NOVO! 8 najboljših vtičnikov WordPress Popup v primerjavi (večina je brezplačnih)

Najboljši pojavni vtičniki WordPress


Ali želite pretvoriti več obiskovalcev v naročnike na seznamu e-poštnih sporočil?

Z ustvarjanjem čudovitih pojavnih okenc in optin obrazcev lahko obiskovalce enostavno prepričate, da se naročijo na vaš e-poštni seznam. Za dosego cilja potrebujete pojavni vtičnik, ki ponuja predloge, funkcije in integracije.

V tem članku si bomo ogledali nekaj najboljših vtičnikov WordPress, ki jih lahko uporabite.

Zakaj potrebujete vtičnik WordPress Popup?

Privzeto skoraj vsako orodje za trženje e-pošte omogoča ustvarjanje pojavnega obrazca.

Slaba stran uporabe splošnega pojavnega obrazca na vašem spletnem mestu je, da so pogosto neprivlačne in ne pritegnejo pozornosti vaših obiskovalcev. Če želite svoj seznam e-pošte razviti eksponentno, boste morali ustvariti vizualno privlačne pojavne obrazce, ki so zelo ciljani na vaše edinstvene obiskovalce.

Preprost način za to je, da uporabite pojavni vtičnik WordPress.

Ne zamudite našega članka o najbolj priljubljenih in najboljših vtičnikih WordPress, ki jih morate uporabiti na svojem spletnem mestu.

Spodaj si oglejmo prednosti in slabosti različnih vtičnikov WordPress.

Kako uporabljam vtičnik Popup v WordPressu?

Če želite začeti s vtičnim vtičnikom, si oglejte naš seznam najboljših vtičnikov WordPress in izberite tistega, ki vam je bil najbolj všeč.

Nekateri pojavni vtičniki so izvorna orodja WordPress, ki jih lahko namestite neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress, drugi pa so samostojne rešitve, kar pomeni, da boste morali povezati aplikacijo s svojim WordPress spletnim mestom.

Po nastavitvi vtičnika se lahko odpravite do njihovega ustvarjalca pojavnih oken in začnete ustvarjati pojavno okno, ki se pretvori. Nato ga lahko vgradite na svoje WordPress spletno mesto.

Najboljši vtičniki WordPress Popup (v primerjavi)

Tu je seznam najboljših vtičnikov WordPress, ki povišajo konverzije.

 1. OptinMonster: Najboljši vtičnik Popup že kdaj vgrajen
 2. Cveti: Najboljši Native Popup vtičnik za WordPress
 3. Uspešno vodi: Še en vtičnik Popup
 4. Sumo: Brezplačni vtičnik WorPress Popup
 5. Popadki: Osnovni & Brezplačni Popup Vtičnik
 6. Popup Maker: Visoko ocenjena Popup rešitev
 7. Popup Builder: Prosti Popup z več integracijami
 8. Icegram: Brezplačna rešitev Popup in Welcome Bar

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster je najboljši vtični vtičnik na trgu. To je samostojen izdelek, kar pomeni, da ga lahko uporabljate na več platformah spletnega mesta, kot so WordPress, Joomla, HTML spletno mesto itd. V OptinMonster boste našli vse bistvene funkcije, ki jih potrebujete za rast seznama e-poštnih sporočil..

Poglejte, kako hitro razviti svoj seznam e-poštnih sporočil.

Za več podrobnosti si oglejte naš pregled OptinMonster.

Prednosti

 • Napredno optin ciljanje: Obiskovalce lahko ciljate na podlagi njihovega časa na strani, interakcij na vašem spletnem mestu, posebnih interesov, fizične lokacije itd.
 • Namera izhoda: Z izhodna namera, lahko svoje opuščene obiskovalce pretvorite v potencialne stranke in stranke, tako da prikažete ciljno oglaševalsko akcijo, ko bodo zapustili vaše spletno mesto.
 • Enostavnost uporabe: OptinMonster ima močan ustvarjalnik obrazcev povleci in spusti. Lahko izberete vgrajeno predlogo ali oblikujete obrazec iz nič.
 • Hitrost: OptinMonster ne vpliva na hitrost vašega spletnega mesta. Pravzaprav je gostitelj na zmogljivi platformi Amazon, ki izboljša čas nalaganja.
 • Hitro in dobro podporo strankam: Podporno osebje OptinMonster vedno presega in presega hiter odzivni čas.

optinmonster-build-email-blast-list

Slabosti

Brez brezplačne možnosti: OptinMonster ni rešitev za izdelavo brezplačnih obrazcev. Cene se začnejo pri 9 USD na mesec. Če ste osredotočeni na narašča vaš seznam e-poštnih sporočil, naložba v vrhunsko orodje, kot je OptinMonster, je najboljša stava.

Koliko stane OptinMonster?

cene optinmonster

Cene OptinMonster se gibljejo od 9 do 49 USD na mesec (zaračunava se letno). Glej podroben grafikon cen.

2. Cveti

Cveti

Bloom je dodatek WordPress WordPress Builder za Elegantne teme. Omogoča vam ustvarjanje čudovitih pojavnih obrazcev neposredno z vaše nadzorne plošče WordPress. Če želite Bloom preizkusiti, preden ga kupite, lahko uporabite njihovo demo mesto za vtičnike v živo.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled Bloom.

 Prednosti

 • Vgrajene predloge: Bloom vam omogoča izbiro med 6 različnimi vrstami zaslonov, kot so optin popup, optin fly-ins, itd. Ponuja tudi 115 vnaprej izdelanih predlog, tako da vam ni treba sestaviti obrazca iz nič..
 • Nadzorna plošča Bloom: Bloom ponuja nadzorno ploščo po meri na nadzorni plošči WordPress, ki vam daje podrobno poročilo o Bloomovih računih, seznamih, ocenah, stopnjah konverzije in podatkih.
 • A / B testiranje: Učinkovitost obrazca lahko primerjate z razdeljenim testiranjem, kar vam pomaga ugotoviti, kateri je najučinkovitejši.

predloge za cvetenje-opt-in-form-form

Slabosti

 • Brez vizualnega orodja za prilagajanje: Za spremembe sprememb na obrazcu boste morali klikniti gumb za predogled.
 • Hitrost: Uporaba Bloom na vašem spletnem mestu lahko upočasni vaše spletno mesto.
 • Ni tako bogata funkcija kot OptinMonster: Čeprav ponuja najpomembnejše lastnosti, še vedno nima veliko uporabnih funkcij, ki jih OptinMonster ponuja, kot so pojavna platna in sprožilec namere izhoda. Ponujajo samo osnovne možnosti ciljanja.

Preverite tudi: Kako obrazce A / B Split Test Test WordPress.

Koliko stane Bloom?

cvetenje cen

Bloom ponuja 2 različna načrta cen: Letni dostop za 89 USD na mesec ali življenjski dostop za 249 USD na mesec. Glej podroben grafikon cen.

3. Uspešno vodi

ThriveLeads

Thrive Leads je vtičnik za gradnjo seznama s Thrive Themes. Thrive Themes je specializirano za ustvarjanje tem, usmerjenih na pretvorbo, WordPress teme in vtičnike. Tako kot Bloom tudi Thrive Leads omogoča ustvarjanje čudovitih oblik optin neposredno iz vaše WordPress nadzorne plošče.

Prednosti

 • Enkratno plačilo: Ne zavezuje vas ponavljajoča se plačilna pogodba. Vtičnik lahko naložite z enkratnim plačilom.
 • Napredna analitika: Ponuja podroben vpogled v prizadevanja za gradnjo seznama in stopnje konverzije.

Uspešno vodi ustvarite obrazec

Slabosti

 • Hitrost: Thrive Leads je precej težek vtičnik. Zaradi tega lahko vpliva na uspešnost programa WordPress.
 • Uporabnost: Obstaja rahla krivulja učenja, s katero se moramo spoprijeti. Uvod v Thrive Leads je lahko celo za izkušene uporabnike WordPressa precej težaven.

Koliko uspeha vodijo stroški?

uspeh vodi cene

Cene ponudbe Thrive Leads se gibljejo med 67 in 147 USD. Lahko pa se prijavite za njihov članski načrt, ki vam omogoča dostop do njihovih celotnih izdelkov za 19 USD na mesec. Glej podroben grafikon cen.

4. Sumo

SumoMe

Sumo je več kot le WordPress pojavni vtičnik. Poleg rasti seznama e-poštnih sporočil vam pomaga tudi pri povečanju skupne rabe v družabnih omrežjih in ponuja analitične funkcije, kot so toplotni zemljevidi in drsno polje. Tako kot OptinMonster je tudi SumoMe samostojen izdelek.

Prednosti

 • Prost: Če iščete brezplačen pojavni vtičnik WordPress z omejenimi funkcijami, bi bila SumoMe lahko lepa izbira. Kljub temu brezplačni vtičnik ustvari modro vrstico menija na vašem spletnem mestu, kar lahko izgleda neprofesionalno. Če ga želite odstraniti, boste morali kupiti premium izdelek.
 • Vnaprej izdelane predloge: Pri premijski različici lahko izbirate med seznamom vnaprej izdelanih predlog, ki so prilagojene vašim ciljem.
 • Ustvari pojavna okna na podlagi vira prometa: Pokaze po meri lahko prikažete glede na vir prometa svojega obiskovalca. Če na primer prejemate veliko prometa iz Facebooka, lahko ustvarite prilagojene pojavne okna samo zanje. To je premium funkcija.

sumo-urednik

Slabosti

 • Omejitev prometa: Cene Sumo so odvisne od prometa, ki ga vaše spletno mesto privlači. Če uporabljate brezplačni vtičnik, se pojavni okni ne prikažejo vedno, če vaše spletno mesto privabi na tone prometa.
 • Omejene funkcije: Sumo je širok izdelek, ki ni osredotočen samo na rast seznama e-poštnih sporočil. V primerjavi z drugimi pojavnimi vtičniki nima več funkcij za oblikovanje seznama in nima veliko možnosti ciljanja.
 • Drago: Če iščete samo preprost pojavni vtičnik, Sumo morda ni dobro. Cene se začnejo od 29 dolarjev na mesec, kar je dražje v primerjavi z drugimi pojavnimi vtičniki.

Koliko stane Sumo?

Sumo je na voljo za brezplačen prenos iz skladišča vtičnikov WordPress.

5. Popups

Popadki

Kot že ime pove, je Popups močan in brezplačen pojavni vtičnik WordPress. Omogoča vam prikazovanje več pojavnih oken, da pridobite družabne všečke, prikažete naročnino, obvestilo o piškotkih in drugo. Ima več pojavnih vrst in sprožilnih pogojev. Vtičnik ponuja 5 različnih pojavnih mest za namestitev pojavnih oken na vašem spletnem mestu.

Prednosti

 • Pogostost pojavnih oken: Lahko preprosto določite število dni za vrnitev obiskovalcev, da se spet prikaže pojavno okno.
 • Prilagoditev: Za vsako pojavno okno lahko prilagodite barvo, tipografijo, ozadje, obrobo in motnost ozadja.
 • Filtrable popups: Če želite ciljati na pojavne skupine na določene uporabnike, lahko uporabite možnost filtra in ciljanje na podlagi komentarjev uporabnikov, obiskov strani, iskalnikov in vlog uporabnikov..
 • Kompatibilnost: Ta vtičnik Popup je združljiv s priljubljenimi vtičniki WordPress, kot so WPForms, MailChimp, Jetpack itd..

Slabosti

 • A / B testiranje: Za razliko od OptinMoster v tem vtičniku ni na voljo A / B testiranja. Če želite to funkcijo, potem morate kupiti njeno premijsko različico.
 • Pomoč strankam: Podpora ni na voljo z brezplačno različico vtičnika.

Koliko stanejo vtičniki Popups?
Ta vtičnik je na voljo za brezplačen prenos iz skladišča WordPress.org.

6. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker je priljubljen brezplačen vtičnik WordPress. Tako kot OptinMonster ponuja tudi več vrst opinskih oken, kot so pojavna okna v obliki svetlobne plošče, lepljivi pojavni okni, pojavna okna z diapozitivom in še več. Omogoča vam, da popolnoma prilagodite temo in položaj svojega optin popup-a.

Prednosti

 • Brezplačni vtičnik: Z vsemi obsežnimi funkcijami je vtičnik Popup Maker brezplačen za prenos in uporabo na vašem spletnem mestu WordPress.
 • Integracija vtičnikov za gradnjo obrazcev: Lahko je enostavno integrirati s priljubljenimi rešitvami za gradnjo obrazcev, kot so WPForms, Kontaktni obrazec 7 itd.
 • Pogojno ciljanje: Kot kateri koli drug močan vtičnik v popupu, lahko tudi vi omogočite pogojno ciljanje in nadzor, kje se prikaže pojavno okno. Omogoča vam ciljanje na katero koli vrsto WordPress vsebine, vključno s stranmi, objavami itd.
 • Sprožilci: V elemente navigacijskega menija, gumbe, slike, stranske vrstice itd. Lahko dodate sprožilce, ki temeljijo na kliku. Omogoča vam tudi dodajanje časovnega zamika s samodejno odpiranjem sprožilcev.

Slabosti

 • Namera izhoda: Funkcija namere izhoda ni brezplačna. Prihaja kot plačano podaljšanje.
 • Analitika pojavnih oken: V brezplačni različici programa Popup Maker ne vidite analitike vaših optin popup kampanj.
 • Napredno ciljanje: Za napredne pogoje ciljanja boste morali kupiti dodatek.

Koliko stane vtičnik izdelovalca Popup?

Ta vtičnik je na voljo za brezplačen prenos iz skladišča WordPress.org.

7. Popup Builder

Popup Builder

Popup Builder je vtični modal WordPress. Omogoča vam dodajanje neomejenih pojavnih oken z učinki animacije, temami in možnostmi po meri. Ima edinstvene možnosti pomikanja, kar pomeni, da se bo pojavno okno naložilo, ko se uporabniki pomaknejo navzdol na vašem spletnem mestu. Popup Builder vam omogoča, da omogočite zvok obveščanja in opozorite obiskovalce.

Prednosti

 • Prost: Vtičnik ima na tone funkcij, ki jih lahko brezplačno uporabljate.
 • Podpora za večstransko omrežje: Vtičnik Popup Builder odlično deluje z večstranskim omrežjem WordPress in ga je mogoče uporabiti na vseh vaših spletnih straneh.
 • Združljivost WPML: Združljiv je z WPML in lahko dodate pojavna okna v katerem koli jeziku.
 • Gradnik povleci in spusti: Vtičnik podpira priljubljene ustvarjalce povleci in spusti, kot sta Divi in ​​Visual Composer, da takoj oblikujejo vaše optin popups.

Slabosti

 • Socialna populacija: Če želite pridobiti všečke na svojih družbenih kanalih prek optinskih pojavnih oken, boste morali dobiti premijsko različico.
 • Izhod iz pojavnega okna: Tako kot vtičnik Popup Maker tudi brezplačni vtičnik nima izhodnih pojavnih oken.
 • Brez pravil o vračilu: Garancija za vračilo denarja ni na voljo.

Preverite tudi: Najboljši gradniki spletnih strani za začetnike

Koliko stane Popup Builder?
Ta vtičnik je na voljo za brezplačen prenos iz skladišča WordPress.org.

8. Icegram

Icegram

Icegram je sorazmerno nova rešitev, ki vam pomaga ustvariti pojavna okna in e-poštne nasvete za rast seznama e-pošte. Je več kot le ustvarjalec pojavnih obrazcev. Poleg ustvarjanja pojavnih oken in optin obrazcev lahko ustvarite tudi zmogljive gumbe CTA, s katerimi lahko obiskovalce pripeljete na katero koli stran, ki vam je všeč.

Prednosti

 • Brezplačen izdelek: Če iščete brezplačni vtičnik, ki vam omogoča ustvarjanje optins in pojavnih obrazcev neposredno na nadzorni plošči WordPress, je Icegram morda prava izbira.
 • Brez omejitve prometa: Za razliko od Sumo, omejitev prometa ni, zato lahko svoj e-poštni seznam povečate ne glede na promet, ki ga ustvari vaše spletno mesto.

Slabosti

 • Uporabniški vmesnik: Uporabniški vmesnik je nered. Ne ponuja orodja za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja, zato je ustvarjanje celo preprostega pojavnega obrazca lahko mučna naloga.
 • Neprivlačne vgrajene predloge: V primerjavi z drugimi premium rešitvami so vgrajene predloge neprivlačne. Verjetno to lahko škodi rasti vašega seznama e-poštnih sporočil.
 • Omejene možnosti ciljanja: Icegram ponuja samo osnovno ciljanje, na primer časovno naravnano ciljanje.

Koliko stane Icegram?
Ta vtičnik je na voljo za brezplačen prenos iz skladišča WordPress.org.

Kateri je najboljši vtičnik Popup za WordPress?

Če iščete pojavni vtičnik, ki spada pod proračun in ponuja neverjetne funkcije OptinMonster je najboljša izbira daleč. Je nepremagljiv v zmogljivosti in prilagodljivosti. Ker je e-poštni seznam vaše največje spletno bogastvo, je poraba nekaj dolarjev za vrhunsko orodje, kot je OptinMonster za rast seznama, lahko velika dolgoročna naložba.

Če želite brezplačni vtičnik z osnovnimi funkcijami in prilagodljivimi okni optin, potem lahko izbirate med izdelovalcem Popup Maker, Popup Builder ali Popups..

Če imate majhen proračun in ste pripravljeni žrtvovati funkcije in delovanje svojega spletnega mesta, lahko izberete osnovno brezplačno možnost, kot sta Icegram ali Sumo.

Ne zamudite priložnosti, da preizkusite najboljši vtičnik za WordPress.

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress vtičnike. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako ustvariti pojavni obrazec v WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me