne bo treba skrbeti, da bi zasedli pasovno širino na svojem spletnem mestu. Prav tako vam ne bo treba skrbeti, da se zanašate na hitrost, da bo ponudnik spletnega gostovanja upočasnil vaše oglaševalske akcije. OptinMonster je vedno hiter in zanesljiv.

Poleg tega, OptinMonster ponuja samodejne varnostne kopije v oblaku za vaše podatke in tudi možnost upravljanja več oglaševalskih akcij na enem mestu z ene lokacije.

Uspešno vodi

Thrive Leads je vtičnik WordPress. Z drugimi besedami, Thrive Leads je bil izdelan izključno za spletna mesta WordPress, za njegovo delovanje pa morate imeti lastno spletno mesto, izdelano z WordPressom. Ni ga mogoče uporabiti na nobeni drugi spletni strani.

Vse nastavitve so konfigurirane na vašem spletnem mestu WordPress, kadar uporabljate Thrive Leads. Vsi pridobljeni rezultati, skupaj z analitiko in dodatnimi podatki se shranjujejo tudi na vašem spletnem mestu WordPress.

Odgovorni boste tudi za lastne varnostne kopije in varnost, saj Thrive Leads ne bo zaščitil pred izgubo podatkov.

Ko primerjamo OptinMonster in Thrive Leads, je podpora spletnemu mestu eno največjih vprašanj, ki izstopa. Thrive Leads je fantastičen WordPress vtičnik; vendar je v primerjavi z neverjetno fleksibilnostjo OptinMonsterja omejena.

Enostavnost uporabe: OptinMonster vs. Thrive Leads

OptinMonster

Od čarovnije OptinMonster vse se zgodi na uradni spletni strani OptinMonster, vse kar morate storiti je, da se prijavite na app.optinmonster.com in za začetek vnesete svoje podatke za prijavo. Nato boste preusmerjeni na nadzorno ploščo:

OptinMonster nadzorna plošča

Od tam preprosto kliknite velik zeleni gumb »Ustvari oglaševalsko akcijo« v zgornjem desnem kotu in že boste dobro na poti. Preprosto izberite vrsto oglaševalske akcije, ki jo želite ustvariti na naslednjem zaslonu:

OptinMonster Create Campaign

Nato izberite predlogo:

OptinMonster Izberite predlogo

Ko bo vse poskrbljeno, boste preusmerjeni na preprost gradnik za vlečenje in spuščanje:

OptinMonster Builder

Preprosto kliknite elemente, ki jih želite urediti v izbrani predlogi ali povlecite in spustite nove elemente na vašo kampanjo z leve strani. Ne bi moglo biti bolj preprosto! Intuitivni vmesnik OptinMonster je tako enostavno razumeti, da lahko tudi absolutni začetnik z lahkoto ustvari svežo marketinško kampanjo.

Na vrhu zaslona se prikažejo modri zavihki, ki vam bodo pomagali skozi celoten postopek, od gradnje do integracije do objave. Čeprav je vmesnik lep in urejen, se nič ne skriva. Nikoli se ne boste znašli omamno ali izgubljeno in obupno poskušate ugotoviti, kaj storiti naprej. Vse je za vas pripravljeno na najbolj učinkovit in uporabniku prijazen način.

Uspešno vodi

Ker je Thrive Leads vtičnik, ki izključuje WordPress, ga morate najprej začeti namestiti in aktivirati na svojem spletnem mestu WordPress. Če potrebujete pomoč, si oglejte naš vodič, kako namestiti vtičnik.

Ko bo to poskrbljeno, boste morali vnesti licenčni ključ (iz računa Thrive Leads) s klikom na zavihek Thrive Leads na levi strani nadzorne plošče WordPress. Ko to storite, kliknite kartico Thrive Leads in zdaj bo odprla nadzorno ploščo Thrive Leads:

Uspešno vodi nadzorno ploščo

Thrive Leads se lahko takoj po netopirju počutijo zelo pretirano, še posebej začetnikom. Pokazali se vam bodo številni gumbi »Dodaj nove« z malo pojasnjevanjem, kaj dejansko počnejo:

Meni Thrive vodi

Možno je, da boste za učinkovito uporabo tega vtičnika morali porabiti veliko časa za branje njihove dokumentacije, iskanje spletnih člankov o vadnicah ali celo brskanje po YouTubovih video posnetkih. Ima precej strmo krivuljo učenja, še posebej v primerjavi z OptinMonsterjem. Vseeno pa se bomo potrudili, da vam bomo predstavili vsebino postopka tukaj.

Preden začnete, morate dodati vodilno skupino. Ko boste ustanovili vodilno skupino, lahko nato šele potem začnete graditi ustrezno kampanjo.

Za naš test smo izbrali možnost ThriveBoxes (različica svetlobne plošče Thrive Leads) pod našo vodilno skupino. Ta meni se je pojavil:

Uspešno vodi ustvarite obrazec

Od tam se počuti tad preprostejše. Izberite vrsto pojavnega okna, ki ga želite ustvariti, izberite predlogo in ste na poti. Toda potem je graditelj videti tako:

Uspešno vodi graditelja

Kot vidite, je vse odstranjeno in skrito pred uporabnikom. Če želite poiskati vse, kar potrebujete, da bo pravilno delovala, boste porabili veliko časa, da boste pokukali po obrazcu. Dejanski graditelj je dokaj preprost zahvaljujoč funkciji povleci in spusti; vendar lahko to, da se dejansko obnaša pravilno, traja veliko nepotrebnega predelave.

Na koncu je končni izdelek (pojavno okno), ki ga ustvari vtičnik Thrive Leads, vrhunski. Toda za kakšno ceno? Čas je denar in porabili boste veliko časa, če se želite naučiti uspeh. Ko gre za enostavnejšo uporabo OptinMonster vs Thrive Leads, je OptinMonster jasen zmagovalec.

Primerjava cen

Uporabiti OptinMonster na 1 spletnem mestu lahko izberete Osnovni načrt pri 9 USD na mesec. Za uporabo na 2 spletnih straneh in dodatne premijske funkcije je načrt Plus na voljo za 19 USD na mesec. Njihov najbolj priljubljen načrt Pro vključuje vsako funkcijo, ki je na voljo za 3 spletna mesta in stane 29 USD na mesec. Če pa imate večje potrebe, se lahko naročite na načrt rasti po 49 USD na mesec.

Thrive Leads ponuja različne možnosti licenc, začenši od 67 dolarjev za 1 licenco spletnega mesta. Drugi dve licenčni shemi sta 97 dolarjev za 5 licenc spletnega mesta ali 147 USD za 15 licenc.

Lahko pa se odločite, da boste postali član Thrive Themes za 228 USD na leto. S tem omogočite dostop do vseh WordPress tem Thrive Themes in razpoložljivih vtičnikov, vključno s Thrive Leads; in 25 dovoljenj za spletna mesta.

Dokumentacija in podpora

Thrive Leads vključuje enoletno tehnično podporo s katerim koli licenčnim načrtom, ki ga kupite. Dodatna leta podpore je mogoče kupiti za 40 USD / leto.

Ekipa The Thrive Themes je pripravila tudi več video vadnic in objav na spletnem dnevniku, da bi novim uporabnikom pomagala poiskati vtičnik Thrive Leads..

Kar zadeva OptinMonster, imajo vsi naročniki, ne glede na načrt, dostop do svojega sistema podpore na vozovnicah brez dodatnih stroškov.

Uporabniki imajo tudi dostop do več kot 200 člankov, ki zajemajo vse, kar bi kdo kdaj želel vedeti, kako uspešno uporabljati OptinMonster.

Poleg tega imajo člani Pro in Growth dostop do prednostne podpore brez doplačila.

OptinMonster vs. Thrive vodi: Kdo zmaga?

Na koncu je izbira v celoti odvisna od vas. Oboje OptinMonster in Thrive Leads so kakovostni izdelki, ki naredijo točno tisto, za kar trdijo.

Osebno imamo raje OptinMonster zaradi njegove enostavne uporabe, morilske storitve za stranke in brezkonkurenčnih cen. Poleg tega nam dejstvo, da lahko to samostojno aplikacijo uporabljamo s katero koli spletno stranjo, daje ravno tisto moč in prilagodljivost, ki si jo najbolj želimo.

Seveda, če ste zgolj uporabnik WordPress-a in se ne strinjate, da bi se lotili bolj strme krivulje učenja, bi vam Thrive Leads lahko dobro uspel. Možnosti oblikovanja cen so lahko nekoliko dražje; če pa vas poleg Thrive Leads zanima še kateri od izdelkov Thrive Themes (teme, vtičniki itd.), je njihov članski sklop vsekakor vredno razmisliti.

Ne glede na to, kje boste na koncu izbrali, upamo, da nam boste o tem povedali v komentarjih. Priporočamo tudi, da preverite to primerjavo med OptinMonster in Sumo.

Upamo tudi, da vam je ta članek pomagal sprejeti samozavestno in informirano odločitev.

Če se vam zdi ta članek uporaben, boste morda uživali tudi v naši vadnici o ustvarjanju nadgradnje vsebine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map