ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – katera je boljša? (Primerjava)

thirstyaffiliates vs prettylinks


Se sprašujete, kateri podružnični vtičnik je najboljša izbira za vodenje podružničnega spletnega mesta?

Trg WordPress je preplavljen s množico partnerskih vtičnikov, ki vam omogočajo prikrivanje partnerskih povezav, upravljanje skritih URL-jev in zaščito provizij pred krajo.

Med njimi sta dva vtičnika, ki se ločita od ostalih, ThirstyAffiliates in Pretty Links.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links: Primerjava

V tem članku bomo naredili natančno primerjavo teh dveh vtičnikov in vam pomagali, da se odločite, kateri je najboljša izbira za vaše spletno mesto.

Zaradi lažjega bralca smo objavo razdelili na 7 različnih delov.

 1. Pregled
 2. Upravljanje povezav
 3. URL Shortnening
 4. Lokacija in poročanje
 5. Možnosti uvoza / izvoza
 6. Podpora
 7. Cenitev

Pa začnimo.

1. žejni pridruženi partnerji vs. Precej povezave – pregled

ThirstyAffiliates je dodatek za upravljanje podružnic, ki vam omogoča enostavno dodajanje, prikrivanje in upravljanje partnerskih povezav do vašega spletnega mesta. Omogoča vam, da zakrijete svoje grde podružnične URL-je, tako da se zdijo varni za vaše uporabnike, da kliknejo. Na voljo je tudi več drugih odličnih funkcij, kot so razporejanje povezav, samodejno zdravstveno preverjanje povezav itd.

Pretty Links je tudi podoben vtičnik za upravljanje povezav, ki vam omogoča, da prikrijete svoje partnerske povezave, tako da se zdijo čiste in preproste za vaše uporabnike. Lahko ga uporabite tudi za ustvarjanje krajših povezav, ki izvirajo iz vašega lastnega imena domene. To je popolno orodje za upravljanje povezav, ki vsebuje številne druge napredne funkcije, kot so samodejno ustvarjanje lepih povezav, ključnih besed samodejnih povezav, sledenje povezavam in še veliko več.

2. Upravljanje povezav

S ThirstyAffiliates je upravljanje povezav zelo enostavno in jih je mogoče izvesti iz osrednje lokacije. Če na primer podjetje, ki ga promovirate, spremeni njihove povezave, lahko vse njihove povezave na vašem spletnem mestu zamenjate z novo desno na plošči ThirstyAffiliates. Ni vam treba kopati globlje v svoje arhive, če želite ročno popraviti vse povezave. Če ga spremenite na plošči, bodo samodejno posodobljene vse doslej objavljene povezave.

S ThirstyAffiliates lahko načrtujete tudi svoje povezave. To pomeni, da lahko dodate svoje partnerske povezave in nato izberete čas, ko bo povezava postala aktivna. Omogoča vam tudi prejemanje obvestil kot skrbnik, kadar vaše povezave dosežejo mejnik. Na primer, lahko mu pustite, da vas obvesti, ko doseže določeno število klikov. Poleg tega lahko občasno opravite revizijo povezav z aktiviranjem možnosti samodejnega preverjanja zdravja.

Pretty Links ponuja tudi enostavne možnosti upravljanja povezav. Če pa ga primerjate z njegovim kolegom, so funkcije tukaj resnično omejene.

Pretty Links vam omogoča, da dodate preusmeritve, oznake brez sledenja in kategorije svojim partnerskim povezavam. Prav tako imate možnost odpreti povezave v novem oknu.

Toda za razliko od ThirstyAffiliates, Pretty Links ne ponuja možnosti za načrtovanje povezav ali avtomatiziranje preverjanja stanja povezav za pregledovanje povezav, da bi videli, ali delujejo v redu. Prav tako nimate možnosti prejemanja obvestil, tudi če vaše povezave dosegajo mejnik.

Zmagovalec

Žejni pridruženi partnerji

3. Priporočanje URL-jev

Glavni razlog za uporabo dodatka za upravljanje podružničnih povezav je, da prikrijete svoje dolge in slabo videti povezave, da bodo krajše in si jih je enostavno zapomniti. Poglejmo, katere možnosti ponujajo vtičniki za to.

ThirstyAffiliates vam omogoča skrajševanje povezav z različnimi storitvami drugih proizvajalcev, kot so:

 1. Bit.ly
 2. Goo.gl
 3. Dinamične povezave Firebase

žejen

Za uporabo katere koli od teh storitev boste morali najprej nastaviti račun s temi storitvami in nato nadaljevati, da ga povežete s vtičnikom. To izgleda kot dolg in zapleten postopek, še posebej, če ste začetnik.

Precej povezave imajo na drugi strani enostavnejšo možnost za skrajšanje URL-jev.

Vse kar morate storiti je, da preverite Uporabite kratek URL povezave možnost in nato vnesite povezavo v prazno polje tik pod njo.

Zmagovalec

Če primerjate ThirstyAffiliates Vs. Precej povezave glede na njegovo funkcijo za krajšanje povezav, menimo, da je Pretty Link precej boljši od ThirstyAffiliates zaradi tega, kako preprost je celoten postopek.

Če želite imeti boljšo predstavo, si oglejte celoten pregled Lepih povezav.

4. Lokacija in poročanje

ThirstyAffiliates vam omogoča, da svojim povezavam dodate geolokacije s pomočjo MaxMind načrtov DB DB. S tem vtičnikom lahko spremljate tudi vse klike na povezavo. Če pa želite uporabljati to storitev, boste morali spletno mesto najprej povezati z Google Analytics.

thirstyaffiliates vs. lepe povezave

Precej povezave ne dovoljuje dodajanje zemljepisnih naslovov na URL naslove, vendar ima možnosti, da omogočite enostavno sledenje povezav do partnerskih povezav. Za to ima 3 različne možnosti.

 1. Običajno sledenje
 2. Razširjeno sledenje (več statistike / počasnejše delovanje)
 3. Enostavno sledenje štetju klikov (manj statistik / hitrejša izvedba)

S temi možnostmi si lahko ogledate, kako delujejo vaše povezave in katere so več klikov.

Zmagovalec: Glede sledenja povezav sta oba enako dobra. Ker pa ThirstyAffiliates omogoča, da dodate možnost geolokacije, jo bomo morali v tem primeru razglasiti za zmagovalca.

5. Možnosti uvoza / izvoza

S ThirstyAffiliates je tako veliko lažje uvoziti / izvoziti nastavitve vtičnikov na drug namembni kraj ali z njega. Pojdite na zavihek Uvozi / izvozi in s praznim poljem prilepite niz nastavitev. In nato zadel v Uvozi nastavitve gumb za dokončanje postopka.

Za izvoz svojih nastavitev lahko preprosto uporabite kodo, ki jo je vstavil vtičnik, in jo prilepite v nastavitvene možnosti cilja, kamor jih želite izvoziti..

Če ste član pridruženega podjetja Amazon, boste morda želeli svoje nastavitve uvoziti tudi z drugega cilja. ThirstyAffiliates ponuja najlažji način, da to storite.

Izvoz in uvoz vaših nastavitev s pomočjo Pretty Links je prav tako enostavno in hitro. Za izvoz nastavitev samo pritisnite Izvoz gumb in naložite nastavitve. Nato ga lahko naložite do želenega cilja. Podobno kot pri uvozu nastavitev z drugega cilja pritisnite na Uvoz gumb za prenos in nato naložite nastavitve, ki ste jih že prenesli.

Vendar Pretty Links nimajo neposredne možnosti za uvoz nastavitev Amazon Associate.

Zmagovalec

Oba vtičnika sta zelo dobra s svojimi možnostmi uvoza in izvoza. Ampak zaradi svoje neposredne možnosti za dodajanje nastavitev Amazon Associates je ThirstyAffiliates jasen zmagovalec.

6. Podpora

Verjamemo, da je ponujanje kakovostne podpore strankam pomemben vidik, ki pripisuje uspehu izdelka. Konec koncev, je forum za podporo, na katerega se boste zatekali, če boste imeli težave pri reševanju težave.

Tako smo obiskali uradne portale za podporo ThirstyAffiliates in Pretty Links.

In tudi v tem pogledu je videti, da ThirstyAffiliates vodi konkurenco. Glede na najnovejšo dejavnost smo videli, da je v zadnjih dveh mesecih rešilo 18 od 18 vprašanj. Nasprotno, podjetjem Pretty Links je v zadnjih 2 mesecih uspelo rešiti le štiri od 8 vprašanj.

Zmagovalec

ThirstyAffiliates znova podpira konkurenco v smislu podpore.

7. Cene

ThirstyAffiliates spada pod 3 različne načrte cen.

 • Ena licenca spletnega mesta: 49 USD / leto
 • Pet licenc spletnega mesta: 79 USD / leto
 • Neomejena licenca spletnega mesta: 149 USD / leto

Tudi Pretty Links ima 3 različne načrte cen.

 • Načrt za začetnike: $ 59 / leto – ki ga je mogoče uporabiti na enem mestu
 • Načrt trženja: 99 dolarjev na leto – ki ga je mogoče uporabiti na 5 spletnih mestih
 • Super partnerski načrt: 199 USD / leto – ki ga je mogoče uporabiti na največ 10 spletnih mestih

Zmagovalec

Tudi glede cen so ThirstyAffiliates v primerjavi s konkurenco. Njihove cene so prijazne žepom za začetnike in ponujajo tudi neomejene licence za spletna mesta v zgolj 149 USD na leto. Pretty Links nima možnosti za neomejeno licenco.

ThirstyAffiliates vs. Pretty Links – katera je najboljša? (Naša razsodba)

Ko primerjamo oba vtičnika, se zavedamo, da je ThirstyAffiliates daleč pred Pretty Links, ko gre za njegove funkcije upravljanja povezav. Funkcije, kot so načrtovanje povezav in samodejno preverjanje zdravja, so lahko zelo koristne in prihranijo veliko vašega časa. Ni vam treba iti skozi vsako povezavo posebej, da preverite, ali delujejo v redu.

Oglejte si naš celoten pregled ThirstyAffiliates.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map