Wufoo Alternativa – WPForms vs Wufoo (kateri je boljši?)

wpforms vs gradbeniki kontaktnih obrazcev wufoo


Iščete alternativo Wufoo? Če želite na svoje spletno mesto WordPress dodati kontaktni obrazec, je pomembno, da izberete vtičnik za kontaktni obrazec, ki je najboljša izbira za vas. Če vas zanima, kateri je boljši oblikovalec kontaktnih obrazcev, WPForms vs Wufoo, ste na pravem mestu.

V tem članku bomo primerjali WPForms in Wufoo, tako da boste lahko ugotovili, kateri vtičnik je najboljši za vaše spletno mesto.

Razčlenili bomo vsak vtičnik za kontaktni obrazec in videli, kako se merijo v vsaki od naslednjih kategorij:

 • Enostavnost uporabe
 • Lastnosti
 • Podpora
 • Cena

Ste pripravljeni, da se potopite v primerjavo med WPForms in Wufoo? Ok, začnimo!

Enostavnost uporabe: WPForms vs Wufoo

Pomembno je, da lahko preprosto ustvarite obrazce s svojim vtičnikom za kontaktne obrazce, še posebej za začetnike. Če imate težave pri ustvarjanju obrazca, izgubljate dragoceni čas in ne boste zamudili povezave s strankami in pretvarjanja obiskovalcev spletnega mesta v potencialne kupce in prodajo. Konec koncev, kaj je dober vtičnik za kontaktni obrazec, če ga sploh ne veste, kako ga uporabljati.

Wufoo: Enostavnost uporabe

Wufoo je spletni obrazec za oblikovanje stikov podjetja SurveyMonkey, ki trdi, da lahko uporabniki v nekaj minutah ustvarijo čudovit kontaktni obrazec s svojim graditeljem povleci in spusti.

Če želite v obrazec za stik dodati polje obrazca, preprosto povlecite polje obrazca s seznama možnosti na levi strani do obrazca za stike na desni strani. Za začetek lahko uporabite tudi katero od njihovih že izdelanih predlog.

wufoo-primerjava

Medtem ko se dodate obrazce v obrazec za stike, se zdi dovolj preprosto, preostali del vmesnika Wufoo izgleda z datumom in ni zelo uporabniku prijazen. Nastavitve polja in nastavitve obrazca so omejene tudi v tem, kar lahko prilagodite.

Wufoo vam omogoča tudi izbiro teme v ustvarjalcu obrazcev. Ne morete pa si ogledati, kako bo izgledala vsaka tema. Morate slepo izbrati temo in pritisniti gumb Prikaži obrazec, ki bo odprl nov zavihek.

wufoo-vs-wpforms-themes

Ko uporabljate njihov oblikovalec tem, se vmesnik ne vleče tako, kot je bilo mišljeno. Obstaja tudi vrsta možnosti za prilagajanje, ki je lahko zelo veliko. Če izberete, nekateri od teh stilov lahko resnično škodijo vaši blagovni znamki, kot pa da ji pomagajo.

wufoo-vs-wpforms-povleci in spusti

Poleg tega obstaja še ena težava, ko obrazec vstavite na svoje spletno mesto. Ozadje, glava in obrobni slog izginejo, da se prepričate, da se obrazec na vašem spletnem mestu popolnoma integrira. To pomeni, da če želite ohraniti vse, kar ste pravkar zasnovali, se morate vrniti nazaj in uporabiti te elemente s HTML ali CSS. Kar je lahko zapletena naloga za začetnike.

Medtem ko Wufoo trdi, da lahko obrazec sploh ustvarite obrazec, je v resnici potrebno veliko testiranja, preizkušanja in klika, da ustvarite obrazec.

WPForms: Enostavna uporaba

Po drugi strani, WPForms je najbolj uporabniku prijazen oblikovalec kontaktnih obrazcev na voljo. WPForms se osredotoča na uporabnost in preprostost in resnično je gradnik obrazcev za povleke in spuščanje kontaktnih obrazcev, ki sploh ne potrebuje kodiranja..

WPForms ima številne vnaprej oblikovane predloge za katero koli obliko obrazca, ki jo želite ustvariti. Čeprav Wufoo ponuja več predlog, jih je zelo težko najti v vašem računu. Do vseh predlog WPForma pa lahko dostopate prav v urejevalniku obrazcev WPForms.

wpforms vs wufoo-predloge

Dodajanje novih polj obrazca v obrazec za stike je zelo enostavno z WPForms. Preprosto povlecite in spustite želeno polje obrazca na kontaktni obrazec. Za spremembe lahko kliknete polja obrazca, spremembe pa lahko v realnem času vidite na obrazcu na plošči za predogled.

wpforms-povleci in spusti-vs-wufoo

Poleg tega WPForms ponuja različna polja obrazca za vaš kontaktni obrazec takoj iz polja. Nekatera njihova edinstvena polja obrazca na primer vključujejo:

 • Nalaganje datoteke
 • Ocena zvezd
 • Kvačice
 • Sporazum GDPR
 • CAPTCHA
 • Geslo
 • Neto ocena promotorjev

WPForms vam omogoča tudi preprosto zasluženje prek spleta z vgrajenimi plačilnimi polji, kot so enojni in več postavk, spustni predmeti, kreditna kartica, skupaj in še več, tako da lahko sprejemate spletna plačila neposredno s svojega spletnega mesta WordPress.

Poleg vseh osupljivih elementov, ki jih lahko dodate v kontaktni obrazec, ko končate oblikovanje, lahko svoj kontaktni obrazec vstavite na svoje spletno mesto z enim klikom.

Če želite vtičnik za kontaktni obrazec, ki olajša izdelavo obrazca za stik takoj in ima na voljo več dodatnih vgrajenih funkcij, je WPForms pot.

Zmagovalec: WPForms

Značilnosti: WPForms vs Wufoo

Ne samo, da mora biti vtičnik za kontaktni obrazec enostaven za uporabo, ampak mora imeti tudi vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje močnega kontaktnega obrazca za vaše spletno mesto. Če izberete vtičnik za kontaktni obrazec in ugotovite, da lahko z njim dosežete le osnove ali pa morate za dodatne funkcije, ki jih potrebujete, odšteti še kup denarja, potem ni dobra izbira. Zato je zelo pomembno imeti različne funkcije.

Wufoo: Lastnosti

V primerjavi z WPFormsom je nabor funkcij Wufoo zelo omejen. Čeprav ima Wufoo številna osnovna polja obrazca, kot so ime, naslov, ocena in nalaganje datotek, ne ponujajo toliko edinstvenih polj obrazcev, kot je WPForms.

V bistvu je tukaj seznam nekaterih funkcij, ki jih Wufoo manjka v primerjavi z WPForms:

 • Brez posebnosti polja obrazca, kot so sporazum o WPForms GDPR, neto promocijski rezultat in druge
 • Vsak načrt Wufoo omejuje število vnosov v obrazce, ki jih lahko prejmete, tudi pri najvišjih cenah
 • Ker Wufoo gosti vaše obrazce za vas, obstajajo omejitve za shranjevanje v storitvah
 • Svojo analitiko lahko spremljate samo z dvema najdražjima načrtoma
 • Spletna plačila lahko sprejmete samo z 2 najvišjimi načrti
 • Pogojne logične omejitve obstajajo, tudi na plačanih računih

Torej, ne samo, da je težje ustvariti obrazec na Wufoo, ampak ne ponujajo veliko funkcij, ki jih potrebujete za obrazec za stike, ko raste vaše podjetje. In ko omejitve odtehtajo funkcije, je čas, da razmislite o drugačnem oblikovalcu kontaktnih obrazcev.

WPForms: Funkcije

V primerjavi z omejenimi značilnostmi Wufoa, WPForms poči po šivih z vgrajenimi funkcijami. Imeli boste dostop do vseh elementov, ki jih potrebujete, da bo vaš obrazec za stike tako močan in edinstven, kot ga potrebujete.

Sledi seznam samo nekaterih izstopajočih funkcij, ki jih ponuja WPForms:

 • Pametna pogojna logika – Lahko ustvarite toliko pogojnih pravil, kot želite
 • Neomejeno obrazci – Na poljubnem načrtu lahko ustvarite neomejeno število obrazcev in prejmete neomejeno število vnosov
 • Neomejeno shranjevanje datotek – Naložite neomejeno količino datotek in jih enostavno shranite in poiščite v svoji medijski knjižnici
 • Upravljanje vnosov – Organizirano upravljajte vse svoje vnose neposredno na nadzorni plošči WPForms
 • Zaščita pred neželeno pošto – Zaščitite obrazce pred neželeno pošto z vgrajeno zaščito pred neželeno pošto, CAPTCHA, prilagodite svoj CAPTCHA ali uporabite Google reCAPTCHA
 • Samodejne potrditve obrazca – Uporabniki obvestite, da ste prispeli svoj vnos s tremi različnimi vrstami potrditve obrazca – Sporočilo, Prikaži stran in Preusmeri
 • Anketa in ankete – Ustvarite ankete in ankete za svoje spletno mesto in pridobite poročila, ki prikazujejo vaše rezultate za enostavno analizo podatkov
 • Delno varčevanje z obrazcem – Ne zamudite potencialnih strank z možnostjo zajemanja delnih vnosov v obrazce
 • Sledenje geolokaciji – Ugotovite, kje se nahajajo vaše stranke s sledenjem geolokaciji, da jim lahko pošljete sporočila, ki so pomembna zanje in njihovo lokacijo
 • Objava prispevkov – Sprejmite prispevke objav gostov za svoj blog WordPress prek sprednjega dela svojega spletnega mesta s prispevki za obrazce
 • Sposobnost spletnega podpisa – Zbirajte podpise na svojih obrazcih za sporazume in pogodbe
 • Dovoljenja obrazca in nadzor dostopa – Obrazce lahko zaščitite z gesli, načrtujete začetne in končne datume obrazcev in omejite število vnosov, ki jih sprejmete
 • Integracija e-poštnega marketinga – Obrazec povežite z e-poštnimi marketinškimi storitvami, kot so SendinBlue, Constant Contact, ki je odlična alternativa MailChimp-u in drugim.

Z izjemnim številom funkcij WPForms, ki jih dobite za skoraj vse njihove načrte, so vaše možnosti za ustvarjanje obrazcev z visoko pretvorbo neomejene..

Zmagovalec: WPForms

Podpora: WPForms proti Wufoo

Tudi če imate izkušnje z ustvarjalci obrazcev ali spletnimi mesti, se lahko stvari včasih zgodijo narobe, zato boste želeli vedeti, da imate pomoč, kadar koli se pojavi težava. Pri izbiri novega ustvarjalca obrazcev za stike potrebujete dovolj podpore, če naletite na kakršne koli težave pri ustvarjanju obrazcev ali upravljanju računa.

Wufoo: Podpora

Z Wufoo imate na voljo samo dva načina za dostop do podpore: Lahko jim pošljete sporočilo prek splošnega obrazca za stike ali pa po člankih v centru za pomoč.

Podpora za wufoo vs wpforms

Wufoo ne daje nobenih zagotovil ali zagotovil, kdaj bodo odgovorili na vaše sporočilo, če za podporo uporabite njihov kontaktni obrazec. Lahko bi potrebovali nekaj ur za odgovor ali nekaj dni, samo ne veste.

Tudi center za pomoč ni vedno uporaben. Ko smo na primer v iskalno vrstico za ključne besede vtipkali »ne prejemanje e-poštnih obvestil«, ni bilo nobenih člankov za odpravljanje te težave. V podobnih okoliščinah bi bili kupci prisiljeni, da se obrnejo na Wufoo preko kontaktnega obrazca in upajo na hiter odgovor.

WPForms: Podpora

Po drugi strani WPForms ponuja številne podporne kanale za svoje stranke. WPForms ne samo da nudi večjo podporo, ampak ste lahko prepričani, da bodo na vaša vprašanja odgovorili v najkrajšem možnem času.

podpora za wpforms

Do odgovorov na vprašanja lahko dostopate do sistema vozovnice za podporo. Ekipa WPForms strankam sporoča, da se na vstopnice za podporo oglasijo v 24 urah ob delavnikih. Torej se vam ne bo treba spraševati, kdaj boste našli rešitev za svojo težavo.

Ponujajo vam tudi razdelek Dokumentacija, ki vključuje dokumentacijo, referenčne materiale in vadnice v kategorijah, kot so:

 • Uvod
 • Funkcionalnost
 • Styling
 • Podaljševanje
 • Addons
 • Vodenje računa

WPForms ponuja tudi drug neverjeten vir za podporo, njihov blog. Najdete lahko vrsto člankov in vaj z vključenimi zasloni, ki vam bodo pokazali, kako z WPFormsom lahko naredite skoraj vse. Poleg tega njihov spletni dnevnik ponuja nasvete in trike, kako ustvariti čudovite oblike, ki jih je mogoče zelo pretvoriti.

Če iščete bolj celovito podporo za izdelavo obrazcev, ne iščite več kot WPForms.

Zmagovalec: WPForms

Cena: WPForms vs Wufoo

Stroški spletnega oblikovalca obrazcev ki ste ga izbrali, je običajno eden najpomembnejših dejavnikov, še posebej, če šele začnete in je proračun težava. Nikoli ne želite plačati preveč in dobivate premalo v zameno, zato ne pozabite, da opravite raziskavo, da primerjate ceno in tisto, kar dobite.

Wufoo: Cena

Wufoo ima na izbiro 5 različnih načrtov. Ponujajo brezplačen načrt, a kot smo že omenili, lahko ustvarite samo 5 obrazcev in prejmete 100 vnosov. Jasno je, da prosti načrt ni primeren za nobeno podjetje.

Ponujajo 4 drage premijske načrte, od 14,08 USD / mesec do 183,25 USD / mesec. Če letno zaračunate, se vam v programu Professional izkaže za dobrih 349,00 USD (več, če plačujete mesečno), še vedno pa lahko prejemate le 5000 vnosov. Načrtni načrt stane osupljivih 889 dolarjev na leto za 25.000 vnosov in dostop do vseh funkcij, ki jih ponujajo. Če želite dobiti 200.000 vnosov, boste morali odšteti neverjetnih 2199 USD na leto.

Wufoo-cene

Wufoo vam zaračuna tudi, če presežete količino dovoljenih vnosov za mesec. Za vsak vnos, ki ga presežete, boste prejeli 0,05 USD, kar vas bo resnično postavilo v rdeče.

Torej, z Wufoo plačuješ tono denarja in ne dobiš veliko za pokazati.

Obrazci WP: Cena

WPForms po drugi strani je veliko bolj dostopna in za svoj dolar dobite veliko več. Ponujajo brezplačno različico in 4 različne premijske načrte, ki segajo od 39,50 USD na leto za osnovni načrt do 299,50 USD na leto za načrt Elite.

Kot lahko vidite, so vsi načrti premij WPForma precej cenejši kot celo osnovni načrt Wufoa s tono omejitev.

Vsi premijski načrti WPForms so neomejeni. Ustvarite lahko toliko različnih obrazcev, kot želite, in prejemate neomejeno število vnosov v obrazce.

cene za wpforms

Z najbolj priljubljenim programom WPForms, Pro, plačate le 199,50 USD na leto in dobite dostop do skoraj vseh funkcij, ki jih ponujajo, vključno z integracijo storitev e-poštnega trženja. Toda z enakovrednim načrtom Wufoo boste plačevali 349,00 USD na leto.

Na splošno boste z WPFormsom plačevali manj za neverjetno, enostavno orodje za uporabo, ki je napolnjeno s številnimi funkcijami. Z Wufoojem boste plačali za roko in nogo za manj kot polovico funkcij, ki jih ponuja WPForms.

Zmagovalec: WPForms

Zaključek: WPForms vs Wufoo: Kar je bolje?

Čeprav se zdi, da je Wufoo uporabniku prijazen gradnik obrazcev za stike, je ob natančnejšem pregledu njegova uporaba veliko težja. Ne le, da obstajajo težave z vmesnikom, ampak Wufoo preprosto nima funkcije, o kateri bi lahko pisal domov. Za uporabo boste morali vsak mesec vzeti veliko peščico iz denarnice in sploh ne prejmete toliko vnosov v obrazce, kot želite. In kdo želi omejiti prednosti in prodajo, ki bi jih lahko dobili?

WPForms je jasen zmagovalec. Želite ustvariti kontaktni obrazec, ki je enostaven za uporabo in vsebuje vrsto funkcij, s katerimi bo obrazec za stike še močnejši. Vse to lahko dobite z WPForms in tudi za primerno ceno. Začnite z WPForms danes!

Upamo, da smo vam pomagali najti odlično alternativo Wufoo v WPFormsu. Če vam je bil ta članek všeč in želite preveriti več naših primerjav vtičnikov za kontaktni obrazec, si oglejte članek o 7 najboljših vtičnikov za najboljši kontaktni obrazec v primerjavi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map