WPForms vs. Gravity Forms – dobri, slabi in grdi

WPForms vs Gravity Forms


WPForms vs. Gravity Forms: kdo bi zmagal? Če to vprašate, potem verjetno iščete najboljši vtičnik za WordPress, da ustvarite kontaktni obrazec da vaši uporabniki stopijo v stik z vami.

WordPress ponuja veliko vtičnikov za kontaktne obrazce z različnimi funkcionalnostmi, vendar WPForms Gravity Forms so najbolj priljubljeni vtičniki od vseh. Toda to je najboljše?

V tem članku bomo podrobno primerjali WPForms in Gravity Forms, tako da boste lahko sprejeli končno odločitev.

Splošni pregled: WPForms vs. Gravity Forms

Preden začnemo s funkcijami, cenami in drugimi zanimivimi področji, vam predstavimo oboje WPForms in vtičniki Gravity Forms.

Kaj so WPForms?

WPForms

WPForms je najboljši vtičnik za kontaktne obrazce za spletna mesta WordPress. Ponuja najbolj prijaznemu ustvarjalcu obrazcev, ki vam lahko pomaga pri ustvarjanju obrazcev WordPress.

Vse je povleci in spusti z WPForms, tako da lahko hitro nastavite svoj kontaktni obrazec s potrebnimi polji. Ima več vgrajenih predlog v ustvarjalcu obrazcev, ki jih lahko uporabite za zagon WordPress obrazcev v enem kliku. Vnaprej izdelane predloge obrazca lahko preprosto prilagodite s funkcijo povleci in spusti.

Zmanjša čas, porabljen za ustvarjanje obrazcev, iz ur na samo nekaj minut. Ne glede na to, ali želite ustvariti kontaktni obrazec ali obrazec za registracijo uporabnika, je s predlogami WPForms dokaj enostavno.

Poleg tega ima WPForms več premium dodatkov, ki vam omogočajo takojšen dostop do neverjetnih funkcij, kot so dodajanje anket in obrazcev anket v WordPressu. WPForms se zavezuje, da bo stalno izboljševal potrebe svojih uporabnikov.

Kakšni so gravitacijski obrazci?

gravityforms-wp-plugin

Gravity Forms je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za oblikovanje obrazcev za spletna mesta WordPress. Uporablja se lahko za ustvarjanje vseh vrst obrazcev v WordPressu. Priložen je oblikovalec obrazcev, ki vam z lahkoto ustvarja preproste do zapletene obrazce.

Ko govorimo o funkcijah, Gravity Forms izstopa kot najzmogljivejši vtičnik s super prilagodljivimi funkcionalnostmi. Z lahkoto lahko ustvarite odzivne obrazce s filtri za neželeno pošto, dodate prehodna plačila, sprožite ankete, dobite spletne rezervacije in drugo.

Gravity Forms vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje obrazcev WordPress. To je vrhunski vtičnik z izjemnimi dodatki za dodajanje obrazcev na vašem spletnem mestu.

Enostavnost uporabe

WPForms ponuja preprost ustvarjalec obrazcev za povleci in spusti, s pomočjo katerega lahko v nekaj minutah preprosto ustvarite obrazce WordPress. Za ustvarjanje obrazcev vam ni treba najeti razvijalca ali pisati nobene kode.

Omogoča vam enostavno dodajanje ali odstranjevanje polj obrazca. Polja v obrazcih WordPress lahko preuredite tudi s funkcijo povleci in spusti WPForms. Prikaže predogled vnaprej spremenjenih sprememb, zato vam ni treba premikati zavihkov brskalnika, če želite videti obrazec v akciji.

pregled wpforms

Na voljo je z več vgrajenimi predlogi obrazcev, ki so zasnovane tako, da izpolnjujejo potrebe vseh različic spletnih strani WordPress. Te predloge vključujejo prazno platno, preprost kontaktni obrazec, zahtevajte ponudbo, donacijo, prijavo na glasilo in druge uporabne obrazce, ki jih je mogoče zagnati v enem kliku.

WPForms ponuja več dodatkov za dodajanje dodatnih funkcij vtičniku za obrazce WordPress. Ti dodatki vključujejo dodatne predloge obrazcev, prehodi za plačila, storitve trženja e-pošte in drugo.

Obrazec lahko enostavno vstavite v svoje WordPress strani, objave in področja, pripravljena na gradnike, z uporabo WPForms. Priložen je widget WPForms, ki vam omogoča prikaz vseh oblik v stranski vrstici, nogi ali drugih področjih spletnih mest na vašem spletnem mestu.

wpforms vdelati obrazec

Gravity Forms ima intuitivno oblikovalnik obrazcev za povleci in spuščanje, ki vam omogoča enostavno dodajanje obrazcev in hitro ustvarjanje obrazca WordPress. Omogoča vam tudi enostavno ustvarjanje zapletenih obrazcev. Vendar pa je pri uporabi Gravity Forms malo krivulje učenja.

Gravity Forms - Izdelovalec obrazcev povleci in spusti

Začnete z dodajanjem imena obrazca in nato kliknite na naslednji zaslon, da dodate polja obrazca. Na isti strani ni predogled polj obrazcev, zato boste morali v orodju za pripravo obrazcev vsakič klikniti gumb »Predogled«..

Z Gravity Forms boste morali vsakič ročno dodati polja obrazca, saj ni na voljo predlog obrazca.

Zmagovalec: WPForms

Cena

WPForms ima več načrtov za oblikovanje cen od proračuna do poslovnih spletnih strani. Njihov osnovni načrt se začne od 49 dolarjev na leto, ki je primeren za večino osebnih spletnih strani in blogov.

cene wpforms

Imajo načrte za mala podjetja, neprofitne organizacije, trgovine za e-trgovino ali katero koli drugo različico spletnih strani. WPForms ponuja najboljše cene za vse velikosti in proračune.

Če želite preizkusiti vtičnik WPForms, preden ga kupite, preprosto prenesite različico Lite, ki je zlahka na voljo v skladišču vtičnikov WordPress. Pozneje lahko nadgradite na premijski načrt in uživate v zelo prilagodljivih funkcijah znotraj svojega proračuna.

Gravity Forms ponuja osnovne do elitne licence za uporabnike WordPressa. Njihova cena se začne od 59 dolarjev na leto za licenco za eno spletno stran, kar je v primerjavi z WPForms nekoliko dražje. Za dodajanje funkcij, ki so še dražje, boste morali nadgraditi njihov načrt Pro.

gravitacija oblikuje cene

Vse licence vam omogočajo ustvarjanje neomejenih obrazcev. Dobili boste tudi eno leto podpore in posodobitve. Njihova licenca Elite je najdražja in najbolj popolna rešitev WordPress obrazcev. Vključuje prednostno podporo, vse dodatke Gravity Forms in vseživljenjske posodobitve.

Zmagovalec: WPForms

Lastnosti

WPForms je vtičnik za bogat kontaktni obrazec. Omogoča vam enostavno ustvarjanje preprostih do naprednih obrazcev. Oglejmo si nekaj najpomembnejših funkcij, zaradi katerih je WPFomrs najboljši vtičnik za kontaktne obrazce.

1. Obrazec za anketo / anketo

Dodatek obrazca za anketo / anketo podjetja WPForms omogoča enostavno dodajanje spletnih anket in anket v WordPressu. Podpira vse funkcije, ki jih potrebujete za obrazec za anketo / anketo.

wpforms anketno glasovanje

Dodatek k anketi / anketi se lahko kombinira s pogojno logiko WPForms, da prilagodi anketna vprašanja na odgovore uporabnikov. Na svojem spletnem mestu lahko preprosto dobite povratne informacije in prikažete poročila o interaktivnih anketah.

2. Obrazec za registracijo uporabnika

Dodatek za registracijo uporabnikov s strani WPForms omogoča hitro ustvarjanje obrazcev za prijavo / registracijo uporabnikov v WordPressu. Uporabnikom omogoča takojšen dostop do prijave ali prijave od koder koli na vašem spletnem mestu. Vašim uporabnikom ne bo treba obiskati privzete strani za prijavo v WordPress vsakič, ko se bodo želeli prijaviti.

Obrazec za registracijo uporabnika

Obrazec za registracijo uporabnika lahko vgradite na svoje WordPress strani, objave ali področja, pripravljena na gradnike. Obrazec za registracijo uporabnika je uporaben za spletna mesta za članarine, trgovine za e-trgovino, forume itd.

3. Obrazec za oddajo prispevkov

Če želite svojim uporabnikom dovoliti, da pišejo objave gostov za vaše spletno mesto, potem lahko ustvarite interaktivni obrazec za oddajo prispevkov s pomočjo dodatka za oddajo prispevkov s strani WPForms. Prav tako lahko nastavite obrazec za oddajo prispevkov, da zbira povratne informacije, izjave, ocene in drugo vsebino, ki jo ustvari uporabnik.

Ta dodatek je izjemno fleksibilen pri samodejnem dodajanju novo prispelih objav gostov v urejevalnik sporočil WordPress, ki jih lahko pregledate in objavite na svojem spletnem mestu.

4. Plačilne rešitve

WPForms združuje s PayPal Standard in Stripe za vaša spletna plačila. Najbolje je zbirati donacije, prodajati izdelke prek spleta in vse druge situacije, ki potrebujejo spletno plačilno rešitev.

WP obrazci za plačila

WPForms prikazuje fotografije izdelkov v naročilnici, tako da lahko vaši uporabniki brezplačno plačajo in vidijo, kaj kupujejo.

WPForms ima še veliko drugih uporabnih dodatkov, vključno s storitvami trženja e-pošte, captcha, geolokacijo, podpisom, obrazcem brez povezave in še več. Ti dodatki naredijo WPForms močan vtičnik WordPress.

Značilnosti: Gravity Forms

Gravity Forms je fantastičen vtičnik za obliko WordPress, s katerim lahko preprosto ustvarite zapletene obrazce. Ponujajo več uporabnih funkcij, s katerimi lahko izkušnjo z WordPress obrazci popeljete na novo raven, seznam pa je vedno večji. Oglejmo si najpomembnejše lastnosti Gravity Forms.

1. 30+ polj obrazcev

Gravity Forms vsebuje več kot 30 obrazcev, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje poljubne oblike v WordPressu. S funkcijo povleci in spusti lahko preprosto dodate polja na obrazec WordPress.

2. Pogojna logika

To je najpametnejša funkcija in omogoča, da v obrazce WordPress dodate polja, ki temeljijo na uporabnikih. Polja lahko preprosto prikažete ali skrijete na podlagi izbranih uporabnikov. Prav tako je koristno, kadar želite ustvariti pametni obrazec za anketo in spremeniti vprašanja na podlagi odgovorov svojih uporabnikov.

3. Neželeni filter

Gravity Forms se zlahka integrira z vsemi uporabnimi vtičniki za filtriranje neželene pošte, kot so Google reCaptcha, Really Simple Captcha in Akismet, da blokira oddaje obrazcev za neželeno pošto v WordPress.

4. Nalaganje datotek

To je ena izmed najbolj uporabnih funkcij, ko želite, da vaši uporabniki naložijo datoteke v vaš obrazec. Številna podjetja za človeške vire dodajo to funkcijo na svojih spletnih mestih, da zbirajo življenjepise od svojih obiskovalcev. Z njim lahko uporabite WordPress obrazec za enostavno pridobivanje datotek od svojih uporabnikov.

5. Izračuni

Napredne izračune lahko izvedete na podlagi vrednosti polj, ki jih predložijo vaši uporabniki. Uporabna je lahko za spletne strani Forex in druga podjetja za izmenjavo denarja.

6. Prednji obrazci

Gravity Forms vam omogoča, da na svoje spletno mesto WordPress dodate obrazce za sprednji del, da lahko preprosto zbirate prispevke na spletnem mestu. Uporabnikom lahko dovolite, da predložijo svoje članke, ne da bi imeli dostop do vaše nadzorne plošče WordPress.

7. Integracija z aplikacijami

Gravity Forms se integrira s skoraj vsemi spletnimi aplikacijami, vključno s storitvami trženja e-pošte, plačili, CRM programsko opremo itd. Odlično deluje z vsemi priljubljenimi rešitvami plačil.

Gravity Forms ima številne druge impresivne funkcije za vaše WordPress obrazce. Odličen je tudi z vsemi najboljšimi vtičniki WordPress, da svojim obrazcem dodate več funkcij in prilagodljivosti.

Zmagovalec: Teži oblike

Dokumentacija in podpora

WPForms je znan po svoji dokumentaciji in podpori. Njihove lastnosti in dodatki so dobro razloženi v obširni dokumentaciji, ki zajema vse dejavnike, ki jih morate vedeti, da ustvarite obrazce v WordPressu. Za podrobnejše članke o vsaki funkciji se lahko obrnete tudi na njihov blog.

Podporo ponuja sistem za podporo elektronski pošti na podlagi vozovnic. Njihova podpora je v njihovih ocenah uporabnikov hitro in visoko ocenjena.

Po drugi strani ima Gravity Forms obsežno dokumentacijo, ki vas vodi skozi enostavno ustvarjanje obrazcev WordPress. Njihova podpora se distribuira glede na licenco, ki jo kupite. Licenca Elite ima prednostno podporo, medtem ko imajo druge licence 1 leto podpore na osnovi vozovnic.

Zmagovalec: Kravata

Zaključek

WPForms je najboljša izbira za vse, ne glede na njihov proračun. Vključuje vse potrebne funkcije in prilagodljivost, ki jih potrebujete za izdelavo obrazca WordPress.

Gravity Forms je najboljši za uporabnike, ki želijo sestaviti napredne ali zelo zapletene oblike. Ima različne funkcije brez ujemanja. Vendar je nekoliko dražje od WPForms, še posebej, če primerjate osnovno ponudbo zaganjalnikov.

Prav tako želite preveriti te primerjave med,

  • WPForms proti FormStack
  • WPForms vs TypeForm

Upamo, da vam bo ta članek pomagal izbirati med WPForms vs. Gravity Forms. Če vam je bila ta objava všeč, boste morda uživali tudi v našem poglobljenem pregledu vtičnika WPForms.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me